Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

εκπληξεις ! ! περιμενουμε !


Στο Τουρκολίμανο εθεάθησαν πριν λίγο στελέχη της κινεζικής αντιπροσωπείας και του ΟΛΠ, προκειμένου να «βρέξουν» το πέρας των διαπραγματεύσεων για την υπογραφή της συμφωνίας με την Cosco.

Το τελικό κείμενο, το οποίο θα είναι στην ελληνική, αγγλική και κινεζική γλώσσα θα οριστικοποιηθεί την προσεχή εβδομάδα, προκειμένου να εισαχθεί προς συζήτηση στο ΔΣ του Οργανισμού στα μέσα Οκτωβρίου, οπότε και θα έχουν ολοκληρωθεί οι προαπαιτούμενες διαδικασίες.

Της συζήτησης αυτής, θα ακολουθήσουν οι διαδικασίες εισαγωγής του κειμένου της συμφωνίας στη Βουλή, προς επικύρωση, οπότε και θα γίνει η τελετή της επίσημης υπογραφής... εάν κι εφόσον δεν υπάρξουν εκπλήξεις.

7 σχόλια:

oceanos είπε...

Τι εκπλήξεις να υπάρξουν; Οι τύποι το τρέχουνε το θέμα του σκοτωμού.

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο ρεπορτάζ ρε φιλαράκι.
Μόνος σου το έκανες ;

theodoros margaris είπε...

οχι δεν το εκανα εγω το ρεπορταζ ειναι απο αυτα που γυριζουν στο διαδικτυο και εγω και μερικοι αλλοι εδω μεσα τα βρισκουμε και τα ανεβαζουμε για να διαβαζετε ολοι.

Ανώνυμος είπε...

Δε μας λες και από που είναι ή έχεις κρυφές πηγές ;
Επίσης αυτό το "γυρίζουν στο διαδίκτυο" τι πάει να πει ;

theodoros margaris είπε...

γυριζουν στο διαδικτυο σημαινει οτι στην δεξια πλευρα του site υπαρχουν 3 site ναυτιλιακων εφημεριδων

επισης πηγες παντα υπαρχουν αλλα εαν σου πω τοτε δεν θα ειναι κρυφες φυσικα δεν καταλαβαινω το υφος των ερωτησεων σου μου κανει οτι σε χαλαει κατι τι ?

Ανώνυμος είπε...

Όταν «δανείζεσαι» κάτι που θεωρείς ότι αξίζει τον κόπο να αναδημοσιεύσεις, καλό είναι να αναφέρεις τη πηγή σου.
Αν πάλι δε γουστάρεις να βάζεις τις πηγές σου, καλό θα ήταν να μη φιλοξενείς ούτε τα σχετικά ρεπορτάζ που βρίσκεις...δεξιά και αριστερά.
Προσωπικά το blog σας μου αρέσει και για το λόγο αυτό το παρακολουθώ, αλλά δεν θα ήταν κακή ιδέα να προσέξετε και λίγο τις λεπτομέρειες.
Οπότε μην αρπάζεσε γιατί έχεις κάνει λάθος και επειδή παίζει το ενδεχόμενο να μη γνωρίζεις τι ισχύει σε αυτές τις περιπτώσεις για αυτό το λόγι σου επισημαίνω το λάθος για να το προσέξετε.
Αν ήξερα ή αισθανόμουν ότι γίνεται εσκεμμένα, θα το χειριζόμουν αλλιώς.
gs

theodoros margaris είπε...

ευχαριστουμε και τις σημειωσεις σου και για τα καλα σου λογια για το blog και θα τα λαβουμε πολυ σοβαρα υπ οψιν μας.