Δευτέρα 23 Απριλίου 2012



ΗΜΕΡΗΣΙΑ

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τελικά τι έγινε με τα λεφτά του εφάπαξ Γεωργίου;

oceanos είπε...

Θα έχουμε ενημέρωση την Πέμπτη στη συνέλευση.

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα που διάβασα την....
ανακοίνωση αντίδραση του ΠΑΣΟΚ, διά της κ. Γεννηματά, σχετικά με την παρουσία των μελών της Χρυσής Αυγής σε προεκλογική ομιλία του Πέτρου Ευθυμίου στο Μαρούσι, πήρα την απόφαση να ψηφίσω Χρυσή Αυγή.

Όπως γράφει η εφημερίδα το ΒΗΜΑ επί λέξη:
Άτομα που πρόσκεινται στο κόμμα της Χρυσής Αυγής έκαναν διαδήλωση στο Μαρούσι υπέρ του καθεστώτος της 21ης Απριλίου. Εν συνεχεία, μετέβησαν στην πλατεία όπου είχε προεκλογική συγκέντρωση ο κ. Ευθυμίου. Πέταξαν νερά, καφέδες στους συγκεντρωμένους, φώναξαν συνθήματα εναντίον των πολιτικών και τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο και αποχώρησαν.
Γι αυτά τα τραγικά υποτίθεται γεγονότα, η Γεννηματά έβγαλε την εξής ανακοίνωση:
Ακόμη και η ανοχή εκκολάπτει το αυγό του φιδιού. Δεν θέλουμε να δούμε ναζιστικούς χαιρετισμούς στο ελληνικό κοινοβούλιο, δεν θέλουμε να δούμε να επιβραβεύονται όσοι πιστεύουν στη βία και στην αυτοδικία. Να αντισταθούμε όλοι μαζί.
Αγαπητή μου κυρία, δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση το άτοπο και η υπερβολή της ανακοινώσεως σας, πέρασε ο καιρός που είχατε μαντρώσει τους Έλληνες στο σοσιαλιστικό – ληστρικό μαντρί του ΠΑΣΟΚ.

Αν θεωρείτε σημαντικό το πέταγμα νερού και καφέ, εσείς και το κόμμα σας θα έπρεπε να είχατε χρόνια τώρα καταδικαστεί για κακούργημα, αν αναλογιστείτε πόσες φορές έχετε κινηθεί βίαια εναντίον άλλων πολιτικών παρατάξεων και όχι μόνο.

Από που να αρχίσω και που να τελειώσω…!

Πόσες βιτρίνες έχουν καταστρέψει τα κομματικά όργανα του ΠΑΣΟΚ;
Πόσα αυτοκίνητα, πόσους δρόμους, πόσα αεροδρόμια, έχουν αποκλείσει και προπηλακίσει τα κομματικά όργανα του ΠΑΣΟΚ;
Πόσα πανεπιστήμια, έχουν καταστραφεί και κατακλεφτεί από τα κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ;
Πόσοι πρυτάνεις που δεν ανήκαν στο ΠΑΣΟΚ έχουν προπηλακιστεί;
Πόσοι πολίτες, έχουν αποκλειστεί και ταλαιπωρηθεί έχουν εξευτελιστεί από τα συνδικαλιστικά όργανα του ΠΑΣΟΚ, γιατί έτυχε να διαφωνούν στις προβοκατόρικες απεργίες των συνδικαλιστών του ΠΑΣΟΚ;
Πόσοι συνδικαλιστές, άλλων πολιτικών χώρων έχουν όλα αυτά τα χρόνια εξευτελιστεί και κτυπηθεί από τους εγκάθετους του ΠΑΣΟΚ;
Πόσοι αγρότες που δεν ανήκαν στην παράταξη του ΠΑΣΟΚ έχουν μείνει στην απέξω , γιατί κρατούν όλους τους αγροτικούς συνεταιρισμούς τα στελέχη των κλαδικών του ΠΑΣΟΚ;

Ξεχάσατε κυρία Γεννηματά τους πρασινοφρουρούς συνδικαλιστές που έκαιγαν της νομαρχίες και τα δημόσια κτήρια;

Ξεχάσατε κυρία Γεννηματά τους τουρίστες στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, που έτρεχαν σαν αλαφιασμένοι όταν σύσσωμοι τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ με την συμπαράσταση των δημοτικών αρχόντων που ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ, εξευτέλιζαν την χώρα;

Ξεχνάτε κυρία Γεννηματά τους δημάρχους του ΠΑΣΟΚ από την Κρήτη που με συμπαραστάτη τον Γιώργη Παπανδρέου, ήθελαν να μπουν με τα τρακτέρ στην βουλή;

Και… και… και… θα μπορούσα να γράφω 10 ώρες.

Όσο για το αυγό του φιδιού!
Δεν πρόκειται για αυγό του φιδιού. Πρόκειται για συνειδητοποιημένους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι γνωρίζουν ότι σε 5 χρόνια θα είναι στην Ελλάδα το 50% μετανάστες.
Αυτοί οι συνειδητοποιημένοι πολίτες σας ενημερώνουν ότι σε 15 χρόνια το 40% των Ελλήνων βουλευτών θα είναι Ισλάμ, εκ των οποίων οι 25 θα είναι όργανα της Τουρκίας.

Αυτήν την στιγμή, που ένα εκατομμύριο Ελλήνων είναι χωρίς δουλειά, εσείς συνεχίζετε να διευκολύνετε την είσοδο κι άλλων μεταναστών.

Το κέντρο της πιό ιστορικής Πόλης του κόσμου, έχει αδειάσει από τουρίστες, γιατί εσείς θέλετε να το μετατρέψετε σε Ισλαμαμπάντ.

Οι Έλληνες πολίτες έχουν χρόνια τώρα μετατρέψει τα σπίτια τους σε κλειδαμπαρωμένες φυλακές, γιατί φοβούνται για την ζωή τους.

Γι αυτό σας ξαναλέω, ας το πάρετε απόφαση, και μην προσπαθείτε με λεκτικές υπερβολές του τύπου, ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο, να κατατρομάξατε τον Έλληνα να σας ξαναψηφίσει.

Ακόμα και μια φωτογραφία που έχω κρατώντας την σημαία του ΠΑΣΟΚ θα την καταστρέψω.

Η ψήφος μου προς την Χρυσή Αυγή, δεν είναι ψήφος διαμαρτυρίας, είναι ψήφος ελπίδας και υποστηρίξης των νέων της Ελλάδος, που με πολύ χαρά βλέπω όλο και περισσότερους να βγαίνουν από τον κόσμο της ουτοπίας και με ωμό ρεαλισμό θα πάρουν την τύχη τους στα χέρια τους, με την δυναμική τους είσοδο στην βουλή.

CooLis είπε...

ΝΑΖάκια...

Ανώνυμος είπε...

Στην Ναξο μπαρμπα ΓΙΩΡΓΟ θα υπογραψουμε ΣΣΕ και μετα θα παμε για κανα ουζακι.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΔΡΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΩΡΓΗΣ.......ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ωραίο άλλοθι για να ψηφίσεις Χρυσή Αυγή !!!!!!!...........αυτό τελικά είναι το διακύβευμα της όλης ιστορίας !! κάποτε ψηφιζες ΠΑΣΟΚ και μετά από όλα αυτά ( που και καλά καταγγέλεις και που σε βολεύανε τόσα χρόνια ) αποφάσισες να ψηφίσεις χρυσή αυγή !!!!!! δεν περιμέναμε και τίποτα άλλο απο μετανοημένους ΠΑΣΟΚους που αφου βουτήξενε το δαχτυλο...το χερι...το ποδι κλπ στο μελι....αφου διοριστηκενε και διορισανε ολο το σοϊ ...κανανε αρπαχτες λαμογιες κλπ να ερθει η ωρα να εξιλεωθουνε ψηφιζοντας Χρυση Αυγη !!!!! φωτια και τσεκουρι σας περιμενει ολους ρεεεεεεεεεεεε.....
Τωρα τη θυμηθηκες τη Γεννηματα ρεεε ??? και τους ομοΐδεατες της ??? 35 χρονια τους προσκυναγες ραγια ...και τωρα θα εξιλεωθεις ψηφιζοντας Χρυση Αυγη ???
Κοσμε !!!!!!!!! αυτοι ειναι !! αυτοι οι δοσιλογοι και οι μετανιωμενοι δουλοπαροικοι ειναι αυτοι που θα ψηφισουν χρυση αυγη και πρασινα αλογα............ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.........?????ΗΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΕΝΑ ΧΟΡΙΟ Ο ΚΑΝΤΑΝΟΣ,ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΙΝ ΚΕΝΡΙΚΗ ΠΛΑΤΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΗ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΜΑΡΜΑΡΙΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΤΟΝ ΝΑΖΙ.....ΟΠΟΙΟΣ ΠΣΙΦΙΣΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ο ΠΑΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΟ 40 ΚΑΙ ΣΚΟΤΟΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ....ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!! ΚΡΗΤΗ

CooLis είπε...

ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΙΕΣ ΤΣΗ ΚΡΗΤΗΣ...

Ανώνυμος είπε...

Κρητηκε μας βγηκαν τα ματια μας απο την ανορθογραφια σου.
Μαθε και λιγο γραμματικη.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΟΥΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΗ ΜΕ ΚΑΤΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΠΑΥΛΑΚΟΥ
ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΜΑΝΗ ΠΑΝΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΗΤΑΝ.
ΑΝΕΒΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΕΙ ΤΟΠΙΚΑ ΦΥΝΤΑΝΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.

Ανώνυμος είπε...

αν γράφεται επί προσωπικού να βάζετε όνομα....

CooLis είπε...

Ο Παυλάκος ψόφησε πριν από 3 χρόνια...
Ο κορώνας ο Μιχαλολιάκος ζει...& κάνει ''ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ'' το νούούού μας !!!
Απεβίωσε ο Παυλάκος...
Η ''ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ'' δεν πλειοψηφεί στη Μάνη...
Μάλλον δεν την γνωρίζεις τη Μάνη.

Ένα γελαστό απόγευμα είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ο πρώτος που θα πάρει το μάθημα θα είσαι εσύ.... ΤΡΕΛΟΚΟΤΣΙΔΟΥ.

24 Απριλίου 2012 6:26 π.μ.

Αν εννοείς εμένα ανώνυμε ποντικούλη, σε πληροφορώ ότι ήμουν στη γέφυρα την ώρα που έγραφε ο προηγούμενος σχόλιο. Όσο για τους τραμπουκισμούς και τα "μαθήματα" που λες έλα να μου τα δώσεις άμα βαστάνε τα κότσια σου. Αλλά πρώτα βρες το θάρρος να γράψεις επώνυμα τη γνώμη σου τουλάχιστον εδώ μέσα!

Ειδοποιήθηκα ότι αναφέρεται εγγύς σε μένα χαρακτηρισμός και μπήκα να δω ποιος με επικαλείται. Η διάσταση των απόψεών μου με το μπλογκ με κάνει να απέχω των σχολιασμών και πόσο μάλλον ανώνυμα (το 'χω αναφέρει και στο παρελθόν ας το επιβεβαιώσουν οι διαχειριστές)...