Τετάρτη 2 Απριλίου 2008

Μπενέτος κατά Κασιμάτη.

ΔΙΑΣΤΑΣΗ απόψεων σε επιμελητηριακό επίπεδο για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων, με φόντο την παραχώρηση των Σταθμών Εμπορευματοκιβωτίων σε ιδιώτες. Αφορμή στάθηκε η πρόσφατη επιστολή του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Γιώργου Κασιμάτη προς τον πρωθυπουργό.

Ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ ζητούσε την παρέμβαση του πρωθυπουργού «ώστε να σταματήσουν οι σοβαρές δυσλειτουργίες που παρατηρούνται, τον τελευταίο μήνα, στα λιμάνια μας, εξαιτίας των κινητοποιήσεων των εργαζομένων που αντιδρούν στην εκχώρηση των ΣΕΜΠΟ των Ο.Λ.Π. και Ο.Λ.Θ. σε ιδιώτες, χωρίς, μάλιστα, η εκχώρηση αυτή να θίγει δικαιώματά τους».

«Οι επιχειρήσεις της χώρας», ανέφερε ο κ. Κασιμάτης, «δεν αντέχουν άλλο, καταστρέφονται, χρεοκοπούν, κλείνουν, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους εργαζόμενους και την εθνική οικονομία.

«Η πολιτική ηγεσία της χώρας δεν μπορεί να συνεχίσει να αδρανεί και να παραμένει ένας απλός παρατηρητής μιας βέβαιης εθνικής καταστροφής», επισημαίνει ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ και καταλήγει: «Οφείλει να παρέμβει άμεσα και αποτελεσματικά ώστε, έστω και την τελευταία στιγμή, ότι είναι δυνατόν, να περισωθεί».

Το ΕΕΠ

Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά Γιώργος Μπενέτος στην τελευταία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου εξαπέλυσε βολές κατά της θέσης που έλαβε ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ.

Ειδικότερα υπογράμμισε: «Όσον αφορά την ανοικτή επιστολή προς τον κ. πρωθυπουργό η οποία υπογράφεται από τον κ. πρόεδρο της ΚΕΕΕ και αναφέρεται στις πρόσφατες κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα λιμάνια, εξ αιτίας της πρόθεσης της κυβέρνησης για παραχώρηση αυτών σε ιδιώτες, και ενώ δικαστικά έχει κριθεί σύννομος ο αγώνας των εργαζομένων στα λιμάνια ΟΛΠ [OLPr.AT] Σχετικά άρθρα και ΟΛΘ, ο κ. πρόεδρος της ΚΕΕΕ ξεπερνώντας κάθε όριο δημοκρατικής συμπεριφοράς ενεργοποιεί τον κοινωνικό αυτοματισμό, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον αγώνα τους "αγώνα σκοπιμότητας" διότι δήθεν δεν θίγονται τα δικαιώματά τους», και προσέθεσε:

«Και εμείς συμμεριζόμαστε την αγωνία της επιχειρηματικής κοινότητας για την διαμορφούμενη οικονομική κατάσταση, αλλά θεωρούμε ότι το πρόβλημα δεν λύνεται με αυτή την τακτική που προδιαγράφει η ενέργεια της ΚΕΕΕ.

Κανείς, κύριοι της ΚΕΕΕ δεν ξέρει καλύτερα για τα δικαιώματα των άλλων, από αυτούς που τους αφορά κατά κύριο λόγο.

Δεν θίγονται με το ξεπούλημα των λιμανιών μόνο τα δικαιώματα των εργαζομένων κύριοι της ΚΕΕΕ, αλλά όλων των Ελλήνων πολιτών και βέβαια σε μεγαλύτερο βαθμό των δημοτών των Δήμων του Πειραιά (όσον αφορά τον ΟΛΠ). Επιτέλους ας σταματήσουμε να παίρνουμε κύριοι της ΚΕΕΕ, αποφάσεις που βλάπτουν όχι μόνο την οικονομία, αλλά και το εθνικό συμφέρον»

Από την Ναυτεμπορική.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΦΩΝΗ .
ΜΠΡΑΒΟ κ. ΜΠΕΝΕΤΟ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν θιγεται μονο ο πειραιας αλλα και η Θεσσαλονικη με την πωληση των λιμανιων.Το λυπηρο ειναι οτι πρωτοστατει στην πωληση ενας μακεδονας πολιτικος.Αλλα που θα παει,δεν θα ερθουν ξανα οι εκλογες.

Ανώνυμος είπε...

Μα ρε παιδια απλα ειναι τα πραγματα μην το κουραζουμε. Ο Κασιμματης ειναι εντολοδοχος της κυβερνησης. Αυτη ειναι η δουλεια του !!!! Και γλειφει ο τυπος ξεδιαντροπα να τον χωσουνε κι αυτον σε κανενα ΔΣ καποιου οργανισμου, συκοφαντωντας εργαζομενους ( λιμανια ΔΕΗ κλπ ). Μην ξεχναμε οτι ητανε και μελος του ΔΣ ΟΛΠ. Τετοιοι τυποι ειναι ολοι αυτοι....Κασιμματηδες Μιχαλοι και λοιποι παροικουντες στη Ρηγιλλης.

giorgos είπε...

Π.Ρ.Ο.Σ.Ο.Χ.Η...Π.Ρ.Ο.Σ.Ο.Χ.Η...Π.Ρ.Ο.Σ.Ο.Χ.Η...
Π.Ρ.Ο.Σ.Ο.Χ.Η...Π.Ρ.Ο.Σ.Ο.Χ.Η...Π.Ρ.Ο.Σ.Ο.Χ.Η...
Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Ο ΜΠΑΜΠΑΣ)
ΚΑΙ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ( ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΟΣ ).
ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΜΑΡΙΑΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ
Π.Ρ.Ο.Σ.Ο.Χ.Η ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ι.Χ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ - ΘΗΣΕΩΣ - 351 ΤΑΞΙ ΑΠΑΤΗ taxi apati ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ι.Χ
www.blogapateones.blogspot.com/
gio karani : Εικόνες / Γενικά / ka.jpg
Π.Ρ.Ο.Σ.Ο.Χ.Η info@auto-corner.gr
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ
auto-corner.gr ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Κλεβουν εδω και 15 χρονια ,και ειναι ΕΞΩ. ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΑΔΩΝΟΥΝ
ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑΞΙ , Ι. Χ. μεχρι ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
απατη με αγορα ταξί
Το ΒΗΜΑ, 02/03/2008 , Σελ.: A45
( ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ, και η παρέα του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΕΛΗΣ ( συζυγος ΕΛΙΣΑΒΕΤ η