Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Ντοκουμέντο: Ο «κουκουλοφόρος» που δίνει εντολές στα ΜΑΤ!

Ντοκουμέντο: Ο «κουκουλοφόρος» που δίνει εντολές στα ΜΑΤ!




Προσέξτε το νεαρό με το μπλε κασκέτο και το μπλε μπουφάν. Κρατάει ένα κοντάρι στα χέρια του και είναι μαζί με τους υπόλοιπους «κουκουλοφόρους» οι οποίοι πετούν πέτρες στη διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκεται επί της οδού Σουρή.

Στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο, μόλις περνάει μία γυναίκα μπροστά από τον «κουκουλοφόρο», αυτός κάθεται στο κράσπεδο της λεωφόρου Αμαλίας. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα σηκώνεται και κάνει νόημα στη διμοιρία των ΜΑΤ να υποχωρήσει κάτι που γίνεται άμεσα πράξη.

Προχωράει προς το μέρος τους κάνοντας νόημα στους υπόλοιπους «κουκουλοφόρους» να σταματήσουν να πετούν πέτρες ενώ παράλληλα ζητά από τους άνδρες των ΜΑΤ να υποχωρήσουν και να κατευθυνθούν προς την οδό Φιλελλήνων. Προφανώς οι κ.κ. Χρήστος Παπουτσής, Μανόλης Όθωνας και Λευτέρης Οικονόμου (υπουργός, υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και νέος Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης και τ. αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.) αλλά και η φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. υπό το νέο αρχηγό της Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο είναι έκθετοι για μιαν ακόμη φορά. Η δράση του παρακράτους με αποδείξεις!

Λεπτομέρεια: Στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο, προσέξτε το λευκό καλώδιο της ενδοσυνεννόησης στο πρόσωπο του «κουκουλοφόρου».

14 σχόλια:

CooLis είπε...

Ο τρόπος πάλης που επιλέγει ο καθένας είναι αυστηρά προσωπική υπόθεση.
Όπως και ο τρόπος δράσης της αστυνομίας...
Το σκηνικό εμφύλιας σύρραξης που στήθηκε χθες είναι εμπνευσμένο από άρρωστα μυαλά.
Η επίθεση στο μπλοκ του ΠΑΜΕ σε άοπλους πολίτες,γυναίκες και παιδιά, με πέτρες, μολότωφ και φωτοβολίδες ήταν εγκληματική.
Αλλά αυτή έγινε από πέντε ασφαλίτες.
Η εικόνα "συμπόρευσης" ΜΑΤ και περιφρούρησης του ΠΑΜΕ μαζί με με το αδιάκριτο κυνηγητό οποιουδήποτε έτυχε να ανεβαίνει την Σταδίου εκείνη την ώρα μην γνωρίζοντας τι έχει προηγηθεί, εύλογα κινητοποίησε ''αντικομμουνιστικά''
αντανακλαστικά...
Ήταν Π Α Ρ Α Κ Ρ Α Τ Ι Κ Ο Ι...
Η ερώτηση μια:
Γιατί έπρεπε να γίνει επίθεση το μεσημέρι στην Βουλή, παρουσία χιλιάδων διαδηλωτών του ΠΑΜΕ;
Θα έληγαν οι μολότωφ ή θα έλιωναν τα μάρμαρα;;;;
Η ώρα της τελικής σύγκρουσης πλησιάζει.
Όχι τυφλές αντιδράσεις.
Αν δεν γνωρίζουμε τον συναγωνιστή μας την έχουμε πατήσει την μπανανόφλουδα...
Οργάνωση - Συντροφικότητα - Αυτοπειθαρχία και καθαρό πρόσωπο...
ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ και ο Κουκουλοκώλος...

μενιος είπε...

και τα μελι του ΠΑΜΕ με ροπαλα ηταν και πετρες πετουσαν!!!!και κρανη φορουσαν και κουκουλες ,πια η διαφορα αναρχικον και κουμουνιστον????καμια εδιοξαν τον κοσμο απο το σινταγμα η δημοκρατεσ του κολου......

Ανώνυμος είπε...

AYTA ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠ' ΤΟΥΣ ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ'' ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΙ ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ''...

CooLis είπε...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ !!!
Τα ''ΜΑΤ'' του Παναγόπουλου στην διαδήλωση της 9/6/2011 παρεμποδίζουν τους λιμενεργάτες να εκφραστούν και να διαδηλώσουν ελεύθερα...

CooLis είπε...


Π.Α.Μ.Ε Security...
H βουλή μπορεί να νιώθει πλέον ασφαλής !!!
Αριστερά δεκανίκια του συστήματος δείξατε το πραγματικό σας πρόσωπο...
(Βίδεον)

Μια άλλη άποψη για τα επεισόδια στο Σύνταγμα:
Πέφτανε!!!
Το ήξεραν.. Στις 19 ο κόσμος έδειξε τις διαθέσεις του.. Επικροτούσε τις δυναμικές ενέργειες διαδηλωτών.. Δεν φοβότανε τα δακρυγόνα… Στα μάτια όλων το έβλεπες.. <>..
Αύριο θα τους ρίξουμε..
Και να που το σύστημα έδειξε τα τελευταία του <>.
Το ΠΑΜΕ που εδω και 2 χρόνια κάνει την γνωστή παρέλαση και όπου φύγει φύγει .. ξαφνικά δήλωσε ότι θα συμμετάσχει στον αποκλεισμό… και να τα χαμόγελα από όλους τους αδαείς.. Θα είμαστε ενωμένοι.. και ποιο δυνατοί.. (σκεφτήκαμε οι μαλάκες).
Μέχρι που αντιληφθήκαμε πως το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ δεν περικύκλωσαν τη βουλή… αλλά την περιφρουρούσαν.
Δεν πειράζει είπαμε (οι μαλάκες) δικαίωμα τους.........
είναι να μην συγκρουστούν.. θα τους κρίνει η ιστορία όπως όλους μας…
Το σοκ ήρθε όταν καταλάβαμε ότι η βουλή γύρω γύρω ήταν κλεισμένη από το ΚΚΕ με περιφρούρηση και δεν πέρναγε κανένα μη μέλος του.
…ένας νεαρός από την συνέλευση της πλατείας λέει.. ρε καθίκια!!! 4 μήνες είμαι εδώ μπροστά στη βουλή και διώχνουν οι μπάτσοι.. με πατάνε και μου ρίχνουν χημικά και είμαι εδώ!!!.. και τώρα δεν με αφήνετε εσείς? Ποιοι είστε?.. για να έρθει η απάντηση από την περιφρούρηση του ΚΚΕ… σήκω φύγε ρε χαφιέ!!!.. κόκαλο εμείς (οι μαλάκες) .. μετά το ..πας μη έλλην βάρβαρος .. ήρθε και το πας μη ΚΚΕ ..χαφιές..
Η τελευταία μας ελπίδα ήταν οι οργανωμένη πορεία του κινήματος ..Δεν πληρώνω..
.. ε δεν μπορεί.. θα βρεθεί λύση είπαμε (οι μαλάκες).. αντί συνεννόησης οι γραμμές του ΠΑΜΕ ενισχύθηκαν με δεκάδες κρανοφόρους με ρόπαλα στα χέρια… (βλέπε φώτο) οι σύγκρουση δεν άργησε και το ότι επακολούθησε δεν πιστεύαμε στα μάτια μας ιδίως την ώρα που ΠΑΜΕ μαζί με τα ΜΑΤ επιτέθηκαν στην υπόλοιπη συγκέντρωση με τόνους χημικά.. τι άλλο θα δούμε βιαστήκαμε να πούμε… τα είδαμε όλα!! (οι μαλάκες). Τρέχουμε προς φιλελλήνων που είχε φρακάρει από τον κόσμο πνιγμένοι στα χημικά με μια χειρουργική μάσκα..
Πάμε πάνω να βγούμε Αμαλίας ..μου λέει ένας.. και τραβάμε κατά εκεί.. στριμωγμένοι σαν σαρδέλες.. να τρώμε το χημικό διανύοντας 2 λεπτά τα 5 μέτρα.. ρε γιατί δεν προχωράμε ρωτάγαμε (οι μαλάκες).. και ήρθε η απάντηση – κεραυνός… Δεν ανοίγει το ΠΑΜΕ τις αλυσίδες!!!
Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο.. λίγο πιο μετά με μια δυναμική κίνηση καταφέρνουν κάποιοι και απωθούν τους ΜπατσοΠΑΜΙΤΕΣ και ανοίγουν το μισό δρόμο να φύγουμε προς Αμαλίας για λίγο καθαρό αέρα.. Πνιγμένος στο χημικό βρήκα το κουράγιο και πήγα στην περιφρούρηση του ΠΑΜΕ και τους ρώτησα.. γιατί ρε παιδία?? Θα πεθάνει κόσμος.. ανοίξτε το δρόμο!!!... και απαντά ένας μουσάτος..
Εκεί να σκάσετε ρε καριόλια!!... που θέλετε και σύγκρουση… χαχανίζοντας οι υπόλοιποι…
Είπατε κάτι?.. Έχετε μείνει άφωνοι? Εμείς το σοκ το ξεπεράσαμε.. οι μάσκες έπεσαν.. ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΚΚΕ (τρικοματισμός) είναι σε πλήρη συνεννόηση… το τι αντάλλαγμα θα παρει το ΚΚΕ για τις υπηρεσίες που πρόσφερε προς το σύστημα θα το μάθουμε αργά ή γρήγορα .
Ένα όμως θα σας πω…
ΦΤΟΥ ΣΑΣ καθάρματα !!!
Θα σας νικήσουμε και εσάς!!!!
Κυριακή, 30 Οκτωβρίου στις 6:00 μ.μ. – 31 Οκτωβρίου στις 12:00 μ.μ
Πανελλήνια εξέγερση!!!
10.000.000 πολίτες…
Όλοι στο Σύνταγμα !!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε αφήστε τις φαμφάρες και ελάτε να δούμε τη σκατά θα κάνουμε τώρα που θα παίρνουμε 800euro..... Κώστα μωρό μου σ'αγαπώ :)

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!!!!! ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ !!!!! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΑΥΡΙΟ !! ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ 800 ΑΝΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 900
ΞΕΦΤΙΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΚΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΨΩΜΟΛΥΣΣΑΝΕ ΓΙΑ 300

Ανώνυμος είπε...

για το σχολιο των 6.09 : διαβαζοντας τετοιες μαλακιες μας γαμανε τοσα χρονια ρε ζωο ! και μαλλον υποτιμω τα ζωα γιατι κι αυτα εχουν κανονες και νομους ενω εμεις ειμαστε η ζουγλα.
αραξε λοιπον και τσιμπα αυτα που σου πετανε στη μουρη και τουμπεκιασου...και αγαπα και το μωρο σου (οπως εσυ λες) και ζησαν αυτοι καλα και μεις χειροτερα !!!! ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.... ΛΕΕΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΠΙΟΝΙΑ ΓΙΝΑΜΕ ΤΩΝ ΣΙΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΚΕΦΙ.... ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΙ ΤΡΕΧΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΑΣΣΟ ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ; ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;

ΝΑΠΟΛΕΟΝ ΖΕΡΒΑΣ είπε...

ΒΑΛΤΕ ΠΛΑΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΑ ΤΑ ΔΗΣΚΟΛΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΚΑΙ ΤΗΝ .ΚΡΗΣΗ.ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΕΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΙΣΙΔΕΣ ΚΡΑΤΟΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΡΟΠΑΛΑ ΣΙΜΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΦΥΓΗ....ΜΑΓΚΕΣ ΟΛΟΙ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΑΗ ΝΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΑ

Ανώνυμος είπε...

κοψε την πλακα φιλε γιατι εμεις εδω θα πεινάμε....δεν μας νοιαζη που θα περνουμε 800 ευρο μας νοιαζη ο αγωνας, και θα τον συνεχίσουμε ο κοσμος να χαλαση για τα παιδια μασ που θα περνουν 200 ευρο, παντως ενας που εγραψε παρακατω οτι να λεμε τι θα κανουμε με την δοθλεια μασ και να μην λεμε για τα επισοδια και τον βρισατε συγνωμη αλλα ειναι μεγαλοσ μαλακας και καλα του κανατε....Ολοι στον αγωνα ολοι να λεμε τι καναν τα ματ και ολα τα αλλα εκτοσ τα εγασιακα μας....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΒΕΝΩ ΤΙ ΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΖΙ

ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ είπε...

ZERBA! EISAI MEGALOS ΚΟΠΑΝΟΣ.ΜΟΝΟ ΜΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΗ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ! ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕ! Ο ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΟΕΞΟΔΟ

ΝΑΠΟΛΕΟΝ ΖΕΡΒΑΣ είπε...

ΑΣΕ ΡΕ ΒΕΛΟΥΧΙΟΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 70 ΧΡΟΝΙΑ.....ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ !!!!!!ΕΙΜΑΙ Ο ΝΑΠΟΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΑ!!!!!!!!!!ΧΕΡΙ -ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ -ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!!!!!!!!!!