Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

ΦΙΛΙΚΑ ΔΙΕΥΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΟΛΑ


το πιο ευκολο πραγμα στις ημερες μας ειναι να βγεις και να κατηγορησεις τον οποιονδηποτε για οτιδηποτε. ειναι τοσα πολλα αυτα που συμβαινουν γυρω μας που ολοι ψαχνουν για ενα στοχο καποιον να ξεσπασουν για την αναδουλεια για τα κακως κειμενα για ΟΛΑ.
το θεμα ειναι ομως να ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ οταν κατηγορεις ειδικα οταν κατηγορεις για
παραποιημενα και ψευτικα στοιχεια. γιατι συντομα καποιος θα ρωτησει ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ? ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ !


ειναι πανευκολο να κατηγορεις αλλα καλα θα ηταν να ψαξεις πρωτα καποια ζητηματα ας πουμε η φιλικη διευθετηση εαν αποβει ΑΚΑΡΠΗ λεω εαν. ξερεις τι γινεται μετα ? υπαρχει δηλαδη εμπορικη διαιτησια ? και συμφωνα με ποιο δικαιο ? και ποσο διαστημα κραταει αυτη η διαδικασια ? ερωτω δεν κατηγορω !

ειναι θεμιτο να κατηγορεις τον απο κατω ? και ο απο πανω ?
η ο απο πανω μας κανει και περναει στην γενικη πολιτικη κριτικη ?

και τελικα οταν βγαινει μια ανακοινωση ακριβως ενα μηνα πριν την παραιτηση μουστακη που αναφερει τα κακως κειμενα της εταιριας και το ξεπουλημα του ολπ
και ολα τα αλλα κατηγορεις μονο φωτογραφικα μονο τον εναν ?


και γιατι δεν καταγελθηκε και η μη τηρηση του πρακτικου συμφωνιας στο συνολο του ? την υπογραφη του μουστακη φερει ?

και γιατι δεν καταγελθηκε η απουσια οργανωσης στο νεο σεμπο που δουλευει χαρη στο φιλοτιμο των παιδιων στο κεντρο ? των λιμενεργατων στο ντοκο ? των υπαλληλων στη γραματεια ?
εκει δεν υπαρχει κανεις που να φταιει ?

φιλικη διευθετηση με εταιρια που ζηταει μειωση ενοικιου λογω απεργιας τελωνειακων και φορτηγατζηδων που νομιζετε οτι θα οδηγησει ? θα τα βρουμε ξαφνικα με τον κινεζο ?

αλλα ο παραιτηθεις επρεπε πριν φυγει να χρεωθει.
ας περιμενουμε λοιπον και ο καιρος θα δειξη ποιος ειχε δικιο αυτος που εφυγε η αυτος που εμεινε !

ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΡΩΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΑΝ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΣΤΙ ΑΠΛΑ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ !

ΟΤΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ !

ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: