Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Θεωρίες συνομωσίας


Ξανά αποκλειστικές πληροφορίες και θεωρίες συνομωσίας.
Τον ένα λέει τον στηρίζουν οι δημοκρατικοί του Μπαράκ Ομπάρμαν (το έμαθε από τον πορτιέρη στο κωλόμπαρο).Τον άλλο τον στηρίζει ο Ζηρινόφσκι (αυτό το έμαθε από την Σβετλάνα που την κοιτάει στα μάτια). Κάποιον άλλο τον στηρίζει η λέγκα του βορρά του Μπόσι (αυτό δεν μου είπε που το έμαθε αλλά για να το λέει κάτι θα ξέρει)
Αρκετά δεν πληρώσαμε τις κόντρες του μακαρίτη και του συνταξιούχου;
Μήπως να τραβήξουμε μια γραμμή και να δούμε τι κάνουμε από δω και πέρα;
Πότε θα πάρουμε χαμπάρι ότι είμαστε πρώτα λιμενεργάτες και οφείλουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό και μετά ψηφοφόροι (σταθεροί ή μετακινούμενοι) παρατάξεων ,κομμάτων ,αποκομμάτων και περιπλανώμενων θιάσων;
Να θυμάστε ότι ο εχθρός του εχθρού μου δεν είναι πάντα φίλος μου όπως και ο φίλος του φίλου μου αρκετές φορές είναι εχθρός μου.
Καλό θα είναι λοιπόν να ξαναβρούμε το μέτρο ,τη σύνεση και την κοινή λογική γιατί μας φτύνουν και λέμε ότι βρέχει.
Να σοβαρευτούμε γιατί τα δύσκολα είναι μπροστά μας και κάποιοι χαίρονται που έχουμε χάσει το μπούσουλα.
Όσο άδικο είναι κάποιος να κρατάει όλη τη φρατζόλα για πάρτη του άλλο τόσο άδικο είναι να δίνει τη φρατζόλα για να πάρει ψίχουλα.

Καλημέρα σας

ΥΓ Εμένα με στηρίζει το δεξί πιάσιμο της Ντούβλη.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://alanipeiraia.blogspot.gr/

CooLis είπε...

Ο Σπύρος Καρατζαφέρης στο Εκ- Κεντρικό Δελτίο του ΑΡΤ TV, τάραξε για μία ακόμη φορά τα νερά αλλά και τον ύπνο των κρατούντων… Αφορμή; Τα απόρρητα έγγραφα που αφαίρεσαν οι hackers από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, τα οποία και έχει στα χέρια του. Ο κ. Καρατζαφέρης δεν κοινοποίησε κανένα στοιχείο απλά κάλεσε από την εκπομπή του να παρέμβει πολιτικό στέλεχος του υπ. Οικονομικών έτσι ώστε να γίνει διασταύρωση. Αφού αυτό δεν έγινε, προανήγγειλε ότι θα αρχίσει να δημοσιοποιεί τα στοιχεία από την επομένη.

Λίγη ώρα μετά το τέλος της εκπομπής και αφού ο δημοσιογράφος κατευθυνόταν προς το σπίτι του, συνελήφθη από ισχυρή αστυνομική δύναμη!

Ανώνυμος είπε...

TOSO MEGALH SYSPIROSI DEN EXO KSANADI.TORA SAS EPIASAN OI AGAPES ? H NOMIZETE OTI 8A KERDI8H KATI OPIO KAI AN EINE TO APOTELESMA .TOSO SISPIROSI

oceanos είπε...

Σε αυτή την ανάρτηση εκφράζω προσωπικές απόψεις και μόνο.
Ή δεν με ξέρεις λοιπόν ή μας βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΕΛΑΤΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ ΣΤΗ ΓΗ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΟΜΗΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΟΙ ΓΑΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΟΛΠ (ΜΑΓΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ Ο ΟΛΠ) ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΟΛΟΥΣ.Ε ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΣ Ο 9:39

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ!(ΠΑΛΑΙΟΙ)ΜΑΖΙ ΠΕΙΝΑΜΕ(ΝΕΟΙ)

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και είμαστε σαν τους Γαλάτες...
Ιδού και η απόδειξη:
Ο Οβελίξ είναι ο μεσαίος...

Ανώνυμος είπε...

ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα νέε.... Σε λίγες μέρες έρχονται σωματειακές εκλογές.