Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

ΑΜΙΣΘΙ ? ΔΗΛΑΔΗ ΤΣΑΜΠΑ ? ΕΝΤΕΛΩΣ ?

O Νίκος Αναστασόπουλος συντονιστής για τα ναυπηγεία.Θα προσφέρει τις υπηρεσίες του αμισθί


Αυγούστου 8th, 2012 xronos No comments

Τον πρώην διευθυντικό σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς Νίκο Αναστασόπουλο, όρισε συντονιστή για την επίλυση του ακανθώδους ζητήματος των Ναυπηγείων ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.



Πρώτη προτεραιότητα του κ. Αναστασόπουλου θα είναι η κατάθεση εισήγησης στην κυβέρνηση, ώστε στη συνέχεια να αντιμετωπιστεί το θέμα σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και όλους τους εμπλεκόμενους.





Ο κ. Αναστασόπουλος, που εκτός του ΟΛΠ έχει διατελέσει επί σειράν ετών ανώτατο διευθυντικό στέλεχος ελληνικών επιχειρήσεων, θα προσφέρει τις υπηρεσίες του αμισθί.



Στο "τραπέζι" των κυβερνητικών εταίρων έχει πέσει το σχέδιο ενός ενιαίου ναυπηγοεπισκευαστικού φορέα επανέρχεται ως λύση στο αδιέξοδο.



Ειδικότερα, το σχέδιο ενιαίου ναυπηγοεπισκευαστικού φορέα που θα περιλαμβάνει τα ναυπηγεία Nεωρίου και Eλευσίνας, που ελέγχονται από τον Oμιλο N. Tαβουλάρη, και τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, εκτιμάται ότι μπορεί να διασφαλίσει τη βιωσιμότητα των τριών ναυπηγοεπισκευαστικών μονάδων της χώρας υπό μία διεύθυνση και με καταμερισμό εργασιών.

skai gr

8/8/12

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αμισθι πανω απο το τραπεζι γιατι κατω απο το τραπεζι ο κυριος αυτος ξερει πολυ καλα τι γινεται και μαλιστα αφορολογητα.

Ανώνυμος είπε...

το σπιτι στο νησι το τελειωσα,ας ειναι καλα οι χορηγοι εργολαβοι που μου εστελναν σιδερα κεραμιδια μπετα κι αν δεν ηταν να μπαζωνουμε τη θαλασσα και μπαζα θα μου εστελναν.