Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΙΣΧΟΣ Ή ΑΛΛΙΩΣ "ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ" Η

Το ακούσαμε μόλις τώρα : η ανεκδιήγητοι Τρέμη και Καψής σπεκουλάρωντας ξεκάθαρα κατά του ΥΕΝ Διαμαντίδη λέγοντας ότι μάλλον κοιμόταν κατά τη διάρκεια του Υπουργικού Συμβουλίου και δεν κατάλαβε δήθεν, μιάς και εισηγήθηκε το σχέδιο νόμου με το 51% στο Ελληνικό Δημόσιο, προσπαθούν ξεκάθαρα λειτουργώντας σαν φερέφωνα των αφεντικών τους να διαμορφώσουν κοινή γνώμη. Φυσικά και μπορούν να εκφράζουν τέτοια άποψη μιάς και ξέρουν οι ίδιοι καλύτερα τη λειτουργία, τις ανάγκες, και το έργο που προσφέρει ο ΟΛΠ, μαζί με τον Παπακωνσταντίνου, ενώ οι εργαζόμενοι η Διοίκηση του ΟΛΠ και ο αρμόδιος Υπουργός έχουν πλήρη μεσάνυχτα!
Έτσι τελικά διαμορφώνονται οι απόψεις και χαράζεται η πολιτική της χώρας!
Οι παντογνώστες φωστήρες ( ασχολούνται από αθλητικά, σεξουαλικά,οικονομικά, εργασιακά ιατρικά,τεχνολογικά,χορευτικά,μνημονιακά, στροσκανικά,κλπ, κλπ, κλπ) που είναι κλεισμένοι σε ένα στούντιο και δεν τολμούν να ξεμυτήσουν για να κάνουν μαχόμενη δημοσιογραφία, δημαγωγούν σε βάρος εργαζομένων και συνδιαμορφώνουν το πολιτικό κυβερνητικό ευρωπαϊκό παγκόσμιο διαπλανητικό και φυσικά Βαρδινογιάννικο status.
Και το παίζουν φυσικά και"αγανακτισμένοι" δημοσιογράφοι μιας και είναι και επίκαιρος ο όρος.
Κάντε λοιπόν μιά βόλτα αν τολμάτε κοντά στους πράγματι αγανακτισμένους και να δούμε πόσες αγανακτισμένες "αγελαδίτσες" θα φάτε !!!

2 σχόλια:

Fotografos είπε...

Καστανίδης και Μαγκριώτης για τον ΟΛΘ 2008

http://www.youtube.com/watch?v=QRTht_qvh1Y&feature=player_embedded#at=14

παρα λιγο αεριτης είπε...

τι να πεις ρε νικολα εδω και συναδελφοι τους που τα επαιρναν απο τον οργανισμο τις μαλακιες του αφεντικου τους λενε