Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

ΛΕΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΙ Η ΓΣΕΕ ? ΛΕΣ ΚΑ ΚΑΝΕΙ Ι ΚΑΜΜΙΑ 24 ΩΡΗ


Σκοπός είναι να μην χάσει κανείς τη δουλειά του"

«Μισθοί διπλάσιοι και πολλαπλάσιοι των ανάλογων μισθών στον ιδιωτικό τομέα δεν μπορούν να γίνουν ανεκτοί» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο...
... κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γ. Πεταλωτής, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά περικοπές μισθών στις ζημιογόνες ΔΕΚΟ.

Επιπλέον, σημείωσε ότι κανένας απλός εργαζόμενος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, ότι σκοπός είναι να μην χάσει κανείς τη δουλειά του και ότι ειδικά για τον ΟΣΕ υπάρχει η διαδικασία των μετατάξεων.

Ο κ. Πεταλωτής επισήμανε ακόμη ότι τα «σωστά» εργασιακά δικαιώματα με λογικές αμοιβές, όχι όπως αυτές είναι σήμερα, δεν πρόκειται να τα χάσουν οι εργαζόμενοι.

«Αυτή τη στιγμή μιλάμε μόνο για ανακοινώσεις για τον εξορθολογισμό των ΔΕΚΟ. Δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις» σημείωσε, σε άλλο σκέλος των δηλώσεών του, τονίζοντας ότι οι αποφάσεις θα ληφθούν με τα ίδια κριτήρια που βάζει η κυβέρνηση και για τον ΟΣΕ, δηλαδή το δημόσιο συμφέρον και τα εργασιακά δικαιώματα.

Ο κ. Πεταλωτής τόνισε ότι «δεν μπορούμε να γυρίσουμε στα ίδια», όταν οι ΔΕΚΟ έγιναν «θάλαμοι» υποδοχής ρουσφετιών, ειδικά από τη ΝΔ και έχουν μετατραπεί σε «μαύρες τρύπες» που πέφτει δημόσιο χρήμα, χωρίς να υπάρχει κέρδος. Τις παθογένειες που έχουμε ως πολιτική δράση τις έχουμε παραδεχτεί πολλές φορές. Η ΝΔ έδωσε σημεία αριστείας γι’ αυτή την πελατειακή λογική, είπε.

«Επαναλαμβάνω ότι σκοπός σε όλες τις ΔΕΚΟ είναι να μην χάσει κανείς τη δουλειά του» προσέθεσε, ενώ, αναφερόμενος στον ΟΣΕ και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, είπε ότι δεν θα γίνουν απολύσεις και ότι οι τακτικές αποδοχές θα παραμείνουν στο σημερινό επίπεδο, χωρίς τις δευτερεύουσες αποδοχές, που ανεβάζουν τη συνολική αμοιβή των εργαζομένων.

Σχετικά δε, με την αμφισβήτηση των στοιχείων για τις ζημιογόνες ΔΕΚΟ από τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλο, ο κ. Πεταλωτής ανέφερε ότι τα στοιχεία της ειδικής γραμματείας είναι αξιόπιστα και ότι, όποιος έχει να αντιτείνει με στοιχεία κάποια άλλη κατάσταση, μπορεί να τα φέρει στη δημοσιότητα.


protothema

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://forza-grecia.pblogs.gr/2010/10/yorgos-an-psahneis-poy-einai-ta-lefta-rixe-mia-matia-gia-anagnws.html

ΟΞΩΩΩΩΩΩΩ Η ΚΛΕΦΤΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!

Ανώνυμος είπε...

Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010
Ευρωπαίοι χωροφύλακες στην Ελλάδα για τις διαδηλώσεις!

H ειδική ευρωπαϊκή στρατιωτική δύναμη, EUROGENDFOR ( EUROpean GENDarmerie FORce) έρχεται σύντομα στην Ελλάδα για να κατευνάσει τις λαϊκές αναταραχές και τα φαινόμενα εξέγερσης που συνοδεύουν τη δυσαρέσκεια του κόσμου για τα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης. Πρόκειται για ένα στρατό που έχουν στη διάθεσή τους τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. και μπορούν να χρησιμοποιήσουν προκειμένου να φανεί ότι στα φαινόμενα καταστολής της εξεγέρσεων δεν αναμειγνύεται ο δικός τους στρατός, αλλά ευρωπαϊκές δυνάμεις άμεσης επέμβασης.

Ανώνυμος είπε...

http://greeknation.blogspot.com/2010/10 ... _8444.html