Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ: Η ΒΟΥΛΗ της Δώρας Βογιατζάκη







Πάει άκλαφτο το σκάνδαλο της άγονης γραμμής, πάει άκλαφτη και η siemens. 'Οπως και τόσα άλλα σκάνδαλα μεγάλα και μικρά........"'Αγια" και μοναστικά, με χρυσόβουλα και βουλοκέρια, πράσινα και μπλε.

Δηλαδή τώρα θα πρέπει να πειστώ ότι τίποτα από όλα άκουσα, δεν υπήρχε.... Ούτε καπνός, ούτε φωτιά, ούτε εμπρηστές ούτε τίποτα............Ζούσα τόσο καιρό σε μια κακή εικονική πραγματικότητα ενώ ολα ήταν μια χαρά!

Ρε, δε με παρατάτε!
( κι άκουσα και τον Βουλγαράκη πριν από λίγο στον ΑΝΤ1 να λέει ότι τα σκάνδαλα δεν είναι το μείζον σε αυτή τη ζωή και μπαρούτιασα! Ας δούμε είπε την οικονομία, την παιδεία, την υγεία, την καθημερινότητα. Ποιανού όμως? Την οικονομία του νεαρού των 700 ευρώ, ή του νεαρού σκαφάτου, γόνου καλής οικογενείας ? Την παιδεία του δημόσιου απαξιωμένου σχολείου ή των ιδιωτικών κολλεγίων? Την υγεία που δεν έχει ούτε γάζες στα εξωτερικά ιατρεία ή τα αδρά αμειβόμενα θεραπευτήρια-ξενοδοχεία? Που να περισσέψουν λεφτά για όλα αυτά κύριοι-κύριοι?)

Θα σας πάρουν με τις πέτρες σε λίγο όλους μα όλους εκεί στη Βουλή και δεν θα φταίει ο κόσμος. 'Οπως εύστοχα επισημαίνει η λαική αοιδός: "ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ!"

Δώρα Βογιατζάκη
http://peiratikoreportaz.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

έχεις απόλυτο δίκιο!!
δες εδώ..
http://trelokouneli.blogspot.com/2009/05/blog-post_9847.html