Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Πονηρά έργα

Το MSC FLORIANA δούλευε το πρωί στο ΣΕΜΠΟ και τελείωσε περίπου στις 2 το μεσημέρι.
Θα έπρεπε να το πάρουν τα ρυμουλκά να πάει στους γείτονες για φόρτωμα μόλις άδειαζε θέση στη ΣΕΠ.
Μέχρι εδώ όλα καλά
Αλλά το μεσημέρι δεν είχαμε ούτε μία πόστα στο ΣΕΜΠΟ οπότε δεν θα υπήρχαν και λιμενεργάτες για να λύσουν κάβους.Είπε λοιπόν  ο ηγούμενος στην πρωινή πόστα να περιμένει να το λύσει.Όταν όμως είδαν ότι θα καθυστερήσει να γίνει αυτή η δουλειά μας είπαν να φύγουμε και την καβολυσία θα την έκανε ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ που είχε ειδοποιηθεί από το πρακτορείο.

Στο δια ταύτα λοιπόν
Πριν δύο χρόνια όταν ήρθαμε στο καινούργιο ΣΕΜΠΟ με το lashing και μετά με την καβοδεσία κλείσαμε την πόρτα σε βδέλλες και τσούχτρες που γεμίζανε τις τσέπες τους αεριτζίδικα.
Ήρθαν λοιπόν οι οικονομολόγοι του χαλιφάτου να ξανανοίξουν την πόρτα για να μην πληρώσουν λίγα ευρώ για υπερωρίες.Και μην πείτε ότι έτυχε και δεν θα ξαναγίνει γιατί δεν το πιστεύω.
Όταν είπα να κάτσω μόνος μου να το λύσω χωρίς να πληρωθώ γιατί με κοίταζαν όλοι σαν ούφο;
Είναι αλήθεια ότι με 2 πόστες το πρωί και μία το βράδυ κάποιος (-οι) πήρε(-αν) υπερωρίες;

Χαιρετίσματα σε ευνούχους και οδαλίσκες.




Σημείωση  Το FLORIANA στις 16.10  έφυγε από το ΣΕΜΠΟ.

3 σχόλια:

jean είπε...

ανακολουθες στασεις .περιττες συστασεις. ανωφελες εξηγησεις.. Στρατηγικες αποτυχουσες .διπολικως περιπατουσες και ιπταμενες πατουσες.οταν το ψεμα ντυνεται αληθεια δεν σημαινει πως την υποκαθιστα..

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ....ΦΙΛΑΡΑΚΟ..!!!1

Ανώνυμος είπε...

Το ψέμα ποιό είναι σύντροφε;

oceanos είπε...

Τα δημόσια ξεκατινιάσματα δεν μου αρέσουν,γι΄αυτό αύριο Τετάρτη ,ίσως την Πέμπτη (μπορεί να βάλω άδεια για εξετάσεις)και την Παρασκευή θα είμαι πρωί στο ΣΕΜΠΟ, έτοιμος πάντα για συναδελφική κουβέντα και καφέ (κατ΄εξαίρεση αλλά χαλάλι σου).