Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

ΡΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ?????

Συνάντηση Γ. Πλακιωτάκη με τον εκπρόσωπο της Cosco
Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2010



Ο Τομεάρχης Εμπορικής Ναυτιλίας και βουλευτής Λασιθίου κ. Γιάννης Πλακιωτάκης συνοδευόμενος από τον πρώην Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Λ.Π κ. Νίκο Αναστασόπουλο, συναντήθηκε χτες το απόγευμα με τον επικεφαλής της Cosco στην Ελλάδα, Cpt Li, καθώς και το Γενικό Διευθυντή κ. Άγγελο Καρακώστα.

Κύριοι θεματικοί άξονες της συζήτησης υπήρξαν η πορεία υλοποίησης της σύμβασης, ο προγραμματισμός έναρξης των έργων στους προβλήτες ΙΙ και ΙΙ και οι εν εξελίξει συμφωνίες ΟΛΠ και ΣΕΠ σχετικά με τον τρόπο συνεργασίας των δύο προβλητών.

Στη δήλωσή του ο κ. Πλακιωτάκης τόνισε ότι:

«Ήταν μια ενδιαφέρουσα και ιδιαίτερα κατατοπιστική συνάντηση. Εξετάστηκε η πορεία υλοποίησης της πλέον επωφελούς για το Ελληνικό Δημόσιο σύμβασης, η οποία δεν αλλάζει, παρά τα όσα κατά καιρούς έχουν αναφερθεί. Προτεραιότητα είναι η συνέχισή της χωρίς προσκόμματα. Μάλιστα ενημερώθηκα ότι στο προσεχές μέλλον πρόκειται να πραγματοποιηθεί επίσκεψη του Προέδρου της Cosco Cpt Wei στην Ελλάδα».

marinews.gr

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι γυρεύει η αλεπου στο παζάρι;;;
Πάνω που είπαμε ότι ξεμπλέξαμε με τους προηγούμενους...
Να'σου φάντης μπαστούνης ο μπαρμπα Νίκος!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΝΙΚΟΣ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΗΜΕΝΣ?
ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΙΖΟΦΟΡΑΚΟΣ ΤΟΝ ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΑΜΕΣΑ?

Ανώνυμος είπε...

Τα λαμογια μονο την Ακροπολη εχουν αφησει στην θεση της.
Βεβαια η δικαιοσυνη ξερει να κλεινει στην φυλακη καποια παιδια 14 και 15 χρονων μονο και μονο γιατι εκλεψαν 10 ευρω.[Πραγματικο περιστατικο και ο εγκλεισμος τους εγινε στις φυλακες της Κασαβετιας]

oceanos είπε...

Ο πρώην Δ.Σ. πήγε μαζί του για να του εξηγήσει πως κάνουν μπουρδέλο ένα λιμάνι

Ανώνυμος είπε...

μαλλον πηγαν να παρουν τα "ρεστα" . Ο Πλακιωτακης για να τα δωσει σε Καραμανλη και Βουλγαρακη και ο Αναστασοπουλος τα δικα του. ειχαν αφησει κατι "ψιλα" απο τη μιζα και τρεξαν να τα τσεπωσουν πριν τους τα βουτηξουν οι τωρινοι.

Ανώνυμος είπε...

ας πει καποιος στον κυριο διευθυνοντα οτι εμεις ακομα περιμενουμε να ερθει δουλεια στο λιμανι λεει port state πουντο ;;;