Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

ΚΑΙ Η ΓΣΕΕ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΑΙ

Τα συνδικάτα της Γαλλίας διαδηλώνουν υπέρ της Ελλάδας

Τα συνδικάτα της Γαλλίας διαδηλώνουν υπέρ της Ελλάδας
Οι τέσσερις μεγαλύτερες γαλλικές συνδικαλιστικές οργανώσεις της ευρύτερης περιφέρειας των Παρισίων διοργανώνουν, σήμερα το απόγευμα, διαδήλωση υπέρ της Ελλάδας. Το ραντεβού έχει δοθεί στην πλατεία της Βαστίλης στις 19:30 ώρα Ελλάδας, με συνθήματα: «στήριξη στον ελληνικό λαό» και «σεβασμό στην κυριαρχία του».
Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, «η κατάσταση της Ελλάδας είναι σήμερα καταστροφική επειδή χρησιμοποιήθηκε η χώρα ως εργαστήριο εφαρμογής των πολιτικών λιτότητας». Οι συνδικαλιστές, υποστηρίζουν ότι «εκφράζοντας την υποστήριξη προς τον ελληνικό λαό, δεν αποδεχόμαστε την άρνηση της δημοκρατίας στην Ευρώπη». Το συνδικαλιστικό κίνημα αγωνίζεται κατά της ιδεολογικής προπαγάνδας σύμφωνα με την οποία είναι μονόδρομος και δεν υπάρχει άλλη επιλογή» υπογραμμίζουν.
Σε ξεχωριστό κείμενο το συνδικάτο CGT που πρόσκειται στο γαλλικό κομουνιστικό κόμμα και είναι το μεγαλύτερο όλων, καταδικάζει «τον αφόρητο εκβιασμό που ασκείται από τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα».
«Πίσω από την πίεση που ασκείται στον ελληνικό λαό, θέλουν να φιμώσουν το σύνολο των πολιτών της Ευρώπης» καταγγέλλει το CGT.http://adapokrites.gr/ellada-eidhseis-epikairothta/eidhseis-ellada-epikairothta-video/item/19598-ta-syndikata-tis-gallias-diadilonoun-yper-tis-elladas 

Δεν υπάρχουν σχόλια: