Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

αρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2009
Ή ψεύδεται ή μπέρδεψε τα νούμερα!

Η ψεύδεται ή μάλλον δεν απομαγνητοφωνήθηκε σωστά η δήλωση του πρώην υπουργού Ναυτιλίας Γιώργου Βουλγαράκη στον Real Fm ως προς την παραχώρηση του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων στην κινεζική εταιρεία Κόσκο μετά από διαγωνισμό που έγινε επί των ημερών του.
Διαβάζω στο site της Ναυτεμπορικής την εξής δήλωση του κ. Βουλγαράκη:
«Ο ΟΛΠ είχε κερδοφορία το χρόνο 7 εκατομμύρια ευρώ από όλες τις δραστηριότητές του, με τη συμφωνία αυτή, θα παίρνει 120 εκατομμύρια, το χρόνο,ενοίκιο, για μία από τις τρεις δραστηριότητες. Οι άλλες είναι η ακτοπλοΐα, η κρουαζιέρα και ο αποθηκευτικός χώρος του λιμανιού, δηλαδή, 17 φορές πάνω τα κέρδη του».
Πρώτον, τα κέρδη του ΟΛΠ ήταν πολύ μεγαλύτερα από 7 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο πριν τις κινητοποιήσεις των λιμενεργατών. Ρωτήστε τη διοίκηση του ΟΛΠ πριν μιλήσετε.
Δεύτερον, από όσα έχουν ακουστεί επίσημα από τον απερχόμενο διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΛΠ Νίκο Αναστασόπουλο σε περίπου ενάμιση χρόνο θα πάρουμε 24 εκατομμύρια ευρώ ως το ελάχιστο αντάλλαγμα συμπεριλαμβανομένου του ενοικίου.
Ποιος λέει ψέματα και ποιος αλήθεια;
Το ψέμα έχει μικρά ποδάρια που λέει και ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας Μανώλης Κεφαλογιάννης. Διαβουλευτείτε, επαναδιαπραγματευτείτε τα νούμερα και πείτε μας την αλήθεια. Σταματήστε να δημιουργείτε εντυπώσεις και ψεύτικες προσδοκίες για το ξεπούλημα του λιμανιού, του εθνικού πλούτου της χώρας μας. ΔΕΝ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ΣΕ ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟ "ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ"!!!
Γιατί δεν μας λέει καλύτερα για το Βατοπέδι και τα πόσα γλίτωσε από την Εφορία μέσω των οφ σορ εταιρειών. Αυτά είναι πιο χρήσιμα νούμερα για να ξέρουμε με ποιον μιλάμε...
Βασίλης Τζήμτσος

ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΧΕ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

κυριοι που σχολιαζεται εδω μεσα ασχετο με την αναρτηση,ειμαι εισαγωγεας και καθε μερα περιμενω την απελευθερωση των αδειων των νταλικων.
Γιατι να με υποχρεωνει η πολιτια να μετακοινω τα προιοντα μου με νταλικες Δ,Χ.Γιατι εναντι χαμηλου τιμηματος να μην μπορω και εγω να βγαζω αδεια χαμηλου κοστους ετσι ωστ να μην με εκβιαζουν σε καθημερινη βαση οι νταβατσζιδες των ΝΤΑΛΙΚΩΝ?
Εαν αυτη η κυβερνηση απελευθερωσει τις αδειες θα την ψηφιζω μια ζωη.

Ανώνυμος είπε...

διαβαστε ρε φιλοι την ΝΙΚΗ την επισημ εφημεριδα του πασοκ.[οταν εχεις τετοιους φιλους τη τους θελεις τους εχθρους]

vagelis είπε...

να δεις η cosco πως την περιμενει

Ανώνυμος είπε...

χωνι που ερχεται! ολοι οι φορεις σε αγωγες και ασφαλιστικα μετρα. αιντε καιρος ηταν. πως λεει ο γιωργακης?
ΠΑΜΕ, ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΟΥΛΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ...ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ