Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΑΡΧΙΨΕΥΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΣΕ ΝΕΕΣ!


SAMARAS-22
Διέλυσε την ειρηνική συγκέντρωση του λαού, χρησιμοποιώντας τα ίδια μέσα με τον Παπουτσή!
Είναι ψεύτης χειρότερος ακόμη και από τον Παπανδρέου. Πολιτικός καιροσκόπος και αδίστακτος οπορτουνιστής, που δεν φείδεται των πιο απίστευτων ψεμάτων προκειμένου να επιτύχει το πολιτικό του σχέδιο. Εάν τα ψέματα του Σαμαρά μπουν σε βιβλιοθήκη-έπιπλο, γεμίζουν άνετα τις προθήκες της. Ο ηγέτης της συμφοράς που υποσχόταν ότι εφόσον εκλεγόταν Πρωθυπουργός, θα έβγαζε «τις κουκούλες από τα καθάρματα», που διαλύουν τις ειρηνικές συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων και την τελευταία φορά κατέστρεψαν κτίρια και καταστήματα του εμπορικού κέντρου της Αθήνας, εκτόξευε ακόμη ένα μεγάλο ψέμα. Σαν τις πέτρες των κουκουλοφόρων.
Η σημερινή ογκώδης συγκέντρωση των πολιτών στο κέντρο της Αθήνας διαλύθηκε από τους ίδιους κουκουλοφόρους! Ναι, από αυτούς τους οποίους υποτίθεται ότι ο Σαμαράς θα τους έβγαζε την κουκούλα!!! Όχι μόνο δεν τους την έβγαλε, αλλά τους φόρεσε νέες κουκούλες και τους έθεσε στην υπηρεσία του για να διασκορπίσουν το ειρηνικό πλήθος από το Σύνταγμα. Ο Σαμαράς, υποκριτής και ψευδολόγος, χρησιμοποίησε την ίδια ακριβώς μέθοδο με τους προκατόχους του.
Συγχαρητήρια, Πρωθυπουργέ ψεύτη! Δήλωσε τώρα «ουδείς αναμάρτητος» και καθάρισες πάλι! Α ρε, ελικόπτερο που σε περιμένει...
 Δείτε τι έλεγε δημοσίως, ο πολιτικός καιροσκόπος και ψευδολόγος Σαμαράς, για τους κουκουλοφόρους.






makeleio.gr

4 σχόλια:

SOKRATES είπε...

Ένας ανθρωπολόγος πρότεινε το ακόλουθο παιχνίδι στα παιδιά μιας Αφρικάνικης φυλής: Τοποθέτησε ένα καλάθι γεμάτο ζουμερά φρούτα δίπλα σ’ ένα δέντρο και είπε στα παιδιά ότι όποιο από αυτά φτάσει πρώτο στο καλάθι θα πάρει όλα τα φρούτα. Όταν τους έδωσε το σινιάλο για να τρέξουν, πιάστηκαν χέρι χέρι και ξεκίνησαν να τρέχουν όλα μαζί. Ύστερα κάθισαν σ’ έναν κύκλο για να φάνε τα φρούτα. Όταν ρώτησε τα παιδιά γιατί το έκαναν αυτό αφού κάποιο από αυτά θα μπορούσε να είχε καρπωθεί όλα τα φρούτα, τα παιδιά απάντησαν “UBUNTU” που σημαίνει «δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι αν έστω ένας από εμάς είναι στενοχωρημένος!» Η λέξη “UBUNTU”στην γλώσσα τους σημαίνει «Υπάρχω γιατί υπάρχουμε» Έγινε λοιπόν το αντίστοιχο παίγνιο και σε ένα Γυμνάσιο χώρας-μέλους της Ευρωζώνης με την διαφορά ότι το καλάθι δίπλα στο δένδρο περιείχε ένα γυαλιστερό iPod, ένα iPad και ένα iPhone, πάλι με την εξήγηση ότι ο πρώτος τα παίρνει όλα. Όταν λοιπόν δόθηκε το σινιάλο για να τρέξουν, έπεσαν αγκωνιές, τρικλοποδιές, μπουνιές και τελικά το πιο μεγαλόσωμο παιδάκι έφτασε πρώτο και πήρε και τα τρία gadgets. Ύστερα, μερικά παιδάκια κάθισαν γύρω από τον μεγαλόσωμο συμμαθητή τους και τον παρακολουθούσαν να χειρίζεται τα ηλεκτρονικά καλούδια με θαυμασμό, κάποια άλλα είχαν περικυκλώσει τον ανθρωπολόγο και διαμαρτύρονταν για τους άδικους κανόνες του παιγνίου απειλώντας τον ότι θα τον καταγγείλουν στον Διευθυντή του Σχολείου και στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, ενώ κάποια άλλα δέχθηκαν μοιρολατρικά την τύχη τους, ψελλίζοντας ότι το όλο παίγνιο ήταν στημένο από ξένα κέντρα εξουσίας. Όταν ο ανθρωπολόγος συνήλθε και επέβαλε την δέουσα τάξη, πλησίασε το παιδάκι που νίκησε και το ρώτησε γιατί κράτησε και τα τρία gadgets αντί να σκεφτεί να κρατήσει το ένα και να μοιράσει τα υπόλοιπα σε δυο φίλους του. Εκείνο, του απάντησε μονολεκτικά ‘ZBOUTSAM’, που σημαίνει ‘Στην Πούτσα μου’. Η λέξη ‘ZBUTSAM’ στην γλώσσα της εν λόγω χώρας/φυλής σημαίνει ‘υπάρχω για να ζω σε βάρος των υπολοίπων, συγγενών, συμμαθητών, ντόπιων ή ξένων και το βρίσκω απολύτως φυσικό’. Το σχολείο του πειράματος ήταν το 2ο Γυμνάσιο/Λύκειο Ελασσόνας και η χώρα του σχολείου, η Ελλάδα, έχει ήδη επίσημα χρεοκοπήσει από τις 19.05.2010. Ανεπίσημα δε, πολλά χρόνια πριν.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος ανθρωπολογος ηταν αυτος και ποτε εγινε αυτο το πειραμα?
ΟΙ μπαρουφες στο διαδυκτιο εχουν τελικα πολαπλασιαστει με γεωμετρικη προοδο.
Στην ΕΛασσονα παντως υπαρχει ενα μονο γυμνασιο και αυτο το συγκεκριμενο γεγονος δεν εγινε ποτε.
Τωρα γιατι στοχοποιητε μια ολοκληρη περιοχη για κατι που δεν εγινε ποτε ας το αναλογιστει ο απο πανω σχολιαστης και τελικα σε τη αποσκοπει μια δημοσιευση ενος ψευδους γεγονος.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είπαν UBUNTU, MAPUMBU είπαν.

CooLis είπε...

''ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΙΑ...''