Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΕΡΩΤΗΣΗ


Από πότε και από ποιό καταστατικό προβλέπεται ότι ο έβδομος,δέκατος ή ακόμα και πέμπτος σε σταυροδοσία έχει ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να αναλάβει θέση στο τριμελές ή πενταμελές προεδρείο της Ένωσης Λιμενεργατών;
Από που προβλέπεται ότι πρέπει να ζητάω ευθύνες και να μου απολογούνται συνάδελφοι που δεν τους στήριξαν και δεν τους ψήφισαν  οι λιμενεργάτες;
Έτσι όπως πάμε σε λίγο θα ζητήσουμε ευθύνες από τους 3 (από τους 4) συναδέλφους που εκλέχθηκαν με το ψηφοδέλτιο των νέων.
Για τους ψηλούς και τους κοντούς να ζητήσετε ευθύνες από τα κεφάλια που άλλα λένε,άλλα εννοούν και άλλα κάνουν και όχι από μένα που είμαι ένας φτωχός και μόνος εναερίτης.

Ξανά καλημέρα σας.

10 σχόλια:

mike v. είπε...

συνάδελφοι,
νομίζω πως τα πράγματα είναι πιο απλά από ότι συζητάμε εδώ μέσα και θα σας εξηγήσω αμέσως :
το σώμα ψήφισε και ψήφισε 8 νέους συμβούλους .
αυτό είναι που πρέπει να λάβει υπόψιν το 15μελές συμβούλιο και να πράξει αναλόγως.
και τι εννοώ, αφού ο κόσμος επέλεξε ένα τελείως διαφορετικό 15μελές θα θέλει να δει και ένα καινούργιο προεδρείο και ένα καινούργιο 5μελές.
όχι απαραίτητα να αλλάξουν όλα τα πρόσωπα , αλλά σίγουρα κάποια και αυτό δεν νομίζω πως είναι προσωπική γνώμη μου αλλά το τι ζήτησε το σώμα.
ένα προεδρείο και ένα 5μελές ίδιο με το προχθεσινό θα είναι σαν να μην έχει ακούσει κανείς τίποτε από όλα αυτά που έδειξε η κάλπη.
καλημέρα σε όλους.

Ανώνυμος είπε...

ρε που θα πανε οι νεουληδες ξυπολητοι στ' αγκαθια.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΜΙΚΕ.ν
ο πρωτοσ ειναι πρωτος και ο δευτερος ειναι τιποτα .κατσε για δυο χρονια τωρα εκπροσωπος τυπου
και στις επομενες που θα παρετε το σωματειο να βαλετε τον τελευταιο σε σταυρουσ προεδρο

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ!ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ? ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΣΤΑ ? ΟΤΙ ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΑΡΑΛΗΚΗ? ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ))))!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά τα καταφέρατε! Κλάσατε μαλλί με την καινούργια κίνηση! Τραβήξατε μέχρι και γυναίκα στο ψηφοδέλτιο...Που να φανταζόσασταν ότι θα έβγαινε...χαχαχαααααααα! Για δείξτε τώρα την ενότητα σας κύριοι! Κάντε πρόεδρο τον Γιακουμέλο μιας και τον βάλατε στη λαιμητόμο με τις ενωτικές σας διαθέσεις!!! Βάλτε και κάποιον καινούργιο στο 5μελες! Εγώ λέω τη Σοφία μπας και νοικοκυρευτείτε λίγο!!

mike v. είπε...

συνάδελφε 2:31 αν θέλεις γραψε το ονομά σου να μην γράφω έτσι.
εγώ μιλάω για αλλαγές στον πρώτο και δεν κατάλαβες όπως φαίνεται καλά.
δεν ζητάω στο προεδρείο από τον δεύτερο , αλλά λέω πως ο κόσμος ψήφισε κάτι άλλο και αυτό το άλλο πρέπει να δει.
αν νομίζετε συνάδελφοι πως ψήφισε τα ίδια καλό είναι να το πείτε εδώ μέσα αλλά με το όνομά σας .

mike v. είπε...

όσο για το σχόλιο για τους σταυρούς συνάδελφε ή δεν καταλαβαίνεις τίποτα από εκλογές ή δεν θέλεις να καταλάβεις.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω με τον mike ,εφοσον ο κοσμοs και ιδιαιτερα η πλειοψηφια, εδειξε και εδωσαν προτερεοτητα στουs νεουs συναδελφουs πρεπει να προβληματισει πολυ το σωματειο καικατα την γνωμη μου θα ειναι απαραδεκτο εαν παραμεινη το ιδιο και δεν ανασχηματιστει. Για να δουμε τιs ενοτικεs σαs διαθεσειs κυριοι? ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.


Υ.Σ ΜΠΡΑΒΟ ΜΙΚΕ

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΕΜΕΝΑ ΧΕΣΤΕ ΜΕ! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΟΕΟ??? Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Ο ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ Η Ο ΓΩΓΟΣ? ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝΕ..ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ?? ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΚΙ ΑΣ ΠΕΘΑΝΩ!!! ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΜΑΣ...ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΠΑΡΑ ΠΑΛΙΚΆΡΙ ΜΟΥ? ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ ΜΙΚΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!

Ανώνυμος είπε...

θα ηθελα να κανω κι εγω την.δικη μου παρεμβαση πανω στο αποτελεσμα που προεκυψε που ειναι πολυ θετικο για εμας τους "νεους". το σωμα ψηφισε αυτους που ηθελε και απο τις δυο παραταξεις. μηπως θα πρεπει οι νεοι συναδελφοι που εκλεχθηκαν με το υπαρχων προεδρειο οτι οπως πουλησαν το αγαπητο συναδελφο κ φιλο μπαμπη θα πουλησουν κ εμας τους νεους πιθανοτατα για προσωπικα τους οφελη;;;;γι'αυτο λοιπον σκεφτειτε εσεις που βγηκατε οι νεοι και μιληστε ολοι μαζι να φτιαξετε ενα ωραιο προεδρειο και να βγαλετε μονοι σας τα ματια σας αν φτασουμε τελικα μεχρι αυτο το σημειο. γιατι να μας τα βγαλουν αυτοι που δεν εκαναν τιποτα αυτα τα τρια χρονια;;;;δεν εχουμε να δουμε κατι αλλο θεωρω....ciao!!!