Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

εργα και ημερες ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ



Ο υφυπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινδίης κατήγγειλε ότι διέγραψαν χρέος 5,5 δισεκατομμυρίων από πρόστιμο για το σκάνδαλο των δομημένων ομολόγων στην Ακρόπολη Χρηματιστηριακή.

Ο υφυπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής αποκάλυψε ότι το 2008 με απόφαση του υπουργείου Οικονομικών, η ΔΟΥ ΦΑΕΕ Αθηνών διέγραψε πρόστιμο ύψους 5.5 δισεκατομμυρίων ευρώ της Ακρόπολης Χρηματιστηριακή.

Όπως είπε ο κ. Σαχινίδης βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη εισαγγελική παρέμβαση για την διαγραφή του υπέρογκου αυτού χρηματικού ποσού, για να ερευνηθεί ποιοί και με ποιού εντολή προχώρησαν σε αυτή τη διαγραφή.

Το πρόστιμο αυτό είχε επιβληθεί ένα χρόνο νωρίτερα από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στη συγκεκριμένη χρηματιστηριακή εταιρεία για την υπόθεση της πώλησης των δομημένων ομολόγων στο ΤΕΑΔΥ.

Το πρόστιμο είχε επιβληθεί τότε στη σκιά του σκανδάλου των δομημένων ομολόγων, το οποίο είχε προκαλέσει τριγμούς στο τότε κυβερνητικό σχήμα, αλλά και απομακρύνσεις γαλάζιων στελεχών.

Το σκάνδαλο αφορούσε το δομημένο ομόλογο των 280 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο αγοράστηκε υπερτιμολογημένο το 2007 από το ΤΕΑΔΥ και άλλα τρία ασφαλιστικά ταμεία.


NEWSIT.GR


ΔΗΛΑΔΗ ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΤΑ ΡΕΤΙΡΕ !

5 σχόλια:

CooLis είπε...

...κ.'' ΣΦΗΚΑ '' & κ.ΜΗΤΣΕ, ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ''ΑΝΩΝΥΜΑ'' ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ''ΜΟΥΓΚΑ'' ΣΤΗ ''BLOGA'' KAI ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΜΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ._


Υ.Γ.: ΡΕΕΕΕΕΕΕ !!!
ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ;;;

oceanos είπε...

Τελευταία δοκιμή με ελεύθερα σχόλια.

Ανώνυμος είπε...

"Μμμμμμ" όλο λόγια είστε !!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΑΓΑΠΩ ΤΙΣ ΜΑΣΧΑΛΕΣ.-

Ανώνυμος είπε...

απ ο,τι φαινεται, οι λιμενεργατες ειχαν το προνομιο να ειναι η τελευταια συντεχνια που τα αρπαξε και βολευτηκε..Καταστρεφοντας την Εθνικη οικονομια για 15+1 μηνες, θεωρωντας την Δημοσια περιουσια τσιφλικι τους.
Οι αγροτες και οι τελωνειακοι,εφοριακοι την πατησαν, το πουλακι πεταξε πια..
Χρειαζεται τολμη και τεραστια προσπαθεια για να αλλαξουμε τα κακως κειμενα απο το 81 μεχρι το 09..
Ολοι εμεις οι εγγραμματοι, ικανοι, μαχητες στο στιβο του ανταγωνισμου στον ιδιωτικο τομεα, θα δωσουμε τη μαχη μας.
Ζηταμε ομως να τελειωσει το παραμυθι με τους ανικανους, αγραμματους τεμπεληδες κλεφτες του Δημοσιου
( λιμενεργατες,εφοριακους, τελωνειακους, ενστολους, υπαλληλους Δημων, Νομαρχιων, Υπουργειων, ΝΠΔΔ κλπ )

Ν.Καρρας / Πειραιας