Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

ΕΝΑ ΠΛΟΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ

"Τον Αύγουστο του 2008, 44 άνθρωποι από 13 χώρες, μέλη της διεθνούς πρωτοβουλίας Free Gaza Movement επιβαίνοντας σε δύο ελληνικά ψαροκάικα, έσπασαν για πρώτη φορά μετά από 41 χρόνια τον θαλάσσιο αποκλεισμό της Λωρίδας της Γάζας. Από τότε, και παρότι ακολούθησαν άλλα τέσσερα ακόμη παρόμοια επιτυχή εγχειρήματα -δημιουργώντας μια πρόσκαιρη αισιοδοξία-, η ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα, δεν έχει ουδόλως βελτιωθεί. Αντίθετα μάλιστα, η ισραηλινή εισβολή του Δεκέμβρη 2008 άφησε πίσω της περίπου 1500 νεκρούς (οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν πολίτες), 5000 τραυματίες, χιλιάδες κατεστραμμένα σπίτια και ισοπεδωμένες δημόσιες υποδομές (νοσοκομεία, σχολεία, ιδρύματα κοινής ωφέλειας).

Δυστυχώς, η συγκροτημένη διεθνής κοινότητα επιδεικνύει έλλειψη πολιτικής βούλησης για να διασφαλίσει τα στοιχειώδη δικαιώματα και τις βιοτικές ανάγκες του παλαιστινιακού λαού και παρακολουθεί με απάθεια το διαρκές έγκλημα που συντελείται στη Λωρίδα της Γάζας ψυχή και σώμα στην κίνηση για την υποστήριξη των αδερφών μας στην Γάζα.
Οι έλληνες λιμενεργάτες στηρίζουν την κίνηση αυτή και προσφέρονται αφιλοκερδώς να φορτώσουν τα πλοία της κίνησης για την βοήθεια αυτή.



http://www.shiptogaza.g

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ολο μαλακιες

theodoros margaris είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΒΡΥΣΗ !

ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΕΡΟ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΞΗΛΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΥΣΕΣ !

ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΑΡΩΣΤΗΣΕΙΣ !

CooLis είπε...

...ΜΑΓΚΕΣ,ΠΟΤΕ ΦΟΡΤΩΝΟΥΜΕ;

Ανώνυμος είπε...

ρε μαργαρη ασε τις συμπονιες και τις παπαριες βραδυατικα διοτι εκει κατω τι ακριβως συμβαινει δεν ειναι ενα θεμα που θα πρεπε τη δεδομενη στιγμη να μας απασχολει - ουτε να φορτωσει και κανενας να στο πω αλλιως και κανενα καραβι τσαμπα, ασε που δεν ειναι και αρμοδιοτητα μας και δεν καταλαβα κιολας τι να φορτωσεις και απο που. λοιπον εδω ο κοσμος ηρθε αναποδα, χανομαστε αδερφε μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι ακριβως προκειται να συμβει τι ακριβως θα ζησει το παιδακι σου και το δικο μου, ευχομαι ποτε να μην το ζησουν. ειμαστε ασχημα φιλε κι εμεις και ολος ο κοσμος. την τυροπιτα απο τα χερια θα σου αρπαζουνε και πιστεψε με το δανε κ αυτο..μονον ο θεος απο δω και μπρος. και για την ιστορια να σου πω οτι ειναι τραγικο να σκοτωνονται οι παλαιστηνιοι αλλα ειναι εξισου τραγικο να βλεπεις τα συνεργεια του δημου να ξεκολανε μυαλα αθωων εβραιων απο οπουδηποτε μπορεις να φανταστεις. κοιτας που δεν τα δειχνει η τηλεοραση.. αστα γαμα τα ρε θοδωρα να δουμε τα δικα μας

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΧΩ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΡΕΑ Η ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ 1.45
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ
ΤΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΑΛΩΝ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΑΖΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΦΟΡΤΩΣΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ....ΜΙΑ ΧΑΡΤΟΜΑΖΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ, Η ΜΙΑ ΚΟΥΤΟΥΚΙΑ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΠΑΚΑΖΙΑ ΑΛΛΑ ΦΕΡΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

NAI TORA THA SOY FEROYNE DOYLIA OI GIORGHDES POY TA PINANE PAREA XTES ME TON ALLO TON ANOMERHTH!GIA TH DOYLIA POY THA SOY FEROYNE SIZHTAGANE MALAKA E MALAKA.KSIPNA REEEE

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ;

Ανώνυμος είπε...

περιμενε να δης που θα κασουμε ολοι σηναδελφε.22χρονια πανε χαμενα,μας πετανε στο δρομοδεν το πιρατε χαμπαρη?πιος φταιη?

Ανώνυμος είπε...

Φταίμε κι εμείς, φταίτε κι εσείς,
ναι, φταίνε κι οι άλλοι.
Φταίμε κι εμείς, φταίτε κι εσείς,
ναι, φταίει κι ο Χατζηπετρής.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ 4.17

ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΚΡΕΜΕΣΕ

Ανώνυμος είπε...

γιουυυυυργιαααααααααα!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

THN KATΣAME THN ΒΑΡΚΑ ΓΙΩΡΓΟ.
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΥΧΟΥΤΙΔΗ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΜΕ ΤΗΝ ΒΑΡΚΑ.
ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΜΑΣ.
Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΓΣΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΑ ΩΣ ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ.
ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΩΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.
ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΠΩΛΗΘΗΚΕ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΑΛΩΝ ΟΙ ΠΙΣΤΩΤΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΕ ΟΤΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟ ΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΟΥΧΟΥΤΙΔΗ ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΜΕΤΟΧΟΣ.
ΠΑΡΕΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΠΑΣΚΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΑΚΙΤΕΣ,ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΠΑΧΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΒΛΗΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΟΜΟΙΣ ΤΕ ΛΕΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΙΚΟΝΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΥΧΟΥΤΙΔΗ ΟΤΑΝ ΕΠΙΝΕΣ ΤΑ ΟΥΙΣΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ;
ΤΩΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΙΟΥΝΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΦΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ...ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΑΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΜΠΡΕΣ....ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΛΕΩ ΕΓΩ !!!! ΠΗΓΑΤΕ ΟΛΟΙ ΡΕ ΚΟΥΝΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΛΕΙΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΥΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΛΛΟΘΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΟΥΧΟΥΤΙΔΗ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.....ΟΥΟΥΟΥΣΣΣΣΤ ΑΠΟ ΔΩ.