Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

ΤΑΙΠΕΔ - Cosco - Super League!

 Ο ρόλος του παρατηρητή του αγώνα ΑΕΚ - Ολυμπιακού Νίκου Πατμανίδη

Η απόφαση της Super League να θέσει σε διαθεσιμότητα τον παρατηρητή του αγώνα ΑΕΚ - Ολυμπιακού Νίκο Πατμανίδη γιατί εκτέλεσε πλημμελώς τα καθήκοντά του μόνο σαν βόμβα δεν έπεσε στο λιμάνι του Πειραιά. Και αυτό διότι ο Πατμανίδης διαπρέπει ως «ι­ντριγκαδόρος» σε βάρος συνδικαλιστών συναδέλφων του -προηγούμενων, αντίθετων με το ξεπούλημα, διοικήσεων- μιας και τα τελευταία χρόνια θεωρείται το «πιόνι» της Cosco και των μηχανισμών του ΤΑΙΠΕΔ στον ΟΛΠ.
Τον Πατμανίδη-υπάλληλο του ΟΛΠ είχε τιμωρήσει η διοίκηση Ανωμερίτη γιατί εργαζόταν ως παρατηρητής ποδοσφαιρικών αγώνων με αμοιβή, χωρίς έγκριση της υπηρεσίας του (παράνομα), ενώ το όνομά του είχε εμπλακεί στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων του 2011, όταν, σύμφωνα με τον υπερκοριό της ΕΥΠ, ο Πατμανίδης φέρεται να «κούμπωνε» παιχνίδια για λογαριασμό του Μπέου!

Ο Πατμανίδης, για να εκδικηθεί τη διοίκηση Ανωμερίτη, επικαλούμενος άνωθεν γνωριμίες («ο Ρακιτζής είναι φίλος μου», «θα δουν τι θα πάθουν», έλεγε πέρυσι σε συνεδρίαση του ΔΣ), άρχισε να κατασκευάζει υποθέσεις για λογαριασμό του ΤΑΙΠΕΔ και της Cosco, ώστε να εμφανίζεται ως κέντρο σκανδάλων ο ΟΛΠ και, εν μέσω απαξίωσης, να ξεπουληθεί φθηνά.

Ο Πατμανίδης είναι ο ίδιος που, ως παρα­τηρητής-μεγαλοπαράγοντας, στον περσινό αγώνα Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού μηδένισε τον Παναθηναϊκό, γνωστός από το φύλλο αγώνα στον τελικό κυπέλλου Αστέρα Τρίπολης-Ολυμπιακού το 2014, κ.λπ., τον οποίο επιλέγουν κάποιοι, όπως φαίνεται, για συγκεκριμένους αγώνες, όπως αποκάλυψε ο ΣΚΑΪ.

Αυτόν, λοιπόν, τον «πλημμελώς εκτελούντα τα καθήκοντά του» και τεθέντα σε διαθεσιμότητα επέλεξε πριν από έναν μήνα η διοίκηση Cosco/ΤΑΙΠΕΔ ως νέο επικεφαλής των διοικητικών της υπηρεσιών!

Έτσι γίνονται οι «αξιοκρατικές» επιλογές των υπηρετών της ιδιωτικοποίησης. Με υπηρέτες συμφερόντων… και «στημένους»

 http://www.paron.gr/v3/new.php?id=99177&colid=&catid=37&dt=2017-02-26

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ πρόεδρε πως κατάντησες το σωματείο? Τρείς και ο κούκος μαζευόμαστε.