Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΚΛΠ

Σχετικά με την προηγούμενη αναδημοσίευση απο το Peiratiko Reportaz σχόλιο του Β.Τζήμτσου που ανάρτησε ο oceanos θέλω να κάνω κάποιες παρατηρήσεις:
Ο Βουλγαράκης ψεύδεται ασύστολα και καλό θα ήτανε να ασχολείται μόνο με αντικείμενα που γνωρίζει καλά (Off Shore εταιρείες, Βατοπαίδια κλπ)
Από το Δελτίο Ετήσιων Καταστάσεων του ΟΛΠ 2007 (και βάζω αυτή τη χρονιά γιατί ήταν περίπου ομαλή χωρίς απεργίες κλπ) προκύπτει ότι τα ΚΑΘΑΡΑ προ φόρων Κέρδη του ΟΛΠ είναι 33.450.755,24 δηλαδή με πληρωμένες όλες τις υποχρεώσεις (Μισθοί ασφαλιστικά και λοιπές υποχρεώσεις) και φυσικά αυτά τα κέρδη προέρχονται κατά 70% απο το ΣΕΜΠΟ.
και για τους πιο δύσπιστους:

http://www.olp.gr/GR_PDF/Etisia_Deltia/OLP_ED_2007a_Gr.pdf

Σε ότι αφορά το ενοίκιο από την ΙΔΙΑ την σύμβαση ξεπουλήματος προκύπτει για τον επόμενο χρόνο το εγγυημένο ετήσιο αντάλλαγμα είναι:
Από 01/10/2009 έως 30/09/2010 17.677.920 €
Αυτά είναι τα νούμερα και οι αριθμοί.
Ξαναχρησιμοποιώ επίσης την επίσημη δήλωση διευκρίνησης της COSCO όπως η ίδια την ονομάζει ότι το τίμημα της παραχώρησης είναι 500 εκ € απάντηση σε αυτό που είχε βγεί ο Βουλγαράκης και έιχε δηλώσει δηλαδή 4.3 δισ.
Δηλώνει η COSCO σε μετάφραση :

"Σε δελτίο τύπου που εκδόθηκε από ΟΛΠ της 3ης Ιουνίου 2008 όπως αναφέρεται στα διάφορα άρθρα του Τύπου, η συνολική προσφορά της επιχείρησης για την παραχώρηση του Πειραιά περιγράφηκε ως περίπου Euro 4,3 δισεκατομμύρια. Σε μια ανακοίνωση που εκδόθηκε από την COSCO στις 4 Ιουνίου 2008, η επιχείρηση περιέγραψε την τιμή της προσφοράς της για την παραχώρηση του Πειραιά που ήταν περίπου Euro 500 εκατομμύρια.
Η επιχείρηση σημείωσε τη διαφορά στα ποσά προσφοράς για την παραχώρηση του Πειραιά όπως περιγράφεται από την επιχείρηση και από τον ΟΛΠ και επιθυμεί να δηλώσει ότι θεωρεί ότι τέτοια διαφορά προκύπτει κυρίως ως αποτέλεσμα των διαφορετικών μεθοδολογιών λογιστικής που χρησιμοποιούνται στον καθορισμό των ποσών και των διαφορετικών κατηγοριών δαπανών που περιλαμβάνονται σε τέτοιο ποσό.

Η επιχείρηση επιθυμεί να διευκρινίσει ότι το ποσό προσφοράς που αναφέρεται στην ανακοίνωση της στις 4 Ιουνίου 2008 αναφέρεται στο οικονομικό τμήμα τιμών προσφοράς της προσφοράς, που υπολογίζεται σε παρούσα βάση αξίας"

και για τους δύσπιστους και πάλι:

http://www.coscopac.com.hk/eng/media/p080609.php

Αυτά είναι όλα τα λεφτά κύριοι. 500εκ για 40 χρόνια.

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρε φιλε γιαυτο χαλιεσε? θα στα δωσω εγω τα υπολοιπα! ανοιξε το λιμανι τωρα να δουλεψουμε.

Ανώνυμος είπε...

Αγωγή κατά των απεργών στο λιμάνι του Πειραιά αποφάσισε να υποβάλει το Επιμελητήριο Μεσσηνίας με αίτημα να κηρυχθεί η απεργία τους παράνομη και καταχρηστική.

“Ο επιχειρηματικός κόσμος της Μεσσηνίας, αλλά και όλοι οι επιχειρηματίες της χώρας, παρακολουθούν με αγανάκτηση τα διαδραματιζόμενα στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας”, δήλωσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας κ. Γεώργιος Καραμπάτος και συμπλήρωσε: “Οι συνεχιζόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο λιμάνι έχουν και πάλι παραλύσει κάθε οικονομική δραστηριότητα. Ο οικονομικός αντίκτυπος είναι τεράστιος: πλήττεται ανεπανόρθωτα η οικονομική δραστηριότητα του επιχειρηματικού κόσμου, που διακινεί προϊόντα μέσω του λιμανιού του Πειραιά, αλλά και τραυματίζεται η συνολική εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό. Διερωτώμεθα πως, είναι δυνατό να παρατηρούμε αμέτοχοι και στην ουσία και να αποδεχόμαστε χωρίς αντιδράσεις να βλάπτεται η οικονομική πρόοδος της χώρας και η διεθνής της αξιοπιστία, από τις παράλογες συνθήκες, που επιβάλλει μια μερίδα εργαζομένων.

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας δέχεται από καιρό διαμαρτυρίες, κυρίως εξαγωγέων μεσσηνιακών προϊόντων, με κυρίαρχο τομέα τα τρόφιμα, που αποτελούν εξαιρετικά ευπαθή και ευάλωτα προϊόντα. Οι εξαγωγείς αυτοί μιλούν με απόγνωση για την οικονομική τους καταστροφή, την καταστροφή δηλαδή όχι μόνο των προς εξαγωγή προϊόντων τους, αλλά και των οικονομικών τους σχέσεων με τους οίκους του εξωτερικού, τους οποίους τροφοδοτούσαν κατά παράδοση με μεσσηνιακά προϊόντα. Είναι ευνόητο, ότι οι τελικές συνολικές ζημιές είναι πολλαπλάσιες αυτών που φαίνονται σήμερα και έχουν μακροπρόθεσμο, δυστυχώς, χαρακτήρα.

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας αποφάσισε, σε συνεργασία με ορισμένες από τις καίρια πληττόμενες εξαγωγικές επιχειρήσεις-μέλη του, να υποβάλει αγωγή κατά των απεργών (δια των συνδικαλιστικών τους οργανώσεων) ενώπιον των Δικαστηρίων του Πειραιά, με αίτημα να κηρυχθεί η απεργία τους παράνομη και καταχρηστική, όπως είχε άλλωστε κηρυχθεί και πέρυσι και μάλιστα με εφετειακή απόφαση, η αρχική τους απεργία αλλά και κάθε άλλη παρόμοια απεργία με τα ίδια ή με συναφή αιτήματα.

Το αναφαίρετο δικαίωμα κάθε εργαζόμενου να διαμαρτύρεται και να διεκδικεί την ικανοποίηση εργασιακών του αιτημάτων, μέσω του συνταγματικά κατοχυρωμένου δικαιώματος της απεργίας, δεν μπορεί να ασκείται σε βάρος του κοινωνικού συνόλου και μάλιστα σε βάρος του επιχειρηματικού κόσμου χωρίς περίσκεψη και με πλήρη αδιαφορία και περιφρόνηση για τις συνέπειες. Στην παρούσα κατάσταση είναι γεγονός, ότι οι νέες απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο λιμάνι του Πειραιά, με το ανυποχώρητο αίτημα της μη ιδιωτικοποίησης τμήματος του λιμανιού, παρά τον σχετικό νόμο, δεν θα οδηγήσουν στη ικανοποίηση των αιτημάτων των απεργών, αλλά στην πλήρη καταβύθιση της οικονομικής δραστηριότητας, που εξαρτάται από το λιμάνι του Πειραιά, με την καταστροφή, εξαγωγικών κυρίως ελληνικών επιχειρήσεων και με την αμαύρωση του ελληνικού εμπορικού ονόματος στο εξωτερικό.

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και ο επιχειρηματικός του κόσμος, τάσσονται, προκειμένου να εξέλθει η χώρα μας από την δημιουργηθείσα αυτή κατάσταση αντιπαλότητας εργαζομένων στο λιμάνι του Πειραιά και Κυβέρνησης, υπέρ ενός ουσιαστικού, ισότιμου και τεκμηριωμένου διαλόγου, δια του οποίου είναι δυνατό να εξευρεθεί μια μόνιμη, αλλά λογική και εφαρμόσιμη, λύση στο υφιστάμενο πρόβλημα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ¨ΡΕ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΠΑΣΜΑ΄ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΑΘΟΥΝΕ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Ο ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΑΝΕ ΑΡΧΗΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ. ΤΡΕΜΕ ΝΤΟΡΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ¨ΠΑΠΑΔΕΣ¨¨ ΣΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ?ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΣΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΓΑΝΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ...ΤΑ ΜΠΛΕΞΑΝΕ, ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΠΟΥΝΕ...ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ....ΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΑΛΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ... ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΕΣΥ ΓΡΑΒΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ ΞΗΜΕΡΟΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΑΜΠΑΡΙΑ... ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ Η ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΣΟΥ... ΛΕΛΕ Ε ΛΕΛΕ..

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΛΑΓΕ. ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΣΚΟ ΝΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΑΣ... ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ?

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε σεις...να δείτε...ρε ποιός άλλος είναι απ τη Μεσσηνία...ρε ποιός άλλος είναι....ααααα το βρήκα ρε σεις....ο καπετάν Βασίλης ο Κωνσταντακόπουλος...αααα ναι ρε σεις..αυτος που :
"Η συνολική επένδυση των πέντε πλοίων - μαμούθ ανήλθε σε 600 εκατομμύρια δολάρια, ενώ ταυτόχρονα ναυλώθηκαν για δώδεκα χρόνια στον κινεζικό κολοσσό Cosco, με το αστρονομικό ποσό των 900 εκατ. δολαρίων.Με άλλα λόγια, στα επόμενα χρόνια όχι μόνο εξασφαλίσθηκε η απόσβεση των πλοίων, αλλά κατοχύρωσε και κέρδη 300 εκατ. δολαρίων και επιπλέον. Αναφερόμενος ο Πρωθυπουργός στον κ. Β. Κωνσταντακόπουλο, στη διάρκεια της τελετής είπε: «Καπετάν Βασίλη, είμαι βέβαιος ότι η παρουσία σου σε αυτόν τον χώρο, περισσότερο από μισό αιώνα, σου έδωσε πολλές χαρές αλλά και μεγάλες εμπειρίες. Εκείνο που νομίζω ότι αξίζει να ειπωθεί δημόσια, είναι ότι υπήρξες πρότυπο επιχειρηματικής δράσης και επιτυχίας, αλλά, συνάμα, και κοινωνικής ευθύνης. Και το λέω αυτό, όχι τόσο για να κάνω φιλοφρόνηση όσο γιατί νομίζω ότι αξίζει τον συμβολισμό να χρησιμεύει το δικό σου παράδειγμα, με την ευχή να βρει άξιους συνεχιστές και στην ίδια σου την οικογένεια αλλά και στην ευρύτερη κοινότητα των ναυτικών της χώρας μας."
.....είπα και γω...πως ξεκίνησαν οι Καλαματιανοί τις αγωγές ;;;;;

Ανώνυμος είπε...

τη εξαγει ρε παιδια η μεσσινια?
Γιατι συκαλακια στον ΠΕΙΡΑΙΑ δεν εχω δει.

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΞΕΔΙΠΛΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ.
ΑΝΤΕ ΝΑ ΨΑΗΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΙΣ ΟΦΣΟΡ ΤΗΣ ΚΟΣΚΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ "ΚΑΠΟΙΟΙ" ΕΔΩ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.
ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΟΦΣΟΡ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. ΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΓΑΪΔΑΡΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΔΕΣ. ΟΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ποιος κόπτεται για την δημοσια περιουσια για την ελληνικότητα του Λιμανιού,για το συμφέρον του Ελληνικου Λαού,για το "εξευτελιστικό" τίμημα της ενοικίασης,για τα Ελληνικά προιόντα και άλλα τινά και εθνικοσοσιαλιστικά ;
Οι ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ
Όλοι οι υπόλοιποι-έμποροι,μεταφορείς,ναυτιλιακές,εκτελωνιστές,υππάληλοι πρακτορείων,άλλοι εργαζόμενοι γύρω από το λιμάνι,αυτοί είναι δοσίλογοι εθνοπροδότες,πουλημένοι και υπηρέτες του κεφαλαίου.
Χθες έγραψα ένα υβριστικό σχόλιο το οποίο και δεν δημοσιεύσατε.Παρακαλώ μπορείτε να μου απαντήσετε υβριστικά σε αυτό το σχόλιο και να με αφ΄σετε να ξαναδοκιμάσω

vagelis είπε...

Εδώ αεροπλάνο τους έβαλε να εξυπηρετούνται και αυτοί και το ξενοδοχείο του. Με το αζημίωτο όμως είναι μέτοχος και στην agean. Μια αγώγη δεν θα κανανε

Ανώνυμος είπε...

ρε παλιολιμενεργατες και γω αν θα ειχα νοικιασει τα καραβια μου στην cosco για 900 εκ και τσεπωνα καθαρα 300, στην ΤΙΕΝ ΑΝ ΜΕΝ θα σας εστηνα να σας τουφεκισουν οπως τοτε τους φοιτητες. αλλα γαμωτο δεν εχω καραβια. ξερετε μηπως νοικιαζει και βαρκες η cosco ; γιατι εχω μια που παω που και που για ψαρεμα. αλλα αμα ειναι να τα κονομησω να πα να γ....θει το ψαρεμα

Ανώνυμος είπε...

Αφηστε και καποιον αλλον να εκφραστει.Δημοκρατες του κωλου.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΚΙΟ ΞΕΔΙΚΙΟ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟ ΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ " ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ "

CooLis είπε...

ΓΙΑ ''ΒΛΕΦΑΡΙΑΣΤΕ'' ΚΙ ΕΔΩ:
http://aletri.blogspot.com/2009/11/black-humor.html

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΥ '' OCEANOS '',ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ , ΕΑΝ ΔΕΝ "ΜΠΙΝΕΛΙΚΟΝΟΜΑΣΤΕ";;;;

Ανώνυμος είπε...

http://piraeuspress.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3619:h-----&catid=84:2009-02-17-19-58-51&Itemid=126

Ανώνυμος είπε...

Μανιάτες και Κρητικοί,κύριοι του Λιμανιού ,αφέντες του Πειραιά,αντιδεξιοί του κώλου,βολεψάκηδες με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ,ρουφιάνοι και γλυψιματίες,ανοιξτε επιτέλους το Λιμάνι.Αφήστε τον κόσμο να δουλέψει.Ξέρετε τι πάει να πει έξοδα επιχείρησης,μισθός εργαζόμενου,ΦΠΑ,ΤΕΒΕ,ΙΚΑ,ΕΦΟΡΙΑ,μαύρα έξοδα(εκτός απο αυτά που τσεπώνετε);

Ανώνυμος είπε...

ΟΕΟΕΟΕ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΕ ΦΟΡΜΑ ΡΙΓΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΦΑΙ........

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε γιατι εχετε αναγκη το μπλογκ μας να εκφραστειτε. καναλια καμερες ραδιοφωνα μικροφωνα εφημεριδες παιζουν το παιχνιδι σας και εμεις εδω δεν σας αφηνουμε να εκφραστειτε...αντε απο δω ρε λαμογια

vagelis είπε...

http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=24/10/2009&s=ios-savvatoy

http://okde-ioa.blogspot.com/2009/10/cosco.html

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ!!!!!ΠΑΜΕ ΓΙΑ 20 ΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΕΙΑΣ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ.ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟ!!!!!ΕΜΕΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΨΗ? ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ? Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΟ ΛΑΟ.. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΓΙΟΣ ΑΛΛΑΞΕ ΡΩΤΑ..... ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ..... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΙ ΣΑΝΟΤΕΡΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΙΖ... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΟΥΙΖΑΚΙΑΣ??? ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ .... ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ...

oceanos είπε...

ΚΟΥΙΖΑΚΙΑ που είσαι;

oceanos είπε...

ΚΟΥΙΖΑΚΙΑ πήγες για να φας το αρνί;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΦΙΛΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ? ΑΝΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ... ΒΑΖΕΤΕ ΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΕ 3.60 ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ.... ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ 15 ΜΕΡΕΣ ΤΣΑΜΠΑΑΑΑ.. ΠΟΥ ΕΙΣΕ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΚΑΨΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.......

vagelis είπε...

για τον φιλαράκο που είπε: που μας πονάει και που μας δέρνει, να ξέρει ένα πράγμα, είμαστε μια γροθιά ζούμε σε σκληρές συνθήκες και δεν χαμπαριάζουμε από τίποτα

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΤΟΥ ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΟ ΞΥΛΟ... ΤΟ ΚΡΥΟ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΟΥΡΑΓΙΟ ΤΑ ΣΥΝΗΘΗΣΑ...

vagelis είπε...

όπως πάει θα συνηθίσουμε και το ξύλο.
πάντα δύσκολα περνάγαμε, δεν πειράζει, πάντα ήμασταν εκεί όμως.