Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΕΡΓΙΑ 5/10/2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΙΣ 10.ΟΟ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ.

1 σχόλιο:

CooLis είπε...

ΤΟ «ΚΟΥΡΕΜΑ» ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΝΤΙ «ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ».
Την ιστορική αυτή ΕΘΝΙΚΗ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ την αναλαμβάνουν οι ίδιοι οι δανειστές μας...
Γι' αυτήν τη διαδικασία το κυβερνών κόμμα και ο πρωθυπουργός, όπως άλλωστε και συνολικότερα το πολιτικό σύστημα, κρίνονται ανεπαρκείς και επικινδύνως ανίκανοι, με ενδεχόμενο να μην προωθηθεί αποτελεσματικά -όσον αφορά τα κερδοσκοπικά συμφέροντα των δανειστών μας- η διαδικασία του ξεπουλήματος...
Δεν αρκεί η εθελοδουλεία, η υποταγή μιας κυβερνητικής εξουσίας για να την «εμπιστευθούν» οι πάτρωνές της...
Η «παράδοση» μιας χώρας, ο εξαναγκασμός ενός ολόκληρου λαού να εκχωρήσει τον εθνικό πλούτο, τις ιδέες του, την αξιοπρέπειά του απαιτούν άλλα «προσόντα».
Γι' αυτό και όλη η δημόσια περιουσία, ο εθνικός πλούτος, εντάσσεται σ' ένα «χαρτοφυλάκιο» που θα το διαχειριστούν και θα το εκποιήσουν οι ίδιοι οι δανειστές μας.
Ήδη η τιμή της «εθνικής δημοπρασίας» που περιλαμβάνει λιμάνια, αεροδρόμια, τον ορυκτό πλούτο, τις επιχειρήσεις του Δημοσίου κοστολογήθηκε στα 125 δισ. ευρώ.
Η αποτίμηση έγινε ήδη από την εταιρεία Roland Berger Strategy Consultants (RBSC) η οποία είναι σύμβουλος του Β. Σόιμπλε και του γερμανικού Συνδέσμου Βιομηχανιών...