Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

ΤΟ ΕΚΛΕΨΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ !!!

Τετάρτη, 05 Μαΐου 2010
ΛΥΣΣΑΣΜΈΝΑ ΓΕΡΆΚΙΑ ΚΑΙ ΤΡΩΚΤΙΚΆ, ΆΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΊΤΕ !!1

Αϊντε να χαθείτε λύσσασμένα γεράκια και τρωκτικά, ζωντανό να τον φάτε τον ελληνικό λαό δεν θα χορτάσετε!!!

Τι χαρά και τι υποκρισία στο πρόσωπό σας χρυσοπληρωμένες πέννες των καναλιών!!!

Τι κροκοδείλια δάκρυα ήταν αυτά που χύσατε για το θάνατο των τριών εργαζομένων στην Τράπεζα!!!
Κι εσείς επαγγελματίες πολιτευτάδες του δικομματισμού, μην προσπαθείτε άλλο να κρύψετε τη χαρά σας πίσω από τα συλλυπητήρια προς τους συγγενείς των αθώων αυτών εργαζομένων, που ο θάνατος τους σας ήρθε δώρο εξ ουρανού, τη στιγμή που σας έλουζε κρύος ιδρώτας από τον όγκο και το πάθος του λαού που διαδήλωνε για να περισώσει τη δημοκρατία και την εθνική κυριαρχία, που εσείς κοντεύετε να καταλύσετε.
Και να οι υπότιτλοι στα κανάλια σας: «Τα ξένα ΜΜΕ εστιάζουν στα επεισόδια της Αθήνας», «τραγικά θύματα αθώοι εργαζόμενοι».
Πόσο σας βόλεψε η τραγική κατάσταση που δημιούργηθηκε, γιατί αλλιώς θα έπρεπε να αναφερθείτε αναλυτικά στο μέγα πλήθος που συγκεντρώθηκε, στα συνθήματα που ακούστηκαν, αλλά και στο γιατί ο ελληνικός λαός βγήκε στο δρόμο, σε κάθε πόλη της χώρας και διαδήλωσε.
Δεν μας πείθετε όμως πια!!! Δεν σας πιστεύουμε γιατι σας ξέρουμε!!!
Ναι, και βέβαια η ζωή είναι το πολυτιμότερο αγαθό!!! Αυτό το αγαθό υποτίθεται ότι οφείλει να προστατεύει η συνταγματικά οργανωμένη Πολιτεία με τους Νόμους της και τις Αρχές της.
Και αναρωτιέμαι, θέλει πάντα να το προστατεύει???

Όμως έχουμε και πολλά ακόμη ερωτήματα:

Πόσο άμοιροι ευθυνών είναι οι προϊστάμενοι και οι εργοδότες που πιέσαν τους αθώους εργαζόμενους να κρατήσουν ανοικτό το Κατάστημα της Marfin??? Ποιός, βρε απίθανοι και αναίσθητοι άνθρωποι, θα πήγαινε την ώρα της διαδήλωσης στο Κατάστημα της Σταδίου 20, στις 13.00 σε μέρα απεργίας να κάνει τραπεζική πράξη??? Κι αν ήταν για καμμιά γρήγορη ανάληψη, τα ΑΤΜ γι αυτό δεν υπάρχουν???
Είχε ή δεν είχε έξοδο κινδύνου το Κατάστημα της συγκεκριμένης Τράπεζας???
Και βγαίνει τώρα η Marfin Bank και δηλώνει ότι «...τις μεγαλύτερες ευθύνες έχουν οι ηθικοί αυτουργοί που δεν θα συλληφθούν ποτε!...» Τι μας λέτε ρε καλόπαιδα?
Αν ψάχνετε για ηθικούς αυτουργούς, για ψαχτείτε μεταξύ σας κύριοι τραπεζίτες, πολιτικοί, μεγαλοδημοσιογράφοι και λοιποί τοκιστές και σουλατσοδάροι να βρείτε ποιοί και πως αναθρέψατε το παρακράτος των κουκολουφόρων??? Η΄μήπως πιστεύετε όλοι εσείς ότι είμαστε τόσο αφελείς ώστε να πιστέουμε ότι εντελώς τυχαία και συμπτωματικά οι καλοοργανωμένες ομάδες των κουκουλοφόρων δρουν κάθε φορά, ακριβώς όπως επιθυμεί η εξουσία, δηλαδή για να προκαλούν τον κατάλληλο αντιπερισπασμό την κατάλληλη στιγμή. Δηλαδή για να στρέφεται η προσοχή όχι στο σημαίνον γεγονός – τη διαμαρτυρία, το αίτημα και το μέγεθος των διαδηλωτών – αλλά στο επεισόδιο, στην κλιμάκωσή του και στα τραγικά του αποτελέσματα!!!
Ποιοί πληρώνουν και ποιοί συντηρούν τον παρακρατικό αυτό στρατό??? Όχι εμείς οι φορολογούμενοι πάντως.
Και μην νομίζετε ότι δεν ξέρουμε ότι είναι ένας ακριβός στρατός.
Γιατί στοιχίζουν αρκετές χιλιάδες ευρώπουλα τα καρτοκινητά με τα οποία επικοινωνούν, τα μηχανάκια με τα οποία μετακινούνται σαν βολίδες απο σημείο σε σημείο, τα πτυσσόμενα γκλομπς που χρησιμοποιούν, οι στρατιωτικού τύπου μπότες που φορούν, τα μπουφάν διπλής επένδυσης με τις χίλιες τσεπούλες, τα ειδικά σακκίδια πλάτης με τα οποία κουβαλάνε τον «οπλισμό» τους και τα υλικά σύνθεσης των μολότωφ.
Πάντως ο κόσμος, οι εργαζόμενοι, η νεολαία δεν κατέβηκε με κουκούλες στους δρόμους, δεν κρατούσε γκλομπς, ούτε μολότωφ.
Κρατούσε μόνο τη φωνή του και την οργή του, προσφορά και χοή στο βωμό των ανθρώπινων δικαιωμάτων και των δημοκρατικών του ελευθεριών, κρατούσε μόνο τους κόμπους του τίμιου ιδρώτα του κάτω από τον γαλανό ουρανό ζητώντας να κατοχυρώσει το δικαίωμά του στην εργασία, χωρίς τον τρόμο της απόλυσης, χωρίς το φόβο να βρεθεί ζήτουλας.
Για όλους αυτούς τους λόγους σήμερα αναμετρήθηκαν η ελπίδα του αύριο με το καταδικασμένο χθες.
Εμείς οι πολίτες, που, με τη δική μας ψήφο και το δικό μας φόρο, επί 35 χρόνια επιτρέψαμε σε όλους εσας τους «βολευτές» του απόλυτου δικομματισμού, της μίζας, της αρπαχτής και της «ψωροκωσταινικής» λογικής, να μας στερήσετε την πραγματική ανάπτυξη αυτού του τόπου, αλλά και την ανάδειξη υγειών πολιτικών δυνάμεων και προσωπικοτήτων, που θα μπορούσαν να μας πάνε δυο βήματα πιο μπροστά και τρία σκαλιά ψηλότερα, πήραμε θέση και είπαμε φτάνει πια!!!
Ζητάμε αλλαγή της πολιτικής, κοινωνικής και οικονομικής πορείας αυτού του πανέμορφου τόπου!!! Λέμε «Όχι» στον κατήφορο της χώρας μας!!!
Θέλουμε να επαναπροσδιορίσουμε τις αξίες της ζωής μας και να προστατέψουμε τις θεμελιώδεις αρχές της δημοκρατίας και της λαϊκής κυριαρχίας που κατοχυρώνει το Σύνταγμα της Ελληνικής Πολιτείας!!!
Βροντοφωνάζουμε σε όσους μας θεωρούν απλούς δέκτες των διαταγών τους ότι η εκάστοτε εντολή μας στην κάλπη δεν είναι ούτε λευκή επιταγή, ούτε απλή διαχειριστική εξουσιοδότηση!!!
Εμείς οι φορολογούμενοι πολίτες στείλαμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στη στρέβλωση των θεσμών της Πολιτείας, ΟΧΙ στη διαφθορά, ΟΧΙ στην πελατειακή σχέση με εκείνους τους επαγγελματίες πολιτικούς που αποδείχθηκαν λίγοι και ανίκανοι για να κουμαντάρουν με ασφάλεια τη χώρα!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΑΛΛΗΣ ΑΝΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΟΤΕΡΗ ΓΕΝΙΑ, ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΠΙΔΑ!!!

Με οργή και αγανάκτηση

Ελεύθερος Φαροφύλακας
Αναρτηθηκε απο ΠΟΠΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ στις 23:42

Δεν υπάρχουν σχόλια: