Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

εδω ειμαστε


Με την ανάληψη των καθηκόντων του ως Διευθύνοντος Συμβούλου της ΟΛΠ ΑΕ, ο κ. Γιώργος Ανωμερίτης έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις όσο αφορά τις προτάσεις που κατέθεσε στη στους εκπροσώπους της ΣΕΠ και στους συνδικαλιστές, άλλες από τις οποίες δέχθηκαν και άλλες απέρριψαν ή τις παρέπεμψαν για το μέλλον:

«Συγκάλεσα αμέσως μετά την εκλογή μου σε συσκέψεις διαλόγου:

(α) Τους εκπροσώπους της Εταιρείας «Σταθμός Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά Α.Ε» (ΣΕΠ) προς τους οποίους τέθηκαν ζητήματα της Σύμβασης Παραχώρησης, τα οποία ιδιαίτερα μετά τη διαδικασία έρευνας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα πρέπει να συζητηθούν. Είναι αυτονόητο ότι τα αποτελέσματα του διαλόγου δεν θα μεταβάλλουν την ημερομηνία έναρξης της παραχώρησης. Ετέθη επίσης το θέμα της συμμετοχής εκπροσώπου του ΟΛΠ στο ΔΣ της ΣΕΠ ΑΕ, το οποίο έγινε αποδεκτό, καθώς και τα θέματα των εργαζομένων και τιμολόγησης. Η ηγεσία της ΣΕΠ ΑΕ διαβεβαίωσε ότι όλοι οι νέοι εργαζόμενοι που θα προσληφθούν θα είναι Έλληνες πολίτες, ενώ για το θέμα του τρόπου τιμολόγησης θα υπάρξει συνεννόηση.

(β) Τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Μονίμων Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΜΥΛΕ) τους οποίους διαβεβαίωσα ότι το εργασιακό καθεστώς τους θα είναι αποκλειστικά θέμα ΟΛΠ ΑΕ και ότι κατά τη διάρκεια του διαλόγου για επιμέρους θέματα: (α) Θα διατηρηθούν ακέραιες όλες οι θέσεις εργασίας, (β) θα διατηρηθούν οι ισχύοντες οικονομικοί όροι εργασίας, (γ) θα επανεξετασθεί θετικότερα το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου και (δ) στη νέα συλλογική σύμβαση του 2010 θα συμπεριληφθούν θετικά σειρά επιμέρους κλαδικών αιτημάτων, τα οποία έχουν υποβληθεί.

Ο κ. Γ. Ανωμερίτης διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους ότι η νέα Διοίκηση είναι Διοίκηση διαλόγου και ζήτησε από τα συνδικάτα τον ορισμό διαπραγματευτών εντός της εβδομάδας.

Ο ΟΛΠ ΑΕ είναι μια σημαντική αναπτυξιακή εταιρεία για τα συμφέροντα της ελληνικής ναυτιλίας, των χρηστών των χερσαίων και θαλασσίων μεταφορών και εμπορικών δραστηριοτήτων, των συμφερόντων του Πειραιά και των γύρω Δήμων, των πελατών του, φορέων και πολιτών, και φυσικά της συνολικής εθνικής οικονομίας.

Ο ΟΛΠ ΑΕ σε μια δύσκολη διεθνή και εσωτερική οικονομική συγκυρία, στα πλαίσια και μιας ενιαίας εθνικής λιμενικής πολιτικής μπορεί να δημιουργήσει πρόσθετο εθνικό εισόδημα και νέες θέσεις εργασίας, συμβάλλοντας στην ανόρθωση της πορείας της ελληνικής οικονομίας. Για την επίτευξη όλων αυτών απαιτείται εταιρικός διάλογος και συνεννόηση, σεβασμός στους χρήστες και τους πολίτες και φυσικά πλήρης ικανοποίηση των συμφερόντων των εργαζομένων και μετόχων. Στην προσπάθεια αυτή οφείλουμε όλοι να συμβάλλουμε με ανοιχτό διάλογο και ανοιχτά λιμάνια.»


ΤΟ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ MARINE NEWS

ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα προσλαβει ο κινεζος νεους; γιατι; να δουλεψει με τους ηδη υπαρχοντες φτανουν κ περισσευουν .

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΑΥΤΟ .
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ 2 ΕΥΡΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ .

Ανώνυμος είπε...

αιντε να κανουμε δουλειτσαααααα

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ;
ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ;
ΤΙ;
Ο ΑΝΩΜΕΡΙΤΗΣ;
ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠ ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΜΕ ΣΚΟΡΔΑ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΥΣ
ΑΠ ΑΝΩ ΜΑΣ ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

http://press-gr.blogspot.com/2009/11/blog-post_4135.html

ΒILLY είπε...

PRESS-GR.blogspot.com ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΙΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ...ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΠΑΠΑΡΙ ΘΕΛΕΙ ΩΚΕΑΝΕ ΘΕΟΔΟΡΕ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΟ ΝΟΥΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΣΧΟΛΙΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ.
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΕΛΕΝΧΟΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ,ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ .ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΕΣΣ.

Ανώνυμος είπε...

BILY ΚΟΙΤΑΞΑ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΗ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΥΟ!

Ανώνυμος είπε...

ΦΤΟΥ ΓΑΜΩΤΟ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΕΖΕΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΕΙΟ .

Γιαννης είπε...

Η κατάντια στον ΟΛΠ οφείλεται στην αριστερή -τεμπέλικη ελληνική κουλτούρα που άμα τα βάλεις με τους λιμενεργάτες ξεσηκώνουν απεργίες και κλείνουν τους δρόμους και δέρνουν τους αστυνομικούς .Είμαστε η μόνη χώρα στην ευρωπαική ένωση που έχουμε κουμουνιστικό κόμμα σταλινικό 8% και ΣΥΡΙΖΑ αναρχοκουμουνιστικό 6% και μισό ΠΑΣΟΚ αριστερό και περιμένετε να πάμε μπροστά με τα τεμπελχανεία αυτά.Ολοι δημόσιοι υπάλληλοι θέλουν να γίνουν και μετά να συνδικαλισθούν και να μην δουλεύουν. Είμαστε η μόνη χώρα που στην ΓΣΕΕ Γενική συνομοσπονδία εργατών ελλάδος , στο προεδρείο της ουδέποτε είχε εργάτη αλλά κάτι υψηλά αμειβόμενους υπαλλήλους τραπεζών βολεμένους που χρησιμοποιούσαν την ΓΣΕΕ ως εφαλτήριο για την πολιτική τους σταδιοδρομία ΙΔΕ: Κανελλόπουλος -Πολυζωγόπουλος -Μανώλης -Πρωτόπαππας και τωρα ο φτωχούλης εργάτης Παναγόπουλος.
Υπερψηφίστηκε από 25 χρήστες
Καταψηφίστηκε από 3 χρήστες

ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΑΝ ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΑΣ (...)* ΚΑΙ 25 (...) *ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΖΟΥΝ.
ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΕΙΣ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ DIE LINKE ΜΕ 13%..

* ΕΝΤΟΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΩΣ ΧΩΡΑΕΙ ,ΟΠΟΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΝΤΕΨΩ...ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΩΝΗΣ.

ΒILLY είπε...

ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 3 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΕΣΣ ΜΙΛΑΩ...Α ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΡΕ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ... ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ... ΕΜΕΙΣ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝΕ....ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ... ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Ο ΜΠΑΞΕΣ....

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΑΝ ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΑΣ (πουσταρας...)* ΚΑΙ 25 (πουστρακια...) *ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΖΟΥΝ.
ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΕΙΣ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ DIE LINKE ΜΕ 13%..

* ΕΝΤΟΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΩΣ ΧΩΡΑΕΙ ,ΟΠΟΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

11 Νοέμβριος 2009 6:56 μμ

Ανώνυμος είπε...

Γ.Ανωμερίτης.

"Η μονιμότητα διασφαλίζεται. Είναι όρος της σύμβασης, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι εάν το λιμάνι δεν έχει αύριο δουλειά θα έχουν οι εργαζόμενοι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΒILLY είπε...

ΡΕ ΑΝΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΜΑΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ....ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΩΡΑ... ΟΥΧΑΧΑΧΑΧΧΑ!!!!!