Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

ιστοριες


πριν μερικα χρονια ηρθε στην ελλαδα μια αλλη εταιρια σαν σωτηρας στα προβληματα μιας αλλης κρατικης εταιριας και με το προσχημα τα λεφτα του ελληνα φορολογουμενου πολιτη που πηγαιναν καθε μηνα στα ταμεια της προβληματικης εταιριας εδωσαν τα ναυπηγεια σκαραμαγκα στην Thyssen

που σαν ενας αλλος μεσιας θα εσωζε την εταιρια και ετσι θα σταματουσε η σπαταλη του δημοσιου χρηματος.

το αποτελεσμα το ζουμε και δεν χρειαζεται σχολιο

ο ΟΛΠ δεν ηταν ποτε ζημιογονος
δεν πηρε ποτε τιποτα απο το δημοσιο ταμειο ΜΟΝΟ ΕΔΙΝΕ
θα το επαναλαβω για οσους δεν το διαβασαν
το θεμα με τις οικονομικες καταστασεις δεν σας εκανε εντυπωση ?
πως μια εταιρια εδινε τοσα λεφτα και ειχε και υπερκερδη ?

ΤΟ ΚΟΛΟΚΟΥΡΟ ΤΟ ΔΙΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1997

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΕΩΝΑΤΕ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑς ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ?

ειναι σαν να λεμε οτι φταιει το καραβι που ειναι φουρτουνιασμενη η θαλασα

λιγο σοβαροτητασ δεν βλαπτει

και τελος θελω να θεσω ενα ερωτημα ετσι για να δω που το πατε

ποσα νομιζετε οτι πρεπει να παιρνει ενας εργαζομενος με 20 χρονια προυπηρεσια
με σαββατα και κυριακες μεσα φυσικα αλλα να υπολογισετε και τα νυχτερινα
και οτι δουλευει στις εξωτερικες συνθηκες περιβαλοντος
πειτε μας την γνωμη σας και ελατε να ανοιξουμε εναν ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ διαλογο

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

την πιο ωραια αναρτηση εκανες αδερφε μου και εχω πεθανει να τα γραφω απο μπλογκ σε μπλογκ !! συγχαρητηρια

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια καντε μια προσπαθεια να περασετε το αρθρο σε κανα τροκτικο

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΡΕ ΘΟΔΩΡΑ? ΕΧΟΥΝΕ ΚΟΛΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ...ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΣΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.... ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ... ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ... ΑΝ ΥΠΟΨΙΑΣΤΩ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΛΑΚΩΩΩ.....

Γιάννης είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΠΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΓΑΡΗ ΕΙΝΑΙ Ν' ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΤΙ ,ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑΣ ΣΚΛΗΡΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΛΙΓΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ.
ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ ΡΕΤΙΡΕ ; ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ .....
ΚΑΝΕ Τ' ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ Ν' ΑΝΕΒΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.
ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΔΑΓΚΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ. ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΔΕΝ ΛΕΕΙ. ΚΟΙΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ , ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΩΝΕ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ , ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.

Υ.Γ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΦΕΡ. ΠΕΣΣΟΑ:
"Ο ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ" . ΠΟΛΛΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.

theodoros margaris είπε...

ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΤΩΝ 10.13

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝΕ ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ
ΤΟ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟ

ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ

ΘΕΛΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΑΛΟΓΟ ΟΧΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ


ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Μπηκες και εσυ μαργαρη στην συζητηση περι των απολαβων των λιμενεργατων.
Ολο το σχεδιο συκοφαντησης εκει στηριχτηκε και εκει θελουν να περιστρεφεται.
Τωρα οτι και να γραφεις ειπαμε δεν μπορεις να αποδειξεις οτι ο ελεφαντας ειναι πεταλουδα γιατι αυτο περασαν τα μμε στον κοσμο.
Η ιστορια τελικα θα κρινει ποιοι ηταν σ αυτο το σχεδιο και κυριος γιατι καποιοι σημερινοι σοσιαλιστες το αποδεχτηκαν?
Δεν θα συχωρησω και εγω τον εαυτο μου που τους πιστεψα,μαλιστα ακουγοντας την κυρια ΚΑΤΣΕΛΗ να μας ονομαζει μια μικρη ομαδα εργαζωμενων που εκβιαζει εχασα τη γη κατω απο τα ποδια μου.
ΤΟ λεω αυτο γιατι σε συγκεντρωση που εκανε σε γνωστο ξενοδοχειο της αθηνας επαινεσε την σταση των απεργων στο λιμανι που προσπαθουν
οπως ελεγε να διαφυλαξουν τον δημοσιο χαρακτηρα του .
ΑΠ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΛΕΗΤΕΣ ΕΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ.
ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΖΩ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΛΔΟ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΩΜΑΙ 21 ΧΡΟΝΙΑ

Γιαννης είπε...

ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΓΑΡΗ , ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ. ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ "ΕΞΑΝΤΑΣ". ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΩ ΟΤΙ ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΤΟ "ΕΣΥ" ΚΑΙ ΤΟ "ΚΑΝΕ" ΩΣ ΑΟΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΕΡΓΑΤΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ,ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΣΑΣ ,ΝΑ ΕΡΘΩ.

Ανώνυμος είπε...

ρε φιλε τι ηθελες να κανει δηλαδη? ολη μερα τα καναλια και τα μπλογκς βομβαρδιζουν ενα τονο ψεματα περι μισθοδοσιας. και ναι ρε φιλε μας ενοχλει πολυ αυτο

Ανώνυμος είπε...

http://www.theseanation.gr/news/ports/olp-coscosyn-09.htm

για δειτε

Ανώνυμος είπε...

αρθρο 27 εργαζομενοι

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑΙ.ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.
Ο ΜΙΣΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟς ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ.
Η ΒΡΩΜΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΚΑΤΑΓΡΑΨΑΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΦΙΔΙΑ ΚΟΛΟΒΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.
ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ Η ΑΛΗΘΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΙΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
ΟΛΟΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ.
ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑ ΤΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΤΑ ΚΑΝΑΛΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

theodoros margaris είπε...

ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΓΑΡΗ , ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ. ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ "ΕΞΑΝΤΑΣ". ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΩ ΟΤΙ ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΤΟ "ΕΣΥ" ΚΑΙ ΤΟ "ΚΑΝΕ" ΩΣ ΑΟΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΕΡΓΑΤΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ,ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΣΑΣ ,ΝΑ ΕΡΘΩ.

οποτε θελεις ελα στον πειραια να τα πουμε οποια στιγμη σε βολευει το mail μου το βλεπεις πανευκολα ενημερωσε με ποτε σε βολευει να τα πουμε απο κοντα

Ανώνυμος είπε...

Λιμάνια : Χρυσωρυχείο στο πιάτο του κεφάλαιου
Στην περίπτωση του ΟΛΠ και ΟΛΘ έχουμε μία απίστευτων διαστάσεων σκανδαλώδη απόπειρα Σύμπραξης Δ.Ι.Τ. Ενα εκατομμύριο τετραγωνικά μέτρα του λιμανιού του Πειραιά που αποτελούν το Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων (ΣΕΜΠΟ), στην περιοχή του Ικονίου, παραδίδεται προς ξεκοκάλισμα . Πρόκειται για έτοιμη υποδομή και ανωδομή, πληρωμένη πανάκριβα από τον ελληνικό λαό, αληθινό χρυσωρυχείο. Αρκεί μόνο να αναφέρουμε ότι από αυτή προκύπτει το 75% των εσόδων του ΟΛΠ!

Με στοιχεία του ίδιου του Οργανισμού παραδίδεται ένας ΣΕΜΠΟ όπου διακινούνται πάνω από 1.500.000 teus (μονάδα μέτρησης της κίνησης εμπορευματοκιβωτίων). Η υπήνεμη θέση του σταθμού, σε συνδυασμό με τα μεγάλα βάθη του, εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη και ταχεία εξυπηρέτηση των πλέον σύγχρονων πλοίων. Εχει αποθήκες για το άδειασμα/γέμισμα εμπορευματοκιβωτίων εμβαδού 19.200 τ.μ., και συνεργείο συντήρησης και επισκευής του μηχανολογικού εξοπλισμού επιφάνειας 5.800 τ.μ. Επιπλέον έχει πολλές εγκαταστάσεις ψυγείων για κοντέινερ με ευπαθή τρόφιμα, έχει ειδικούς χώρους για επικίνδυνα φορτία καθώς και σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα μηχανοργάνωσης και πληροφοριών. Τέλος διαθέτει ανεξάρτητο οδικό δίκτυο για την κίνηση οχημάτων στην περιοχή, και ένα σημαντικό τεχνολογικό εξοπλισμό που περιλαμβάνει : 14 γερανογέφυρες, 52 οχήματα στοιβασίας και μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, 20 γερανοφόρα οχήματα και 25 ελκυστήρες.

Το μέγεθος της λεηλασίας αποκαλύπτεται από τα ίδια τα στοιχεία που δίνουν οι διοικήσεις του ΟΛΠ και του ΟΛΘ. Αν συγκρίνουμε τα ετήσια κέρδη του ΟΛΠ και του ΟΛΘ με το ενοίκιο που προβλέπει η αμαρτωλή προκήρυξη αποκαλύπτεται ότι το ενοίκιο που θα καταβάλει η εταιρία στον ΟΛΠ και ΟΛΘ είναι απίστευτα ευτελές.

Από 1/1/07 μέχρι 30/9/07 (εννεάμηνο):
· Ο ΟΛΠ είχε κύκλο εργασιών 126,139 εκατ. ευρώ και κέρδη 19,98 εκατ.ευρώ
· Ο ΟΛΘ είχε κύκλο εργασιών 65,13 εκατ. ευρώ και κέρδη 10,66 εκατ.ευρώ
Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία που περιέχονται στην προκήρυξη του διαγωνισμού ο ΟΛΠ θα παραχωρήσει για 40 ολόκληρα χρόνια 690.000 τετραγωνικά μέτρα γης και υποδομών, δυναμικότητας 2,6 εκατ. teus. Η εταιρία που θα αναλάβει τη χρήση, θα καταβάλει στον ΟΛΠ 50.000.000 ευρώ εφάπαξ και μια απλή εγγυητική επιστολή ύψους 5.000.000 ευρώ για τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό. Το ενοίκιο που θα καταβάλλει για τη χρήση του προβλήτα είναι 1,80 ευρώ το χρόνο ανά μέτρο και για την «ενδοχώρα» τέσσερα ευρώ το χρόνο ανά τετραγωνικό μέτρο! Δηλαδή το ετήσιο ενοίκιο που θα εισπράττει ο ΟΛΠ δεν θα ξεπερνάει τα 3 εκατ. ευρώ ! Απίστευτα μεγάλη διαφορά από τα σημερινά ετήσια κέρδη που προσεγγίζουν τα 30 εκατ.ευρώ. Σκανδαλώδης ληστεία ενός δημόσιου κερδοφόρου οργανισμού προς όφελος των ιδιωτικών επιχειρήσεων

Ο στόχος της κυβέρνησης

Ανώνυμος είπε...

αντε ρε μαργαρη σε πιασε το pr σου βραδυατικα να αγορασεις και βιβλιο να κανεις γνωριμιες κοιτα δω τι θα κανουμε να γυρισουμε να ξεκλειδωσουμε κανα container

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ (ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ). ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ, ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΑ?
ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΟΣΟ ΔΙΑΒΑΣΑ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΣΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΠΛΗΡΩΣ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΓΙΟΚΕΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ.
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

Mou aresei pou rwtas ti den tous aresei!!! Den tous aresei pou ksepoulietai o dimosios ploutos file mou!! Afto logika den tha eprepe na aresei se olous tous ellines!! Anti na koitate to posa pairnoun...kalytera koitaxte to gia posa to dinoun!! Karagiozides politikoi!!!