Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

εμεις εδω ειμαστε


Τη διακυβέρνηση του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά αναλαμβάνει σήμερα ο Γιώργος Ανωμερίτης ο οποίος θα αντιμετωπίσει το θέμα των αιτημάτων των εργαζομένων στο λιμάνι του Πειραιά.

Ο Γ.Ανωμερίτης αναμένεται να συναντηθεί με τους συνδικαλιστές της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμένων Ελλάδος και της Ένωσης Λιμενεργατών για συζητήσουν θέματα που αφορούν εργασιακά, ασφαλιστικά και θέματα ανταγωνιστικότητας του ΟΛΠ, επί τάπητος.

Επίσης, θα γίνει προσπάθεια να επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές ώστε το λιμάνι να λειτουργήσει ομαλά ανεξάρτητα από δικαστικές αποφάσεις.

απο το marinenews

9 σχόλια:

Γιαννης είπε...

Επιπλέον, εντείνονται οι κινεζικές πιέσεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κινεζική πλευρά ενημέρωσε την κυβέρνηση ότι υπό τις συνθήκες δεν θα πραγματοποιηθεί η επίσκεψη του επικεφαλής της Cosco Γουέι Ζιανφού στην Αθήνα. Το απόγευμα της Δευτέρας ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλος είχε συνάντηση με τον πρεσβευτή της Κίνας Λούο Λιγκουάν, ενώ αναμένεται να έχει και άλλες επαφές με υψηλόβαθμα στελέχη της Cosco, με την ελπίδα ενός συμβιβασμού.

Newsroom ΔΟΛ


ΩΠΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ; ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ, ΧΑΝΕΤΕ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΤΟΥ ΣΑΣ;
ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ....

Ανώνυμος είπε...

τα νυχια του πειτε να λυμαρει λιγο να μην μας βγαλει κανα ματι...χαχαχ

CooLis είπε...

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Γ.ΠΑΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΛΠ ΣΤΗ COSCO,ΑΠΡΙΛΗΣ ΤΟΥ 2008...'ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ'' ΑΠ'ΤΟ YOUTUBE...
http://www.youtube.com/watch?v=7EmPX784cGg&feature=player_embedded

Ανώνυμος είπε...

ρεεε τι μαγικα ειναι αυτα παλι..ουστ να μου χαθειτε ελεεινοι

Ανώνυμος είπε...

NAI, NA ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΑΓΙΚΑ, ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΘΑ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ.

vagelis είπε...

http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/546299/Article.aspx


για να μην ξεχνανε καποιοι

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΙΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ!!!!!ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΓΟΒΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΙΝ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!!!!ΟΥΣΤΤΤΤΤ

ΒILLY είπε...

ΟΥΥΥΥΥΑΧΑΧΧΑ!!! ΝΑΙ ΡΕ ΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΓΟΒΕΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΚΟΛΠΑ..

oceanos είπε...

Παράνομη και καταχρηστική η απεργία.
Νεώτερα σε λίγο.