Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Ψήφισμα Συμπαράστασης

ΨΗΦΙΣΜΑ

Πειραιάς, 13.10.11

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Μονίμων & Δοκίμων Λιμενεργατών ΟΛΠ στέκεται δίπλα και στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων της ΔΕΗ. Η κατάληψη του μηχανογραφικού κέντρου της ΔΕΗ από εργαζόμενους με σκοπό να μην εκτυπωθούν οι λογαριασμοί με το νέο παράνομο χαράτσι έχει διπλό μήνυμα. Στοχεύει έμπρακτα να βοηθήσει τα πιο αδύναμα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας και επιπλέον δίνει το έναυσμα στα συνδικάτα, στους κοινωνικούς φορείς και συνολικότερα στον κόσμο της εργασίας για ενωτικούς και συντονισμένους αγώνες κόντρα στην επίθεση της ακραίας νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης.

Στο παρελθόν κι εμείς οι λιμενεργάτες και συνολικότερα οι εργαζόμενοι στα λιμάνια δεχτήκαμε επίθεση όταν προσπαθήσαμε να υπερασπιστούμε τις θέσεις εργασίας μας και το δημόσιο χαρακτήρα των ελληνικών λιμανιών. Σήμερα όμως η επίθεση είναι συνολικότερη και με μεγαλύτερη ένταση σε όλους τους εργαζόμενους και στο συνδικαλιστικό κίνημα. Συνεπώς η απάντηση πρέπει να είναι αντίστοιχη των περιστάσεων και της έντασης.

Χαιρετίζουμε τον αγώνα των συναδέλφων και στεκόμαστε δίπλα τους μαζί με όλους τους εργαζόμενους της χώρας.

ΜΟΝΟ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΡΦΙΑ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ ΟΛΗ ΠΛΥΡΟΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΣΟΥΜΕ ΤΙΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΛΑΤΙ ΣΤΟ ΓΙΟΡΓΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΘΕΡΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΙ..ΠΛΥΡΟΝΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΙΣ ΗΠΟΧΡΕΟΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ....ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΒΕΤΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΣΕΦΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΡΗΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ανώνυμος είπε...

εσυ πρεπει να εισαι ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ!!!!!μας εβγαλες τα ματια!!!!!ολα τα λεφτα το ΠΣΕΦΤΗΣ!!!!!

scarface είπε...

Έλα πες την αλήθεια...Πλάκα κάνεις!!!

scarface είπε...

<> για να συνεχίσει το έργο του...
http://www.star.gr/ellada_kosmos/111359/

Ανώνυμος είπε...

Το Κρητη και το Ηρακλειο το εγραψες σωστα.

ΒΙΣΩΝΑΣ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΔΕΡΦΕ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΗ-ΦΙΛΟΛΟΓΕ. ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ, ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΟΥΔΕΙΣ