Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Ο δολοφόνος Νετανιάχου είναι ανεπιθύμητος στην Ελλάδα




Πριν ακόμη στεγνώσει το αίμα των δολοφονημένων αγωνιστών του Mavi Marmara, ελάχιστο χρόνο μετά την πειρατική-δολοφονική επίθεση των σιωνιστών στο Στόλο της Ελευθερίας, ο αρχιδολοφόνος Βενιαμίν Νετανιάχου ανταποδίδει την επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου.

Ο πρώτος πρωθυπουργός του κράτους του Ισραήλ που επισκέπτεται την Ελλάδα έρχεται σαν τον κλέφτη. Σε μια επίσκεψη-αστραπή 16 Αυγούστου, μέρα που παραδοσιακά η πρωτεύουσα είναι άδεια από κόσμο. Η κυβέρνηση Παπανδρέου φοβάται τις αντιδράσεις. Δεν διστάζει, όμως, να συσφίξει και να αναβαθμίσει τις σχέσεις της με το σιωνιστικό καθεστώς, προσφέροντάς του τη διεθνή στήριξη που τόσο έχει ανάγκη. Αποδεικνύει έτσι για μια ακόμη φορά τη συνενοχή της και στο έγκλημα ενάντια στο Στόλο της Ελευθερίας και στην εν γένει εγκληματική δράση του Ισραήλ ενάντια στον αδελφό Παλαιστινιακό λαό.

Παρά τις υποκριτικές διακηρύξεις για χαλάρωμα του αποκλεισμού της Λωρίδας της Γάζας, παρά την προκλητική συνέχιση των εποικισμών και της πολιτικής απαρτχάιντ ενάντια στους Παλαιστίνιους της Δυτικής Όχθης, παρά την προκλητική αυτοαθώωσή του για την επίθεση στο Στόλο της Ελευθερίας, το σιωνιστικό κράτος εξακολουθεί να δρα ατιμώρητο τόσο από τη «διεθνή κοινότητα» όσο και από τη χώρα μας, η οποία σε κάθε ευκαιρία φροντίζει να υπενθυμίζει τη συμμαχική της διάθεση, είτε με τη σύμπραξη σε στρατιωτικό επίπεδο (κοινές ασκήσεις) είτε με τη αδιαφορία για υπεράσπιση των πολιτών και του εδάφους της (Έλληνες ακτιβιστές – ελληνικά πλοία).

Ο αρχιδολοφόνος του σιωνιστικού κράτους είναι ανεπιθύμητος στην Ελλάδα. Αυτή είναι η ετυμηγορία του ελληνικού λαού.


Απαιτούμε

Να κλείσει η πρεσβεία των σιωνιστών δολοφόνων στην Αθήνα.

Να διακοπούν οι διπλωματικές, οικονομικές και στρατιωτικές σχέσεις με το Ισραήλ.
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ

Πανελλαδική Γενική Συνέλευση της Πρωτοβουλίας

ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ

Από το blog ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ http://tsak-giorgis.blogspot.com

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

έτσι είναι τα πράγματα φίλοι μου ο πατέρας Παπανδρέου είχε διασυνδέσεις με τον Αραφάτ και με πιό ακραία στελέχη των Παλαιστινίων και ο Χαζογιωργάκης συνδιαλέγεται και υπογράφει συμβάσεις ακόμα και για κοινές ασκήσεις με τον φασίστα δεξιό αρχιδολοφόνο Νετανιάχου.....
Αμάν....τόσο σοσιαλισμό δεν τον αντέχουμε άλλο ρε παιδιά...έλεος !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ;
ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ Ο ΚΑΠΤΑ ΓΙΩΡΓΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΑΝΕΙΟ 5 ΕΚΑΤ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ;
ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Η MSC ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΟΦΤΕΙ;
ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ (ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ) ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΔΕ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ...

Ανώνυμος είπε...

den xreiazetai kanena daneio o kaptan o olp exei hdh mpei se megalh anaptiksiakh poreia na mhn grafete vlakies twra gia ton gap kai toys evraioys ontws st arxidia mas

Ανώνυμος είπε...

den xreiazetai kanena daneio o kaptan o olp exei hdh mpei se megalh anaptiksiakh poreia na mhn grafete vlakies twra gia ton gap kai toys evraioys ontws st arxidia mas

18 Αυγούστου 2010 11:22 π.μ.

ΕΣΥ Η ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ Η ΑΠΛΩΝΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

γιατι τοση εμπαθεια με τουs ισραηλινουs αν εμειs εχουμε απεναντι μαs 70000000 εκ.τουρκουs 1500000σκοπιανουs και 4000000εκ.αλβανουs απο πανω αυτοι με το μισο πληθυσμο απο εμαs εχουν 700000000εκ.αραβεs γυρω τουs και ενα απλο λαθοs θα ηταν μοιραιο για αυτουs.τοσο μεγαλη αμαρτια ειναι να υποστηριζειs τα κυριαρχικα σου δικαιωματα λαοs αναδελφοs ειναι και αυτοι.και για σκεψου να ηταν το αιγαιο δικο τουs ποσα τουρκικα αεροπλανα η πλοια θα τολμουσαν να κανουν παραβιασεις και αβλαβεις διελευσεις για πες μου οεο.

Ανώνυμος είπε...

RE MIN LETE MALAKIES STA ARXIDIA MAS KAI GIA TOUS EVREOUS KAI TON GIORGAKI ..ME TIN DEKSIA IXE KAFSONA KAI ME TOUS SOSIALISTES IXE AIRKONTISION MAS TRELANAN.PIO KALA NA KITAKSOUME TON TOMEA POU INE O PIO SKLIROS NA TON SIMAZEPSOUME APO TA ANOTERA POUSTRAKIA POU EXI MESA KAI NA TIN VRISKOUME ANAMETAKSIMAS.NA GINI GETO KAI OPIOS ER8I NA MAS MILISI [KAI TO SOMATIO]NA ZITAH ADIA TERMA DEN FOVOMASTE TIPOTA DEN KRIVOMASTE ANAVOUME KSANA SIGA SIGA MIA FLOGA POU ESVISE POU AFISAN OI PALEOTERI.KAI OLA AFTA MONO ME FASARIES KAI AGRIADES TERMA SIKONOUME KEFALI SIGA SIGA.AMA DEN MAS SEVONTE PREPI NA MAS FOVOUNTE MAS ENONH TO LIMANI MAS KAI OXI TA KOMATA

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΦΙΛΕ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΣΗ - ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΜΑΣ

Συνάδελφοι,

Γινόμαστε καθημερινά θεατές στην επέλαση της κυβέρνησης στα μισθολογικά μας κεκτημένα.

Παρατηρούμε μια << αναλγητική στάση – θέση >> τόσο του σωματείου μας όσο και της ομοσπονδίας απέναντι στην απαράδεκτη κυβερνητική πολιτική, να κινείται από ελάχιστα έως καθόλου σε θέματα μείζονος σημασίας που αφορά τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Εμείς μετά από ερώτηση σε Νομικό Σύμβουλο θεωρούμε ότι, το μνημόνιο παραβιάζει 3-4 βασικές συνταγματικές και διεθνείς συμβάσεις και θεωρούμε ότι πρέπει για αυτό το λόγο να ελεγχθεί από άποψης συνταγματικότητας και παραβίασης των διεθνών συμβάσεων από τα αρμόδια δικαστήρια της πατρίδας μας.

Για τους λόγους ότι :

Είναι διεθνής σύμβαση κι άρα πρέπει να έχει κυρωθεί με 180 ψήφους και όχι με 151.

Δεύτερον, θεωρούμε ότι παραβιάζει την αρχή της αναλογικότητας.

Τρίτον, θεωρούμε ότι παραβιάζει τη διεθνή σύμβαση των δικαιωμάτων του ανθρώπου, γιατί έρχεται και μειώνει μισθούς.

Εντοπίσαμε και επικαλούμαστε ότι:

1) Την παραβίαση του άρθρου 22 του Συντάγματος (για την προστασία της εργασίας και των αποδοχών), αφού οι όποιοι περιορισμοί μπορούν να επιβληθούν προσωρινά σε έκτακτες περιστάσεις γενικού συμφέροντος ή πτωχεύσεως του κράτους.

2) Επίσης και το Σύνταγμα και την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων την (ΕΣΔΑ) , σύμφωνα με την οποία ο νομοθέτης «δεν έχει την δυνατότητα να αποσβέσει περιουσιακά ενοχικά δικαιώματα», όπως είναι ο μισθός, εάν δεν συντρέχουν λόγοι δημοσίου συμφέροντος ή ωφελείας. Σύμφωνα με την ΕΣΔΑ, η απόσβεση του περιουσιακού δικαιώματος του μισθού δημοσίου υπαλλήλου ή λειτουργού επιτρέπεται μόνο για δημόσια ωφέλεια, η έννοια της οποίας όμως δεν εξαντλείται στο δημοσιονομικό όφελος. Υπάρχουν μάλιστα και παλαιότερες αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου που προστάτευσαν σε ανάλογες περιπτώσεις τα οικονομικά συμφέροντα και δικαιώματα εργαζομένων.

3) Την νεα Ε.Σ.Σ.Ε, της Γ.Σ.Σ.Ε.

4) Ο ΟΛΠ δεν είναι ΔΕΚΟ και είναι εταιρία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο και λειτουργεί ΑΥΤΟΝΟΜΑ χωρίς επιχορηγήσεις από το Κράτος και

5) Τα χρήματα από τις περικοπές ΔΕΝ πήγαν στο Κράτος, ΑΛΛΑ στους Μετόχους της ΟΛΠ Α.Ε.

Για τους ανωτέρω λόγους, πρέπει να προσφύγουμε στα αρμόδια δικαστήρια.

Ανώνυμος είπε...

λοιπον εχουμε και λεμε

η αποψη ενος υπαλληλου

φιλοι λιμενεργατες,

ως γνωστον λιμενικες εργασιες χωρις υπαλληλους ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ακριβως το ιδιο ισχυει και με σας. υπαλληλοι και εργατες ειναι ενα και το αυτο.

παμε παρακατω.

εχουμε και λεμε:

1. γεφυρες. slow down χωρις βιασυνες
(ευκαιρια να μαυρισετε εσεις οι απο κατω)

2.οσμε. slow down χαλαρα

3.χειριστες κλαρκ κτλ. slow down κι αφηστε τους αλλους να φωναζουν

4.αμαξαδικα - RORO. slow down συμφωνα με τα προβλεπομενα (ας μεινει και μια φορα ενα καραβακι μεσα)ακου 40 αυτοκινητα.

5.ακτοπλοια. slow down χεστηκατε το ξερω βαλτε το δικο σας αμαξι να πατε τους τουριστες στα καραβια

6.κρουαζιερα. slow down σιγα να μην σπασετε τη μεση σας βαλιτσες σιγα σιγα, λεωφορεια τρακτορες με 10 χμ/ω. να δω ποιος θ αντεξει στο λιοπηρι.

οχι τους εχετε για μαλακες τους ελεγκτες εναεριας κυκλοφοριας.

ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ!!! ΤΕΡΜΑ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ. ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ!!

λιμενεργατες - ξυπνατε και κλειστε το στομα οταν σας μιλαει ο μουστακης. εκτος αν θελετε να φωναξω το σκαι εκει που φυτευετε μηπως ερθει και βοηθεια.
επομενο βημα σας βλεπω καμαριερες στο πενταστερο εχει δικιο ο συναδελφος σας. ρε εξειδικευμενοι λιμενεργατες ειστε στο μεγαλυτερο και πιο συγχρονο λιμανι της χωρας και καθεστε προσοχη??? ας μας πει εναν ο κ μουστακης που θα ανεβαινε στα 50 μετρα να βαλει παπουτσακι. αλλα ξεχασα το παιδι του ο εν λογω κυριος θα το παει διακοπες με σκαφος το πιθανοτερο αυτο το χρονο, μεχρι να ερθει ο επομενος, που θα αναγκαστει να το πουλησει λογω κρισης. αλλα οτι και να λεμε εχει αφεση αμαρτιων γιατι ακουσα οτι παραιτηθηκε την τελευταια στιγμη απο το διοικητικο συμβουλιο της ΑΣΠΙΣ. ναι καλα διαβαζετε αυτης που εκλεισε κι ο κοσμακης κλαιει ακομα τα λεφτα του.για διαβαστε:

(Ο διορισμός του αναπληρωτή διευθύνοντα συμβούλου του ΟΛΠ αποτελεί άραγε άλλη μια γκάφα της κυβέρνησης, ανάλογη εκείνης του διορισμού του Ανδρέα Κουτούπη; O νέος αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ (Ν. Μουστάκης ονομάζεται), σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, ήταν μέχρι πριν από λίγο εταίρος – και μάλιστα δραστήριος – της πολυεθνικής ελεγκτικής εταιρείας «Ernst and Υoung», η οποία όπως λέγεται κάνει και δουλειές με τον ΟΛΠ. Η περίπτωση Μουστάκη έχει και άλλες αντιδεοντολογικές συνιστώσες: Η Ernst and Young είναι σύμβουλος και έχει πάρει πολλές δουλειές του ΟΛΠ και ναυτιλιακών εταιρειών του Πειραιά. Ο Μουστάκης ήταν μέχρι πρόσφατα μέλος του Δ.Σ. της «ΑΣΠΙΣ» και συνεργάτης του Παύλου Ψωμιάδη και είναι συγχωριανός του Ανωμερίτη (από το χωριό Φιλώτι Νάξου). Η διαπλοκή ελεγκτικής εταιρείας και ΟΛΠ και ο διορισμός – έστω και πρώην εταίρου της – σε πολιτική θέση της κυβέρνησης δεν αποτελεί μόνο σύγκρουση συμφερόντων, αλλά και σοβαρό πολιτικό ζήτημα για μια κυβέρνηση που ευαγγελίζεται τη διαφάνεια και την αξιοκρατία και γι’ αυτό οφείλονται εξηγήσεις… Και ένα ερώτημα: Γιατί άραγε δεν προκηρύχθηκε και η θέση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου του ΟΛΠ; Όπως επίσης ποιοι ήταν άραγε οι λόγοι που ορίστηκε μέλος του Δ.Σ. του ΟΛΠ η Ειρήνη Μουστάκη, ιδιαιτέρα και συγχωριανή του Γ. Ανωμερίτη).

λοιπον μουστακη εχει ακουστει πολυ οτι δεν συνεργαζεσαι. τωρα να μου πεις και με ποιον να συνεργαστεις αλλα ας ειναι

κυριοι διοικησης και σωματειου

απαιτουμε αμεσα τα δεδουλευμενα μας δωρα επιδοματα κτλ. να μην τρωτε το παραμυθι οτι εχουμε δουλιτσα να μαστε καλα. ο οργανισμος ξαλαφρωνει με τους υψηλομισθους και η δουλεια ταυτοχρονα ανεβαινει. βλεπετε υπαρχουν κρατη σοβαρα που δεν εχουν κριση. ο οργανισμος απεχει απο την κριση δεν βοηθιεται απο κανενα δημοσιο δεν εχει αναγκη κανεναν. ας σταματησει επιτελους η προπαγανδα. ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΦΤΑΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΜΑΖΙ.

τελος.

Ανώνυμος είπε...

ο κυριος προεδρος μας ειχε πει οτι θα προσφυγει για τις περικοπες ακομα περιμενουμε

Ανώνυμος είπε...

αν δεν κανετε μονοι σας προσφυγες στα δικαστηρια για τις αντισυνταγματικες περικοπες ημερομισθιων γιατι μην ξεχνατε δεν εχετε μισθο οπως πο υπαλληλοι ( αντικρουομενα συμφεροντα) περιμενετε απο τα προεδρεια????? Μηπως ( συγνωμη κιολας) παιρνετε ληγμενα και σας πειραξαν???? Τα προεδρεια ΟΛΑ αποδεικτικαν ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ!!!! Μαρια Πιλαβιου, φιλη του blog.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=WmPm1vb8q1c&feature=player_embedded#!

Ανώνυμος είπε...

oloi diakopes pigate re lamogia, fragkatoi. ki emeis katsame edo.
koufales

Ανώνυμος είπε...

σαλαμικονο λεμε και πολυ camping αδερφια φετος με γιωργακη ετσι