Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Βραβεύτηκαν οι αριστούχοι των εργαζομένων του ΟΛΠ




Με τη βράβευση των αριστούχων φοιτητών και μαθητών, παιδιών των εργαζομένων του Ο.Λ.Π. Α.Ε., ολοκληρώθηκαν οι γιορτινές εκδηλώσεις για τα παιδιά των εργαζομένων. Στην εκδήλωση της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, τα κάλαντα τραγούδησε η παιδική χορωδία της ΧΑΝ Νικαίας.
Απευθύνοντας ευχές στα παιδιά και τα στελέχη του Ο.Λ.Π. Α.Ε. ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του Οργανισμού κ. Γιώργος Ανωμερίτης, μεταξύ άλλων τόνισε: «Ο Ο.Λ.Π. Α.Ε. είναι μια επιχείρηση, η οποία δουλεύει 365 μέρες το χρόνο, 24 ώρες το 24ώρο. Αυτό σημαίνει ότι όταν οι περισσότεροι γιορτάζουν τις άγιες μέρες, κάποιοι άλλοι στον Ο.Λ.Π. Α.Ε. εργάζονται ξεφορτώνοντας πλοία, εξυπηρετώντας πλοία της ακτοπλοΐας ή της κρουαζιέρας, φυλάσσοντας μέρα-νύχτα το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας. Γι’ αυτό για τον Ο.Λ.Π. Α.Ε. και τους εργαζόμενούς του, οι πρωτιές και οι επιτυχίες των παιδιών αυτών είναι κάτι ξεχωριστό. Συγχαίρουμε τα παιδιά για τους κόπους τους, τιμώντας όσα πρώτευσαν και αρίστευσαν και τους γονείς για τη φροντίδα τους, ιδιαίτερα όσους εργάζονται σε δύσκολες συνθήκες. Ο Ο.Λ.Π. Α.Ε. θα είναι πάντα αρωγός στο έργο και των εργαζομένων και των παιδιών τους». 


marinews

3 σχόλια:

jean είπε...

Σε λίγες ώρες το 2011, γεμάτο απώλειες σε υλικό και σε ανθρώπινο επίπεδο, θα αποτελεί πλέον παρελθόν.

Σας εύχομαι υγεία, αγάπη και δύναμη για το νέο έτος! Ας προσπαθήσουμε, παρά τις δυσκολίες που κατακλύζουν τις περισσότερες οικογένειες, να μην αφήσουμε το φόβο να κυριεύσει τις ψυχές, να μη χάσουμε τις στιγμές και εκείνο το βλέμμα που αντικρίζει τη ζωή σαν παραμύθι.

To 2012 εύχομαι να είμαστε ακόμη εδώ, γεμάτοι δύναμη και επιτέλους να ξυπνήσουμε.

Καλή χρονιά σε όλους ! ! !

Alexander Kourtesis είπε...

Συγχαρητήρια και από εμένα προσωπικά σε όλα τα παιδιά για τις προσπάθειες τους .

Ανώνυμος είπε...

Γιορτη για τα παιδια μας δεν εκανε ο μαπας,,αλλα στον αγγελοπουλο τα χωνει τα φραγκα χοντρα,,σωματεια για δεστε μεσα στην ΚΕΣΜ μεχρι και τα ΤΙΡ του φυλαμε,,να που ειναι το 8000 ταινια εγιναν βρε...........