Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

 

Το Μαξίμου καλύπτει πλήρως τον Δρίτσα για την Cosco
«Ο Θοδωρής Δρίτσας δεν είχε ανάμειξη στην υπόθεση»: με τη φράση αυτή κυβερνητική πηγή καλύπτει πλήρως τον αρμόδιο υπουργό για το αιφνίδιο ζήτημα που προκλήθηκε στις σχέσεις κυβέρνησης και Cosco.
Με φανερή διάθεση υποβάθμισης του όλου προβλήματος, η ίδια πηγή μας έλεγε πως ήταν αναγκαίες κάποιες «νομικές προσαρμογές», έτσι ώστε η συμφωνία να είναι συμβατή με το ελληνικό Δίκαιο, προσαρμογές που έγιναν από τη Γραμματεία της κυβέρνησης. Και στο «δια ταύτα» ότι «όπου έχει διαπιστωθεί πρόβλημα, θα λυθεί». Στην κατεύθυνση αυτή, ακούγεται ότι τις επόμενες ώρες θα σταλεί και επιστολή από τον Θ. Δρίτσα προς τη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, εκεί δηλαδή όπου εστάλη η επιστολή της κινεζικής πλευράς.
Επί την ευκαιρία όμως, η κυβερνητική πλευρά καταλογίζει «βιαστικές κινήσεις» στην άλλη πλευρά, καθώς συνομιλητές τους όλο αυτό το διάστημα ήταν η κυβέρνηση και το ΤΑΙΠΕΔ, και άρα με αυτούς θα έπρεπε να επικοινωνήσουν για αρχή. Εν κατακλείδι, η κυβέρνηση πιστεύει πως η «φωτιά» θα σβήσει και, φυσικά, ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με το ταξίδι του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Κίνα.


http://newpost.gr/politiki/544433/to-maksimoy-kalyptei-plhrws-ton-dritsa-gia-thn-cosco 

Δεν υπάρχουν σχόλια: