Τετάρτη 2 Απριλίου 2008

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ


Ψυχροπολεμικό κλίμα δημιουργήθηκε μεταξύ των δημοσιογράφων που καλύπτουν το ναυτιλιακό-πειραϊκό ρεπορτάζ και του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, Γιώργου Βουλγαράκη, ή για να ακριβολογούμε με ανθρώπους του επιτελείου του.
Κλίμα το οποίο οδήγησε στην αποχώρησή τους από τη συνέντευξη, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα στις 11.00 και ενώ ο Γ.Βουλγαράκης είχε καθυστερήσει.
Οι αιτίες υπήρχαν εδώ και καιρό. Καταρχήν, οι δημοσιογράφοι διαμαρτυρήθηκαν για τους αυστηρότατους ελέγχους στους οποίους υποβάλλονται, από άνδρες των ειδικών δυνάμεων του Λιμενικού, κατά την είσοδό τους στο υπουργείο. Τακτική που άρχισε να εφαρμόζεται επί υπουργείας Μανώλη Κεφαλογιάννη και συνεχίστηκε και επί υπουργείας Γιώργου Βουλγαράκη.
Το δεύτερο σημείο τριβής είναι οι μονοθεματικές συνεντεύξεις, στη διάρκεια των οποίων, ο υπουργός δε δέχεται καμία ερώτηση που δεν αφορά τον προκαθορισμένο, από εκείνον, θέμα της συνέντευξης.
Η συνέχεια επί της οθόνης

Από το marinews.

ΚΡΑΤΑ ΚΑΛΑ ΥΠΟΥΡΓΕ.
ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΗΔΙΕΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οταν λεω οτι ο ανθρωπος εχει το ακαταλογιστο λογο μυαλου εχω δικιο

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΘΕΙ Η ΑΛΛΑΖΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΑΡΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Σ΄ ΑΥΤΕΣ.