Τρίτη 28 Απριλίου 2009

Απευθείας προσεγγίσεις Άπω Ανατολής προς Πειραιά με την MSC


Η Mediterranean Shipping Company SA, Geneva ανακοινώνει την επαναφορά των απευθείας προσεγγίσεων πλοίων της από τα βασικά λιμάνια της Άπω Ανατολής προς τον Πειραιά.

Η εξυπηρέτηση θα γίνει με ανά εβδομάδα προσεγγίσεις από την γραμμή Dragon που διαθέτει 12 πλοία χωρητικότητας 8000-8500 teus το κάθε ένα.

Η ενέργεια αυτή, αμέσως μετά την λήξη των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στα λιμάνια, δείχνει για μια ακόμη φορά την προσήλωση της MSC στην ποιοτική εξυπηρέτηση του ελληνικού εισαγωγικού εμπορίου.
http://www.theseanation.gr

Η Γραμμή Dragon προσεγγίζει στα λιμάνια Dalian, Xingang, Pusan, Ningbo, Shanghai, Fuzhou, Yantian, Hong Kong, Chiwan, και Singapore, καλύπτοντας τις βασικές βιομηχανικές και παραγωγικές περιοχές της Βορείου και Νοτίου Κίνας, της Κορέας και της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Η απευθείας αυτή σύνδεση, που πραγματοποιούσε η MSC με την γραμμή Jade είχε διακοπεί προσωρινά από το τέλος Ιανουαρίου 2009 λόγω της χαμηλής παραγωγικότητας του ΟΛΠ.

Με την επαναφορά της απευθείας σύνδεσης με την Άπω Ανατολή έχει ολοκληρωθεί, μετά τις προσωρινές αλλαγές που οι κινητοποιήσεις στα λιμάνια επέφεραν τους τελευταίους 15 μήνες, η επανασύνδεση με απευθείας προσεγγίσεις των σημαντικών για το Ελληνικό Εισαγωγικό και Εξαγωγικό εμπόριο αγορών της Βορείου Ευρώπης, Δυτικής και Ανατολικής Μεσογείου, Αδριατικής, Μέσης Ανατολής και Μαύρης Θάλασσας.

Αντίστοιχες ενέργειες επανασύνδεσης και ποιοτικής αναβάθμισης συνδέσεων είναι ήδη σε εξέλιξη και για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, όπου ήδη αποκαταστάθηκε η απευθείας σύνδεση με την αγορά της Βορείου Ευρώπης, αλλά και με τα λιμάνια Ηρακλείου και Βόλου.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;
ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ ΕΝΑ SERVICE ΤΗΣ MSC ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΝΕΙ 3 ΑΝΤΕ 4 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΥΤΙΑ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ;
ΑΧ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ!!!
ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ...
ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΪΣΕΙ Ο ΚΥΡ ΝΙΚΟΣ Ή ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

θα πεθάνετε εσείς ρε κουφάλες που τα χετε βάλει τόσον καιρό μαζί μας τσιράκια. Εμείς ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε εδώ, και θα ταΐζουμε ΕΜΕΙΣ όπως κάνουμε χρόνια τώρα κάτι κοπρίτες σαν εσένα και σαν αυτούς που διοικούν και κυβερνούν.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΒΡΙΣΙΔΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΝΟ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ. ΚΡΙΜΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΣ

theodoros margaris είπε...

το βρισιδι δεν ειναι παντα αδυναμια μερικες φορες μπορει λεω μπορει να ειναι και απωθημενο γι αυτο μην το παρεξηγεις ναι με ενα service δεν λυνεται τιποτα εχεις δικιο αλλα μην ξεχνας μιας και φαινεται οτι τα κατεχεις οτι υπαρχουν και αλλες εταιριες στον χωρο.


οσο για το 2ο σχολιο περι βλακειας σου το επιστρεφω επωνυμα για να ξερεις με ποιον ΒΛΑΚΑ εχεις να κανεις ΑΝΩΝΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΙΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΙ ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΙΤΗΣ ΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ... ΟΥΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΒΛΑΚΑ (ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΑΛΛΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ...)
ΑΠΛΩΣ ΣΗΜΕΙΩΣΑ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΑ SERVICE ΔΕΝ ΣΩΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΡΑΓΙΚΗ. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΒΡΙΣΙΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΟ SITE.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ...
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΕΝΟΧΛΗΣΩ.
ΑΠΛΩΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ.

theodoros margaris είπε...

το σχολιο για τον ΒΛΑΚΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΦΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΝΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ

μην αρπαζεσαι.

theodoros margaris είπε...

οσο για εσενα που συνεχιζεις να προκαλεις με την ( ανορθογραφη ) σταση σου να εισαι καλα για τα καλα σου λογια ! απλα να θυμασαι παντα οτι εχεις ενα ελευθερο βημα να γραφεις ανωνυμα την καθε ........α που μπορει να σκεφτεις και να εκτιμας αυτην την ελευθερια.

Ανώνυμος είπε...

αν σε π ειραςουν τα σχολια να κοιταγες να τα ελεγχες τοσο καιρο που γραφωνται βρισιες οπως οφειλες αλλα δεν το εκανες τωρα μην το παιςεις παρθενα επωνυμε