Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ


εχθες το βραδυ ενας ανανδρος ψευτονταης αστυνομικος πυροβολησε στο ψαχνο ενα 15αχρονο αγορι στα εξαρχεια. εδειξε ετσι το θαρος του αλλα και την ψευτομαγκια του σε ενα παιδι απλα πυροβολοντας το ! εαν ειχε απεναντι του κανενα νονο της νυχτας που οπλοφορουσε ακομα θα ετρεχε βαστωντας το παντελονι του για να μην του φυγουν τα σκατα. δεν χρειαζεται να μπω στην λογικη απο που ηταν αυτο το παιδι ουτε να αναλυσω στο μυαλο μου την οικογενειακη του κατασταση. στον ψευτομαγκα ομως μπορω να σταθω
στον αστυνομικο που εκτελουσε τις εντολες της υπηρεσιας του σε μια απλη περιπολια που ειχε την απιστευτη μαγκια να βγαλει το οπλο γιατι ενιωσε οτι ετσι επιβεβαιωνε τον ρολο του, και δεν κινδυνευε στο ελαχιστο γιατι εαν κινδυνευε και το ενιωθε θα ετρεχε σαν κοτα στο περιπολικο και θα ζητουσε ενισχυσεις, αλλα δεν το εκανε προτιμησε να καθαρισει μονος του.
ο πρωθυπουργος με μια απλη ανακοινωση συμπαθειας και υποσχεσεων καθαρισε
η πολιτικοι της χωρας θα εχουν δουλεια για κανα 3ημερο στα παραθυρα και εμεις οι υπολοιποι μεχρι τα χριστουγεννα θα εχουμε ξεχασει τον αλεξη.

θα τον θυμομαστε μονο μεσα απο κανενα συνθημα σε κανενα τοιχο μεχρι να βαψουν και τον τοιχο.
αυτον τον μπατσο ομως δεν θα τον ξεχασω.

και την επομενη φορα που θα βρω μπροστα μου μπατσους να μου κλεινουν το δρομο θα φωναξω πρωτα το ονομα του πιτσιρικα και μετα τα αιτηματα μου.

καλο ταξιδι μικρε

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την ίδια ηλικία έχει ο γιός μου, φαντάζομαι και τις ίδιες ανησυχίες, αντιδράσεις, όνειρα, με τον Αλέξη και τον κάθε Αλέξη... έχω μουδιάσει, θα μπορούσε να ήταν το δικό μου ή το δικό σου παιδί. Ποιός τους δίνει το δικαίωμα να τα πετάνε στις ζαρντινιέρες, να τα φυλακίζουν γιατί φορούν πράσινα αθλητικά παπούτσια, να τα σκοτώνουν, να ποδοπατούν την οργή τους για τον άθλιο κόσμο που τους παραδίνουμε; η ταμπέλα λέει: αναρχικός, και το λεξικό στο λήμμα αναρχία, γράφει:έλλειψη νόμιμης αρχής, ακυβερνησία,αταξία, σύγχυση. Πείτε μου ποιοί είναι οι αναρχικοί μετά απο αυτό; Μήπως θα έπρεπε να αρχίσουμε τα αντίποινα για να μην υπάρξει στο μέλλον και άλλος Αλέξης;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΟΡΓΗ!!!!
Αυτή η λέξη νομίζω χαρακτηρίζει την επόμενη μέρα από το τραγικό συμβάν, που παρεπιπτόντως ΔΕΝ ειναι μεμονωμένο όπως θέλει να το παρουσιάσει η κυβέρνηση.
Αποτελεί κυβερνητική και πολιτική επιλογή η ολομέτωπη επίθεση που δέχεται η νεολαία μας τον τελευταίο καιρό.
Η αυθόρμητη συγκέντρωση 8.000 κόσμου την Κυριακή το μεσημέρι είναι απόδειξη ότι ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι.
Όλοι εμείς οι βολεμένοι και φιλήσυχοι πολίτες μουδιασμένοι από το σοκ αρχίζουμε να ξυπνάμε και να συντονιζόμαστε.
Γιατί πρέπει να περιμένουμε να πουλήσουν το λιμάνι μας, να πουλήσουν τη γή μας το παπαδαριό, να σκοτώσουν τα παιδιά μας, να νοιώσουμε στο πετσί μας τον κυνισμό και το θράσος των πολιτικών που "θέλουν το καλό μας" και ν'αποφασίσουν για μας χωρίς εμάς;;;
Θα μας βρουν απέναντι τους!!!
Πρέπει να ξεσηκωθούμε!

Ανώνυμος είπε...

Δε φτάνουν μόνο τα μνημόσυνα παιδιά!!!
Όπως περιμένουμε να σταθεί δίπλα μας ο κόσμος στο πρόβλημα της ιδιωτικοποίησης του λιμανιού, έτσι κι εμείς πρέπει να σταθούμε ενεργά πλάι στη νεολαία που αντιδρά στην καταπάτηση στοιχειωδών δικαιωμάτων από το κράτος.
ΟΛΟΙ σήμερα στη συγκέντρωση στις 18:00 στα Προπύλαια!