Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΜΑ


Αφού ακούμε και λέμε και ξανακούμε για ενώσεις,ενωτικά και ενότητες ξεκινάμε την ένωση από την βάση.

Μαζί μας από τώρα και ο mike v, νέος συνάδελφος

Καλώς ήλθες και σιδεροκέφαλος συνάδελφε.

90 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στον mike! τον παρακολουθω σε αυτα που γραφει και πρεπει καποιοι να προβληματιστουν και να τα λαβουν σοβαρα υποψην τουs.

Ανώνυμος είπε...

ωκεανε βλεπω ρηξη με το παρελθον η απο την πολυ ενωση ξεσταθηκεσ

oceanos είπε...

Σχόλια ελεύθερα αλλά σεμνά.
Καλό βράδυ

Ανώνυμος είπε...

Ρε συναδελφοι!! πειτε μου κατι σαs παρακαλω γιατι θα τρελαθω!! ειναι αληθεια οτι στην ελεγκτικη βγηκε ο συναδελφοs απο την αθουσα που καθετε στην πυλη?

mike v. είπε...

ευχαριστώ ωκεανέ.
ελπίζω να βοηθήσω όσο μπορώ .
χωρίς κανένα ίχνος ειρωνείας και εμπάθειας προς κανέναν θα να κάνω μία παράκληση σε όλους μα όλους τους συναδέλφους:
ακούστε όλες τις γνώμες και απόψεις των συναδέλφων , συζητήστε και θα δείτε πως θα βρούμε όλοι μαζί λύσεις για τα προβλήματά μας , το ίδιο ισχύει σε μεγαλύτερο βαθμό για τους συμβούλους που εξελέγησαν προχθές και για το νέο προεδρείο .
ακούστε και σκεφθείτε αυτά που σας λέμε όλοι εμείς οι εργάτες παλιοί και νέοι. Ο χώρος που βρέθηκε για το νέο ψηφοδέλτιο , βρέθηκε γιατί δεν ακούγατε μέχρι σήμερα τον εργάτη , όχι τουλάχιστον όσο θα έπρεπε. κανείς νέος δεν έχει εμπάθεια με κανέναν παλιό , ούτε εργάτη ούτε συνδηκαλιστή.
Ευχαριστώ και πάλι και εύχομαι προσωπικά τουλάχιστον στον μέλλον να είμαστε όλοι ενωμένοι.

Ανώνυμος είπε...

Συναδελφε mike v ειμαι ο 6.35,ειναι πραγματι ετσι και πολυ σωστα εκφραζεσαι.Κατ" αρχην δεν εχω σκοπο να αφησω κανενα ιχνοs ειρωνειαs και εμπαθειαs για κανεναν συναδελφο η συμβουλο αν θελειs,ομωs εδω αν ισχυει αυτο (με τον συναδελφο στην ελεγκτικη) τιθεται ενα ζητημα η μαλλον καποια ζητηματα.Πρωτον ποιοι ηταν αυτοι που ψηφησαν τον συναδελφο και αν η ψηφοs αυτων των συναδελφων ηταν σκεπτομενη η καθοδηγουμενη απο καποιουs, διωτη αν ισχυει το πρωτο πρεπει να προβληματιστουμε για τον αν ο συναδελφοs τηρει τιs προυποθεσειs για αυτο τον σκοπο που εκλεχτηκε και αν ισχυει το δευτερο πρεπει να προβληματιστουμε ακομη περισσοτερο για τον αν υπαρχει σωστη διαχειρηση των πραγματων....και καταλαβαινειs τι εννοω!!
Ευχαριστω! και το ξαναλεω δεν θελω να προσβαλω κανεναν απλα κοιταζουμε να κανουμε τα πραγματα καλυτερα.

mike v. είπε...

συνάδελφε,
καλό είναι να γράφεις ένα όνομα για να μην μιλάμε με χαρακτηριστικό την ώρα που έστειλες το μήνυμα/σχόλιο.
το πως μας έβλεπε όλους εμάς το προεδρείο το περιγράφω παραπάνω , δεν άκουγε κανέναν δυστυχώς .
όσο για τον συνάδελφο επειδή έχω άποψη αφού τον γνωρίζω πολλά χρόνια σου λέω πως δεν κάνει για την ελεγκτική , ωστόσο θέλω να δεις την επιλογή του νέου ψηφοδελτίου η οποία είναι ένας συνάδελφός που έχει πτυχίο οικονομικών από το πανεπιστήμιο Πειραιά , τον οποίο ο υποφαινόμενος ψήφισε χωρίς να ψηφίσει το εαυτό του γιατί θεωρούσα πως θα είχαμε σαν ψηφοδέλτιο μία και μόνο θέση στην ελεγκτική και αυτή έπρεπε να την πάρει ο συγκεκριμένος συνάδελφος .
Τέλος δεν μπορώ να σου απαντήσω για το πως βγήκε ο άλλος συνάδελφος της ελεγκτικής αλλά όπως είδες γενικώς το μαγείρεμα πήγε σύννεφο .

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ φιλε μου εχει ο συναδελφος πτυχιο οικονομικων απο το ΠΑ ΠΕΙ και ειναι λιμενεργατης?
Εδω λοιπον δυο πραγματα μπορει να συμβαινουν ή ο συναδελφος δεν εχει εκτίμηση στον εαυτο του και δεν ειναι ικανος να δουλεψει στην ελευθερη αγορα με τετοιο πτυχιο αρα ειναι ανικανος αρα καλως δεν ψηφιστηκε απο τους συναδελφους ή μας λες φουμαρα ρε mike v.
Περιτο να σου πω οτι τα συστηματα μηχανοργανωσεις και ψηφιακων εγιναν απο επιστημονες απο το ΠΑ ΠΕΙ. Φαντασου λοιπον αυτοι να εχουν σαν ονειρο να γινουν λιμενεργατες και μελοι ελεγκτικων επιτροπων.
Εδω ρε φιλε μου θα τρελαθουμε τελειος μ΄αυτα που διαβαζουμε.

Ανώνυμος είπε...

συναδελφε συγνωμη για την ανωνυμια,(θα το κανω συντομα). Μπραβο σου !!τετοιουs ανθρωπουs θελουμε να τραβηξουν μπροστα που δεν βαζουν το ατομικο συμφερον μπροστα απο ολουs και ολα,που ξερουν τι τουs γινεται εχουν λογο, αποψη,σκεπτονται και πανω απ¨ολα αυτο το χαρισμα που λεγετε ταπεινοφροσύνη.
Ξανα μπραβο mike v

mike v. είπε...

συνάδελφε , ο συγκεκριμένος ΕΧΕΙ πτυχίο ΠΑ ΠΕΙ όπως και εγώ είμαι φοιτητής Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Ε.Α.Π. (Ανοικτό Πανεπιστήμιο τριτοετής), έχω πτυχίο Εκτελωνιστή , έχω Αγγλικά , έχω ECDL και είμαστε και οι δύο λιμενεργάτες όπως και πολύ άλλοι νέοι συνάδελφοι που κάτι έχουν τελειώσει και ΕΙΝΑΙ λιμενεργάτες και ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΦΑΝΟΙ γιατί ίσως τελικά ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ Η ΠΕΡΙΦΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΤΑΝ Τ Ι Π Ο Τ Α!!!!!

Ανώνυμος είπε...

8.19 ? το οτι καποιοι λογο συγγεριων βρεθηκαν στη θεση του λιμενεργατη δεν σημαινει οτι τον απαξιωνουμε σαν ανθρωπο ετσι? το αν θα ειναι ικανοs σε αυτη τη θεση μενει να το μαθουμε...! αλλα κοιτα ομωs! εδω μιλαμε για καποιουs που δεν ξερουν να μοιρασουν δυο μπαλεs αχυρα ετσι!

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΙΚΟΝΙΟ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΗΣ.

mike v. είπε...

Συνάδελφε,
να είσαι σίγουρος πως μόλις πληρωθώ λίγο παραπάνω στο Ικόνιο και δεν παίρνω ένα μεροκάματο κοροιδία γιατί κοροιδία είναι και μπράβο στα νέα τα παιδιά που είναι εκεί , ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ , ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ .

Ανώνυμος είπε...

Παντωs συναδελφε χωριs να θελω να σε προσβαλω, (εσυ που σηκωνειs τιs μπαρεs στο ικονιο), δεν πιστευω να θεωρειs τον εαυτο σου πιο εξυπνο απο εναν που εχει τελειωση ενα πανεπιστημιο?

Δαρβινοs είπε...

!!!

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχα α ρε πλαστιγγα που σας χρειαζετε ρεεεεεεεεεεεεεεεεκοροιδευετε

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΙΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ......ΡΕ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ.....ΡΩΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΥΜΟΥΛΚΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ....ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ....ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ....Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΤΙΣ ΠΥΛΗΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ιδου η ροδος ιδου το ΣΕΜΠΟ αντε σαλιαριδες λιγη ντροπη ρε δουλευταραδες

Ανώνυμος είπε...

O KYRIOS MIKE V EINE SIGOURA TIS LOGIKIS NA EXOUME DOULIA NA DOULEVETE ,EIME NEOS EAN DEN GINI KIKLOS ERGASIAS 8A TA KANO MPOURDELO KALOPERASAKIDES MAS KORIDEVETE OLOUS 8ELETE KAI LEFTA KAI KANENAS DEN EIPE NA KRATISOUME TO LIMANI POU EXOUME OLOI LETE GIA PLATI ALA ALOUNOU.NTROPIIIIIIIIIIIIIIIII

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΥΚΛΟΣ .-ΕΛΑ ΣΤΙΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ......

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕΜΠΟ .......ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΟΣΟΙΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟ 10.27 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΠΟΡΤΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΑΧΧΧΧΧΧΧ ΑΓΟΡΙΑ ΟΙ ΜΠΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.......ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΑΑΠΑΠΑΠΑ.........ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΑΛΙΤΣΕΣ...ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΑΚ ΒΑΓΙΑΖ....ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΕΤΣΟΥΞΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΣΟΦΙΑ?????????? Π.Ε.Ρ.Α.Σ.Τ.Ι.Κ.Α Σ.Α.Σ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΥΚΛΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ. ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΜΩΣ. ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ήηηηηηηηη........

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ??????Η ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 190-83....ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΑΜΕ ΕΤΣΙ ΨΗΦΙΣΑΜΕ !!

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡHΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

περιμενω να δω ποιο θα ειναι το 5μελες

Ανώνυμος είπε...

TI ΚΥΚΛΟ ΡΕ ΑΛΑΝΙ!! ΓΥΡΟ ΓΥΡΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ! ΑΣΕ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΕΨΑΝ 83 ΨΗΦΟΥΣ ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ? Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΔΥΝΑΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ! ΜΗ ΜΑΣΑΣ! ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΤΑΚΙΑ ΝΕΟΥΔΙΑ 83 ΕΣΕΙΣ .............103 Ο ΣΙΜΟΣ !!!!!!!!!!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

TO ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ 83 ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ 103 ΦΥΤΕΥΤΑ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΒΓΑΛΑΤΕ. Η ΚΟΥΛΑ ΔΕ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΧΟΝΟΤΑΝ ΣΤΗ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΑΤΕ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ. Ε ΡΕ ....... ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣΣΣΣΣΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ μου αρέσει αυτή η ελευθερία απόψε!Καλως ήρθες Μike!! Μας ζάλιζες στον τομέα, τώρα θα μας ζαλίζεις και στο μπλογκ!!Ελα..αστειεύομαι!! Λείπουν τέτοιες φωνές ΔΥΝΑΤΕΣ, που λένε αλήθειες, που δεν χαιδεύουν αυτάκια για προσωπικό όφελος... Χώνε τα παντού και πάντα όπως εσύ μόνο ξέρεις να το κάνεις! Δεν είσαι ούτε κρυφομαμουνίτσα ούτε ρουφιανάκος!! Χαίρομαι που θα γράφεις εδώ μέσα! Θέλουμε αλήθειες και μόνο αλήθειες καθώς και ελευθερία λόγου!!
Καλό βράδυ!

geogoku είπε...

μιχαλη εγω θα συμφωνησω με το θεμα Σιμος.Πες μου ομως απο το ψηφοδελτιο σας εκτος απο πολυ λιγους ποιος εκανε για το σωματειο απο τους υπολοιπους υποψηφιους, γιατι εγω προσωπικα οταν ειδα καποια ονοματα γελαγα.

Ανώνυμος είπε...

Μπορείς να μας πεις με ποια ονόματα γέλαγες? Αν μπορείς φίλε μου δικαιολόγησε κιόλας!

Ανώνυμος είπε...

Υ.Γ Κι όταν απαντήσεις θα σου πω με ποια ονόματα γέλαγα ΕΓΩ!!

captain book είπε...

Συναδελφοι καλημερα ξανα!!
Μολιs εφτιαξα τον καφε μου και καθομαι και διαβαζω τα χθεσινα σαs σχολια που καποια ειναι πολλη ενδιαφεροντα και χρηζουν ιδιαιτερηs προσοχηs!!καποια στιγμη ,εκει που εψαχνα για τα τσιγαρα μου στο συρταρη, τσακ...τη βλεπω?μια φυσα μου και καθομαι την παρατηρω και λεω, μηποs τελικα οι εισφορεs που μαs κρατανε στο σωματειο ειναι πολλεs? μηποs καποιεs πιτεs και καποια εξοδα γραφειου θα επρεπε να μειωθουν? και μηποs καποιοι θα επρεπε να πινουν λιγοτερουs καφεδεs στο κυλικειο? μηποs θα επρεπε καποιοι να κανουν λιγοτερα ταξιδια? και μηποs θα επρεπε να κανουμε μια προταση στο σωματειο να μειωθουν οι οφειλεs προs το σωματειο στο μισο? λεω εγω τωρα μηποs??? δηλαδη μεσα στην κριση δεν νομιζω να ηταν αρνητικο(το σωματειο) σε μια τετοια προταση!!

Υ.Σ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ !

oceanos είπε...

Μην βιαζόμαστε παιδιά.
Ανεβήκαμε στην μπουλντόζα και θέλουμε να τα γκρεμίσουμε όλα σε μια μέρα.

Ανώνυμος είπε...

να γίνει ένα νοικοκύρεμα στην σπατάλη δεν είναι καταστροφή.... Και ναι βιαζόμαστε γιατί οι διοίκηση στις περικοπές δεν περιμένει.

mike v. είπε...

καλημέρα συνάδελφοι,
τελικά με την συζήτηση και τον διάλογο κάτι θα βγει.
Η πρόταση για μείωση των εισφορών δεν με βρίσκει αρνητικό αλλά αυτό που θα κάνω εγώ είναι να ζητήσω από τον συνάδελφο της ελεγκτικής να δει πόσο τελικά μπορούν να μειωθούν και στην συνέχεια να γίνει πρόταση στο συμβούλιο. Αν συμφωνούμε σε αυτό όσοι συμφωνούμε μπορούμε όχι να απαντήσουμε εδώ μέσα αλλά να το ζητήσουμε από τους συμβούλους που βγάλαμε με τα επιχειρήματα που θα μας πει ο συνάδελφος της ελεγκτικής (αν και εφόσον γίνεται λέω πάλι ).
Είδα πολλά σχόλια για την Σοφία , συνάδελφοι προσωπικά χάρηκα ειλικρινά για όλους τους νεοεκλεγέντες συμβούλους και στεναχωρήθηκα για κάποιους άλλους υποψηφίους που δεν εκλέγηκαν γιατί θα λείψουν από αυτό το συμβούλιο.
Δεν τιμά κανέναν μας όμως να κοροιδέυουμε με αυτόν τον τρόπο την Σοφία , γιαυτό την επόμενη φορά που θα κάνετε επίθεση να σκεφθείτε πρώτα πως στην θέση της κάθε γυναίκας στο λιμάνι θα μπορούσε να είναι μια γυναίκα του περιβάλλοντός σας. Νομίζω πως κάπως έτσι είναι τα πράγματα και εύχομαι για ακόμη μία φορά στην Σοφία σιδεροκέφαλη και την θέλουμε δυνατή .
Τώρα για τον συνάδελφο geogoku θέλω να του πω :
εδώ μέσα είναι ο λιμενεργάτης που λέει την αποψή του και όχι ο εκπρόσωπος του όποιου ψηφοδελτίου και έτσι νομίζω πως πρέπει να είμαστε και εδώ μέσα και στο λιμάνι . ΩΣΤΌΣΟ το ψηφοδέλτιο αυτό που γέλαγες κρίθηκε από τους 283 συναδέλφους που ψήφισαν και από τους 82 που το επέλεξαν. ΔΕΝ σου δίνουμε εμείς οι 82 που το ψηφίσαμε ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα να το κρίνεις .
Γέλασες με την σύμβαση που δεν έχει έρθει ακόμη και κινδυνεύουμε όλοι;
Γέλασες με τα μαγειρέματα;
Γέλασες με αυτό που έρχεται ;
Γελάς με το ότι το προεδρείο δεν ακούει κανέναν και θα είναι πάλι το ίδιο σαν να μην ψήφισε κανείς προχθές (δες την προτασή μου σε σχόλιο προηγούμενης ανάρτησης)
Εγώ συνάδελφε μιλάω γιατί δεν φοβάμαι το αύριο θα το παλέψω όσο μπορώ και ξέρω πως έχω να κάνω με γίγαντες και πιθανόν να πέσω , αλλά θα πέσω μαχόμενος και επειδή δεν είμαι ούτε θα είμαι βολεμένος ,ίσα ίσα που μπορεί και να κυνηγηθώ για όσα λέω , θα μπορώ να δω όλους τους συναδέλφους στα μάτια.
Και πάλι καλημέρα συνάδελφοι .
ΥΓ Συγνώμη αν είμαι λίγο (πολύ ) φωνακλάς και σας είχα ζαλίσει στον τομέα αλλά όλοι δυστυχώς έχουμε ελαττώματα .

mike v. είπε...

"εδώ μέσα είμαι" όχι "είναι"
λάθος του δαίμονα του πληκτρολογίου

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα συνάδελφοι! Κατ'αρχήν θα ήθελα να αναφέρω ότι κάποιοι από τους συναδέλφους που προσχώρησαν στο ψηφοδέλτιο των προηγούμενων τόνισαν ότι θα κάνουν αντιπολίτευση εκ των έσω...Αυτή την απαίτηση έχουμε όλοι μας γιατί δεν νομίζω να ανεχθούμε εμείς οι νέοι άτομα στο συμβούλιο που απλώς κουνούν συγκαταβατικά το κεφάλι! Όσον αφορά την Σοφία, καλώς εκλέχθηκε! Από τη στιγμή που υπάρχουν γυναίκες συνάδελφοι πρέπει να υπάρχει και η δική τους φωνή! Για να οικονομικά του σωματείου έχουν ειπωθεί πολλά και θα ειπωθούν ακόμα περισσότερα! Είναι τραγικό τέτοιο ποσό για καφέδες και τραπεζώματα! Δεν ξέρω αν μπορούν να μειωθούν οι εισφορές στο μισό! Όμως έχουμε την απαίτηση το σωματείο να παρέχει βοήθεια σε έκτακτες περιπτώσεις σε συναδέλφους που το χρειάζονται και όχι "επιλεκτικά"! Δεν μιλάω για δανεικά κι αγύριστα...απλά για διευκολύνσεις! Είναι δύσκολες εποχές αλλά δεν σωνόμαστε με 7 ευρώ! Καλημέρα και πάλι!!

captain book είπε...

Kαλημερα mike v! Ειμαι ο 6.35 ο χθεsινοs ανωνυμοs που μου ειπεs να βαλω ενα ονομα για να τα λεμε αν θυμασαι...! Για μια ακομη φορα θα συμφωνησω μαζι σου και θα πω πωs ειναι δικαιωμα πανω απο ολα δημοκρατικο και κατα συνεπεια ατομικο το να εκλεγειs και να εκλεγεσαι.Τωρα φυσικα εδω τιθεται ενα θεμα, γυρω απο το πωs διεξηχθησαν αυτεs οι εκλογεs, αλλα να μην τα ξαναλεμε και γινομαστε κουραστικοι!!λιγο πολυ ο κοσμοs το χει τουμπανο και μειs κρυφο καμαρι!! Εxειs δικιο που αδικοs μειναν καποιοι απ εξω και απο το νεο και απο το παλιο ψηφοδελτιο,γιατι πραγματικα πιστευω πωs θα ηταν χρησιμοι. Αν και κατα την γνωμη μου καποιουs απο τουs παλιουs θα τουs προτιμουσα στην αντιπολιτευση και οχι στο ενωτικο αλλα αυτο το αφηνουμε για αλλη συζητηση.Επισηs θα συμφωνησω μαζι σου πωs καποια πραγματα δεν ειναι για γελια αλλα για κλαματα,αλλα και παλι ειναι αυτο που λεμε στου κουφου την πορτα οσο θελειs βροντα και ισωs βρε αδερφε καποιουs να μην τουs ενδιαφερη η συμβαση αλλα η αδεια τουs.Kαι αυτο δημοκρατικο ειναι .Εκεινο ομωs φιλε mike v που με δυσανασχετει ειναι πωs κατα περιεργο τροπο...οσοι μπαινουν στο σωματειο ενω στην αρχη πριν μπουν μεσα φωναζουν και διεκδικουν μετα κατα περιεργο τροπο σωπαινουν και αυτο ο λιμενεργατηs το εχει βαρεθει βρε αδερφε !!!πρεπει επιτελουs καποιοι να πανε κοντρα σε καποια ατομικα συμφεροντα και βολεματα, δεν γινετε φιλε καθε φορα που μπαινουν καποιοι μεσα (στο σωματειο) να εξαφανιζονται παντα απο την δουλεια! εκτοs και τη να πω....ρε μπαs και τουs κανουν υπνωτισμο?

Ανώνυμος είπε...

H ελεγτικη επιτροπη φιλε mike ελεγχει καθε μηνα τα στελεχοι πληρωμων με ολα τα αποδεικτικα στοιχεια οπου πρεπει να δικαιολογειτε
και το τελευταιο ευρο.
Οταν λοιπον θα υπογραφουν το βιβλιο εσοδων- εξοδων, αυτο παντα γινεται και με την παρουσια και των τριων συναδελφων.Εαν ο ΣΙΜΟΣ υπολειπεται σε ικανοτητα ειναι υποχρεομενοι οι αλλοι δυο να ειναι πιο προσεκτικοι.
Η ελεγκτικη επιτροπη ελεγχει αλλα δεν μπορει να προτεινη μειωση εισφορων απο τα μελοι.
Την μειωση μπορει να την προτεινη το 15μελες λαμβανοντας υποψην και τις γνωμες των συναδελφων.
Τα σχόλεια παντως που αναφερονται για συναδελφους που μολις χθες ψηφιστικαν απο το σωμα και που ακομα δεν εχουν πραξη εργο δειχνει ανωριμοτητα απο μερους μας,ειδικα αυτα που αναφερθηκαν για την ΣΟΦΙΑ.

mike v. είπε...

συνάδελφε captain book,
αν εννοείς ότι στις εκλογές γίνανε μαγειρέματα , αυτό έπρεπε να το λάβουν υπόψη τους όλοι οι υποψήφιοι που ζητούσαν ψήφο από τους συναδέλφους και αυτός ήταν ένας λόγος που δημιουργήθηκε και το νέο ψηφοδέλτιο . Πιστεύω προσωπικά πως ήταν λάθος το ενιαίο και γιαυτό και για άλλους λόγους υποστήριξα και το νέο ψηφοδέλτιο .
Όσο για την συμπεριφορά των συμβούλων στο χέρι μας νομίζω είναι να αλλάξει το βόλεμα , όχι μόνο των συμβούλων αλλά όλων .
Όταν αρχίσει το παρατράγουδο θα τους ζητήσω τον λόγο και αν συνάδελφε το κάνουμε όχι όλοι, οι μισοί αυτό ,να είσαι σίγουρος πως θα αλλάξει.
Συνάδελφε 10:16 αν θέλεις βάλε ένα όνομα να μην αναφέρομαι με ώρα.
Γνωρίζω τον ρόλο της επιτροπής αλλά μάλλον δεν έχεις διαβάσει τα προηγούμενα σχόλια. Ο συνάδελφος που εκλέχθηκε από το νέο ψηφοδέλτιο πιστεύω πως μπορεί εφόσον δει τα στοιχεία να μου πει εμένα , εσένα , των συμβούλων ,αν και κατά πόσον γίνεται να μειωθούν κάποια έξοδα και να πάει από τους συμβούλους πρόταση για μείωση αυτό είπα .
Απαιτήστε αλλαγές από τους συμβούλους που ψηφίσαμε ,η NIRVANA τελείωσε και γι αυτούς και για εμάς. Κάντε τους να σας ακούσουν , αναγκάστε τους . ΠΡΕΠΕΙ κάτι ,έστω κάτι να αλλάξει . ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ .

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

αν και ποτε δε μου αρεσε να λεω νεοι και παλιοιτωρα φαινεται ποσο νεοι ειναι μερικοι σε αντιληψη....εδω πουλειται το λιμανι εδω δε υπαρχει συμβαση εδω η ελλαδα χανεται και μερικοι ασχολουνται επειδη μαλλον δεν εχουν αλλη δουλεια με ΚΑΦΕΔΕΣ ΣΙΜΟΥΣ ΚΟΝΤΟΥΣ ΨΗΛΟΥΣ ΞΑΝΘΕΣ ΜΕΛΑΧΡΙΝΕΣ ΜΠΟΡΝΤΙΝΗΔΕΣ ΦΟΥΣΚΩΤΟΥΣ ......ΡΕ ΔΕ ΣΟΒΑΡΕΥΕΣΤΕ να δουμε τι θα κανουμε για να μην πεινασουν τα σπιτια μας .....ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΟΣΟ ΝΕΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ

Ανώνυμος είπε...

συγνώμη αλλά το να λέμε ότι πρέπει να κάνει οικονομία το σωματείο στις σπατάλες,ότι ο φουσκωτός ότι έκανε το έκανε για την καρέκλα, και ότι πρέπει να υπογράψουμε μια σύμβαση μπας και κατοχυρώσουμε ακόμα λίγο καιρό εργασίας δεν είναι κακο. Και μετά λες να σοβαρευτούμε

oceanos είπε...

Είσαι σίγουρος ότι ο φουσκωτός ότι έκανε το έκανε για την καρέκλα;
Και αν του δώσουν καρέκλα και αρνηθεί τι θα βρούμε να πούμε;

Ανώνυμος είπε...

μετά από αυτό που έπαθε το πιο φρόνιμο είναι να την κάνει με ελαφριά πηδηματάκια μπας και ξεχαστεί όλο αυτό το φιάσκο.....

oceanos είπε...

Αν την κάνει με ελαφριά πηδηματάκια τότε είναι που όλοι θα σκίζουν τα πουκάμισά τους ότι ήθελε καρέκλα.
Και για κοιτάξτε ποιός θα τον αντικαταστήσει;
Και ποιούς συμφέρει να την κάνει ο Μπάμπης;

Ανώνυμος είπε...

O mike στο ΣΕΜΠΟ τωρα για να πινουμε καφε.

Ανώνυμος είπε...

Και γιατί να την κάνει ο Μπάμπης Δημήτρη;
Τα πισώπλατα μαχαιρώματα και οι κινήσεις που έγιναν εναντίον του βεβαίως και τον απογοήτευσαν αλλά εγώ θέλω το Γιακουμέλο στοΔΣέστω και σαν αντιπολίτευση στο ψηφοδέλτιο που του την έφερε.
Καλό θα κάνει μόνοστο προεδρείο η αποχώρηση του.
Τραβήχτε του το αυτί να ξυπνήσει τώρα.

geogoku είπε...

μιχαλη θα μιλησουμε στον τομεα γιατι εγω σε εσενα απευθηνομαι και οχι σε ανωνυμο.ποτε δεν ειπα οτι συμφωνω με το θεμα "σιμος" οπως και με καποια πραγματα που εχουν να κανουν με το ενωτικο ψηφοδελτιο, απλα λογω του οτι ο μιχαλης ηταν υποψηφιος θα ηθελα να ηξερα την γνωμη του.

oceanos είπε...

Του το τράβηξα αλλά ας περιμένουμε την συνεδρίαση του νέου συμβουλίου καλύτερα για να μην λέμε λόγια που θα τα διαψεύσουν τα γεγονότα.

Ανώνυμος είπε...

τι περίμενε να του κάνουν χαδάκια;; δεν έπρεπε να πάει μαζί τους, είναι το πιο λαμογιέν σωματείο που έχει περάσει, 2 φόρες πόρτα είχε φάει τι σκατά έπαθε και τους πίστεψε;; εγώ προσωπικά αν και παλιός στο λιμάνι ψήφισα το νέο ψηφοδέλτιο και γιατί γούσταρα την μαγκιά των παιδιών αλλά και γιατί δεν θα ψήφιζα πότε το τωρινό σωματείο...

oceanos είπε...

Στερνή μου γνώση ,μετά Χριστόν προφήτης κλπ κλπ.
Τέλος πάντων θα δούμε και θα μάθουμε εν καιρώ

Ανώνυμος είπε...

εγώ μονοκούκι Μπάμπη ψήφιζα,μετά από αυτήν όμως την κίνηση έπεσε πολύ στα μάτια μου και σε πολλούς ακόμα συναδέλφους....

Ανώνυμος είπε...

Και τι θα πει ρε μήτσε;
Ή μήπως μόνο ο μπάμπης φταίει.
όσοι ε'ισαστε μαζί του τόσα χρόνια δεν φταίτε;
80-90 ψήφους είχατε πάρει στις προηγουμενες εκλογες και τους πετάξατε για την ενότητα
ξυπνήστε έστω και τώρα γιατι τρέμω στο παιχνιδι θα παίζουν μόνοι τους οι μαγειρεσ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΞΕΜΑΓΕΙΡΑΣ!!!!!!!!ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ???ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΙΜΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΑΓΕΙΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΟΛΥΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙΑ ΨΗΛΟΣ ΚΟΝΤΟΣ ΦΟΥΣΚΟΤΟΣ ΞΕΦΟΥΣΚΟΤΟΣ ΜΠΑΤΣΟΣ ΜΑΓΕΙΡΑΣ.........ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΑΓΕΙΡΑ ΤΩΡΑ

oceanos είπε...

Δεν είπα ότι φταίει μόνο ο Μπάμπης.
Αλλά περίμενε να μετρηθούμε να δούμε πόσοι είμαστε πρώτα γιατί μου φαίνεται ότι στο τέλος θα βρεθούμε και κατηγορούμενοι για διασπαστές και υπονομευτές των λιμενεργατών

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟ ΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΠΟΙΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΛΑΣΙΝΓΚ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ .............

Ανώνυμος είπε...

.......ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΔΕ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ

captain book είπε...

Συναδελφοι! θα σαs παρακαλουσα πολυ να ξανασκεφτουμε καποια πραγματα και να κανουμε εναν απολογισμο για ολα οσα γραφονται εδω μεσα! Επειδη Βλεπω απο τα σχολια μαs πωs κινδινευει να διασυρθει εναs συναδελφos (και δεν ειναι σωστο) θα ηθελα να δουμε καποια πραγματα.Λοιπον! αs υποθεσουμε πωs ο συναδελφοs (ΣΙΜΟΣ) ειναι ησυχο και αγαπητο παιδι σε ολουs! (που ειναι)και αs υποθεσουμε πωs ειναι αξιαγαπητοs σαν συναδελφοs! (που ειναι).Αs υποθεσουμε τωρα πωs ειναι και καταλληλοs για την θεση στην ελεγκτικη επιτροπη (που δεν ειναι)και τελοs αs υποθεσουμε πωs τα ψηφοδελτια που πηγαν σε αυτον ηταν σκεπτομενα και οχι καθοδηγουμενα (που δεν ηταν).θα ηθελα εδω τωρα να κανω μια ερωτηση στο σωματειο" Ποιο ηταν κυριοι το κριτηριο τηs επιλογηs σαs στο προσωπο του συναδελφου και τη ηταν αυτο που σαs εκανε να τον επιλεξετε για ΥΠΟΨΗΦΙΟ στο συνδιασμοs σαs? διοτι μαθηματικοι δεν ειμαστε,αλλα δεν μπορουμε να βαζουμε την αμαξα μπροστα απο το αλογο!!!!!

captain book είπε...

και για να εξηγουμε ποιο ηταν το κριτηριο τηs επιλογηs στην θεση τηs ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ!!

mike v. είπε...

σωστός ο captain αλλά φοβάμαι πως απάντηση δεν θα πάρεις .

Ανώνυμος είπε...

Λυπαμε που για πρωτη φορα υπαρχει μομφη για συναδελφους που δεν εχουν ακομα επιτελεσει το εργο τους.
Αναφερεται για συναδελφους που ουτε καν εχουν απαντησει εδω.
Αγαπητε mike δεν πιστευω αυτο να λεγεται ακαδημαϊκη συμπεριφορα μιας και στο πανεπιστημιο εαν εχεις παει θα ειχες μαθει να σεβεσαι το αποτελεσμα των εκλογων και την προσωπικοτητα των συναδελφων.
Τον ΣΙΜΟ μονο πνευματικα καθυστερημενο δεν τον ειπατε.





mike v. είπε...

συνάδελφε,
είπα παραπάνω αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις ότι κατά την γνώμη μου δεν κάνει για αυτό που εκλέχτηκε.
ο συνάδελφος κάνει για πολλά άλλα πράγματα που δεν κάνω εγώ προσωπικά.
η δουλειά στην πόρτα που κάνει για παράδειγμα εμένα μου φαίνεται φυλακή και δεν θα μπορούσα να την κάνω , όπως επίσης και η δουλειά στα ταξί , όπου πήγα κάποιες φορές όπως οι περισσότεροι και μου βγήκαν τα συκώτια .
δεν κατηγόρησα κανέναν ούτε εκφράστηκα με τις λέξεις που αναφέρεις .
καλό θα είναι συνάδελφοι να διαβάζουμε τι έχει γράψει ο καθένας εδω μέσα .
τώρα αν κατάλαβες πως κατηγόρησα τον συνάδελφο δυστυχώς αδελφέ δεν μπορώ να μπω στο μυαλό σου να καταλάβω πως σκέφτεσαι.

oceanos είπε...

Ξεφύγαμε και μόνο προτάσεις δεν βλέπω.
Το θέμα με τον συνάδελφο στην ελεγκτική νομίζω ότι παρατράβηξε.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ Ο ΦΙΛΟΣ OCEANOS ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΙΟΥ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟ 'ΤΣΕΚΕ'

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΙΔΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ?

oceanos είπε...

Σωστός
Καταγράφηκε.

Ανώνυμος είπε...

Ο μεγαλος μας κοροιδευει. Νομιζω αμμεσα το νεο σωμματιο πρεπει να του δωσει τελεσιγραφο για υπογραφη εντος 15 ημερων. Με το περας αυτων των ημερων και οι 290 στο γραφειο του αλλα αυτη τη φορα δυναμικα.
Στη τελευταια καταληψη εδινε οδηγειες. Πρωτοφανες παγκοσμια πρωτοτυπια.(ο κατειλημενος εδινε οδηγιες στους καταληψιες). Ελπιζω το νεο σωμματιο να μη μασησει

Ανώνυμος είπε...

με τα λεφτά που μας κρατάνε να παίρνουν δωροεπιταγές από μεγάλα super market και μια φορα το μήνα ένας συνάδελφος που θα κληρώνεται θα κάνει τα ψώνια του.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ?

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ....

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ.ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΛΙΓΟ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΑΝ ΠΑΣΚΕ.ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 25 ΨΗΦΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΗΡΕ ΚΑΜΙΑ ΕΞΗΝΤΑΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΥΡΟ ΣΤΙΣ 100.ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ, ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ, (ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ) ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ, ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΑΓ.ΓΩΡΓΙΟΥ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΙΕΙ.ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΕΜΠΕΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΗΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ? ΟΤΙ ΣΤΑΥΡΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΑΠΟ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ, Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΜΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

SYNADELFOI STAMATATE LIGO KALO EINE NA TA POUME KAI APO KONTA VLEPO OTI EXOUME DYNAMH KAI FONAZOUME DYNATA GIATI PLIRONOMASTE KAI TROME OTAN 8A ER8I H ORA 8A TIN KANETE OPOS PANTA ME PIDIMATAKIA,EIMASTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE XORTATOI LAMOGIA DEN NTREPOMASTE LIGAKH OLOI KRIVOMASTE PISO APO TO DAKTYLO MAS, KANENAS MA KANENAS DEN PSIFISE ME AKSIOPREPIA DEN ALAZOUME ME TIPOTA LAMOGIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

captain book είπε...

ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ?

Συναδελφε mike v καταρχην εκτιμω την προσπαθεια που κανειs για να βοηθησειs εσενα,εμενα και ολουs μαs ωστε να βαλουμε τα πραγματα στην σωστη κατευθυνση και να δωσουμε απαντησειs στιs αποριεs μαs.Πραγμα που θα επρεπε να ειχαν κανει απο καιρο καποιοι αλλοι απο εμαs, για μαs.Διαβασα σε ενα αρθρο σου που εγραψεs πιο πανω στιs 9.31 πμ, οτι θα ζητησειs απο τον συναδελφο τηs ελεγκτικηs επιτροπηs να δει εαν και κατα ποσο ειναι εφικτο να μειωθουν οι εισφορεs μαs προs το σωματειο.Αs πουμε οτι ο συναδελφοs η (οι συναδελφοι) κανουν καταρχην εναν ελεγχο τον εσοδων και εξοδων του σωματειου (κατι που ακουγετε και ειναι τυπικο)και αs πουμε οτι κανουν εναν ελεγχο το παραστατικων εκεινων, ωστε να δουν εαν εχουν αντικρισμα στα εσοδα,εξοδα του σωματειου πραγμα που επισηs (ακουγετε και ειναι τυπικο).Θα ηθελα ομωs συναδελφε εδω να μου λυσειs μια απορια!Τι γινεται στην περιπτωση που αγορασαμε μαρουλια και εχουμε στα χερια μαs αποδειξειs απο χαβιαρι?

mike v. είπε...

συνάδελφε captain book,
έχεις απολύτως δίκιο στον προβληματισμό σου , ίσως τα οικονομικά του σωματείου θα έπρεπε να είναι το τελευταίο που θα έπρεπε να συζητάμε αυτήν την στιγμή. Όμως οι συνάδελφοι έχουμε χάσει τόσο πολύ την εμπιστοσύνη μας στο προηγούμενο προεδρείο κυρίως λόγω έλλειψης ενημέρωσης για τα περισσότερα θέματα και για την μη λύση θεμάτων από απλών μέχρι των πιο σύνθετων . Τώρα δεν μπορώ να πιστέψω πως μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο (να αγοράζουμε φύκια και να πληρώνουμε χαβιάρι) , αρκετά λάθη και παραλείψεις μπορούμε να χρεώσουμε, αλλά συγνώμη συνάδελφε κλέφτες δεν μπορούμε τους πούμε . Οι οικονομικοί απολογισμοί έχουν ψηφιστεί όλοι μέχρι σήμερα με αυξημένες πλειοψηφίες αν θυμάμαι καλά , ακόμη και συνάδελφοι που καταψήφιζαν τον διοικητικό απολογισμό , υπερψήφιζαν τον οικονομικό . Νομίζω πως έτσι είναι τα πράγματα συνάδελφε. Καληνύχτα τα λέμε αύριο.
Καλό βράδυ σε όλους συνάδελφοι.
ΥΓ καλό θα είναι για όλους μας που διαβάζουμε και γράφουμε εδώ μεσα , να γράφουμε με κάποιο όνομα, όπως κάνει και ο συνάδελφος captain book .
Καληνύχτα τα λέμε αύριο.
Καλό βράδυ σε όλους συνάδελφοι.
Ας μας βρει το ξημέρωμα σοφότερους όλους μας.

CooLis είπε...

ΟΛΠ: Μείωση στις δαπάνες μισθοδοσίας κατά περίπου 5 εκατ. ευρώ εμφάνισε στο 9μηνο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου ο ΟΛΠ βελτιώνοντας σημαντικά το μικτό περιθώριο κέρδους.

Ειδικότερα, οι αμοιβές και τα έξοδα προσωπικού υποχώρησαν κατά περίπου 5 εκατ. ευρώ φέτος σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα (45,3 εκατ. ευρώ από 50,2 εκατ. ευρώ), με τη δαπάνη για μισθούς να μειώνεται κατά 6 εκατ. ευρώ λόγω περικοπών και αποχωρήσεων.

Έτσι το κόστος πωλήσεων μειώθηκε στα 65 εκατ. ευρώ από 69,8 εκατ. ευρώ το περσινό 9μηνο και το μικτό κέρδος ανήλθε στα 16,6 εκατ. ευρώ από 11 εκατ. ευρώ πέρσι ή 13,5% του τζίρου.

Η εντυπωσιακή βελτίωση του μικτού περιθωρίου κέρδους στο 20,3% των πωλήσεων από 13,5% πέρσι εξανεμίστηκε από τα μειωμένα λοιπά έσοδα εκμετάλλευσης και από την αύξηση των εξόδων διοίκησης.

Τώρα, γιατί αυξήθηκαν κοντά 1,5 εκατ. ευρώ τα έξοδα διοίκησης, την ώρα που κόβονται μισθοί, θα πρέπει να μας το εξηγήσει η διοίκηση του ΟΛΠ...

Ανώνυμος είπε...

Aντε λοιπόν πάμε να τους ρωτήσουμε από κοντά.

Ανώνυμος είπε...

γιατι θα μαs απαντησουν!

Ανώνυμος είπε...

!!!!

captain book είπε...

Ο/Η captain book είπε...

H ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΡΟΙΚΑ....

Συναδελφοι!Αισθανομαι την αναγκη να διευκρινισουμε καποια πραγματα, επειδη εδω μεσα εχουν ακουστει πολλα και διαφορα οσον αφορα την διαχειρηση τηs οληs τηs καταστασηs απο το σωματειο μαs.Καταρχην δεν εχουμε (φανταζομαι ολοι μαs!)κατι μαζι τουs και οταν θα δουμε πωs εχουν προσπαθησει και εχουν κανει κατι για μαs (παλιουs και νεουs),τοτε θα ειμαστε οι πρωτοι που θα τουs επικροτησουμε και θα τουs συγχαρουμε!Διοτι πολυ απλα συναδελφοι (αχαριστοι δεν ειμαστε).Επισηs θελω εδω να διευκρινισω, πωs στη ζωη παντα καποιοι κρινονται και παντα καποιοι κρινουν,Συνηθωs κρινονται οι ανθρωποι που εχουν εναν πιο υπευθυνο ρολο στην κοινωνια και κρινουν αυτοι με λιγοτερο υπευθηνο ρολο στην κοινωνια.Παντωs η κριτικη ποτε δεν εβλαψε απεναντιαs πηγαινε τα πραγματα προs το καλυτερο και φυσικα μιλαμε για την υπευθηνη κριτικη διοτι και η κριτικη εχει την ευθηνη τηs.Αρα λοιπον το οτι καποιοι κρινονται επειδη ειναι ειναι σε υπευθηνεs θεσειs, αυτο θα επρεπε να το σκεφτουν απο την αρχη πριν ακομη διεκδικησουν και αναλαβουν αυτεs τιs θεσειs.Παντωs για να μην κουραζω η σωστη κριτικη ηταν παντα αποκοδομιτικη σε αντιθεση με την σιωπη που ηταν παντα συνυφασμενη με τα συμφεροντα και ο νοων νοειτω....!θελω τωρα να αναφερθω σε ενα σχολιο του mike v χτεs στιs 10.36, συναδελφε απο οτι ειδεs στο σχολιο μου δεν ανεφερα πουθενα την λεξη (κλεφτεs)με την ακριβη εννοια τιs λεξειs,τωρα το αν καποιοι εβαλαν το χερι στο μελι, μενει να αποδειχτη... και αν αποδειχτη.. και εδω θα συμφωνησω μαζι σου, πωs καποια πραγματα ειναι ισωs δικεs μαs καχυποψιεs μεχρι να αποδειχθει το αντιθετο και για να ειμαστε ακριβειs καποια πραγματα μαs προκαλουν την καχυποψια, οπωs το να χρησιμοποιουν καποιουs ανθρωπουs σε θεσειs (κλειδια)και καταλαβαινειs τι εννοω..!Επισηs συναδελφε mike v θα συμφωνησειs μαζι μου πωs ακουστηκαν πολυ καυστικα λογια γυρω απο τα ποσα που δαπανηθηκαν απο το σωματειο απο αρκετουs συναδελφουs!Oμωs θα συμφωνησω και εδω μαζι σου οτι σαν θεμα θα επρεπε να ειναι ενα απο τα τελευταια που θα επρεπε να μαs απασχολει.Παμε τωρα να αναλυσουμε την εννοια τηs λεξηs ΤΡΟΙΚΑ (απλα για να μην παρεξηγηθω). Τροικα ειναι ρωσικοβουλγαρικη λεξη και και σημαινει τριμερηs η τριπλοs και αναφερεται σε ιππηλατη αμαξα,ελκηθρο, που το εσερναν τρεια αλλογα δεμενα μαζι.Κατ΄επεκταση τηs σημασιαs του ορου μετα το θανατο του Σταλιν η λεξη πηρε πολιτικη σημασια, δηλωνονταs την κυβερνιτικη τριανδια τηs χωραs και αργοτερα εγινε διεθνηs oροs σε αναφορεs τριπληs διοικησηs η τριμελουs επιτροπηs και εδω συναδελφε θα σε επικαλεστω. Μηπωs η (δικη μαs τροικα) θα πρεπει να κοιταξει πολυ σοβαρα το θεμα τηs πλειοψηφιαs των νεων συναδελφων και να βαλει μεσα ανθρωπουs με ορεξη για δουλεια,με νεεs ιδεεs και καινουργιεs νοοτροπιεs ? Μηπωs θα επρεπε να ακουσουν τουs νεουs συναδελφουs σε καποια πραγματα και να σταματησουν να διοικουν κατα τον τροπο που διοικουν ? Μηπωs θα επρεπε να κανουν εναν μινι ανασχηματισμο ( που ειναι και τηs μοδαs!)βαθεια μεσα στα σπλαχνα τηs σπαζονταs παλια κατεστημενα ? Και δεν νομιζω συναδελφε πωs αυτο ειναι ενα απο τα τελευταια που θα επρεπε να μαs απασχολει!!!!

26 Νοεμβρίου 2012 11:57 μ.μ.