Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Οι ιπτάμενοι αναρχικοί αρνούνται να φύγουν από το Αμβούργο...


Προβληματισμό έχει προκαλέσει στην γερμανική αστυνομία η απόφαση των ιπτάμενων αναρχικών να εγκαταλείψουν τα...
Εξάρχεια και να χτίσουν τις φωλιές τους στις ταράτσες του Αμβούργου.

Οι ιπτάμενοι αναρχικοί, αφού τα έκαναν όλα λίμπα στο Αμβούργο στη διάρκεια της συνόδου των G20, αρνούνται να εγκαταλείψουν την πόλη και να επιστρέψουν στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, το κλίμα του Αμβούργου είναι καλό για τους ιπτάμενους αναρχικούς, οι οποίοι δεν θέλουν να επιστρέψουν στον καύσωνα της Αθήνας.

Οι ιπτάμενοι αναρχικοί επέλεξαν να κάνουν τις φωλιές τους στις ταράτσες των διάσημων μπoυρδέλων του Αμβούργου, με αποτέλεσμα να διώχνουν τους πελάτες και οι πoυτάvες να το ξύνουν όλη μέρα.

Εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης δήλωσε πως οι ιπτάμενοι αναρχικοί βλάπτουν την εικόνα της Γερμανίας στο εξωτερικό και κάνουν κακό στον τουρισμό, αφού οι εκλεκτοί τουρίστες δεν μπορούν να γ@μήσουν.

Οι γερμανικές αρχές ζήτησαν την βοήθεια της ελληνικής κυβέρνησης για να διώξουν τους ιπτάμενους αναρχικούς από τις ταράτσες των μπoυρδέλων του Αμβούργου, και να λειτουργήσει πάλι η αγορά κρέατος.

Σύμφωνα με νέο αποκλειστικό ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η ελληνική κυβέρνηση σκέφτεται να στείλει τα ΜΑΤ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να καταλάβουν την πλατεία Εξαρχείων, ώστε να επιστρέψουν οι ιπτάμενοι αναρχικοί και να τους κουτσουλήσουν.

Οι ιπτάμενοι αναρχικοί έχουν ενημερωθεί για την προβοκάτσια της ελληνικής κυβέρνησης, και σκοπεύουν να μείνουν στο Αμβούργο μέχρι τον Αύγουστο που θα πετάξουν μέχρι την Ικαρία για τα πανηγύρια...

pitsirikos.net