Κυριακή 23 Μαΐου 2010

ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΡΥΦΑ ΧΑΡΤΙΑ


H εταιρία ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις των Αντιπροσωπειών της COSCO GROUP υπό τον capt. Wei Jiafu και του ΟΛΠ Α.Ε. υπό τον κ. Γιώργο Ανωμερίτη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Cosco Group ανακοίνωσε και επίσημα ότι ο Σταθμός Εμπορευματοκιβωτίων της στον Πειραιά θα αποτελέσει την κύρια Πύλη της Cosco για τη Νότια και Κεντρική Ευρώπη, τη Βόρεια Αφρική και τις γύρω περιοχές, στον οποίο θα έχουν άμεση αναφορά πλην της Cosco και οι όμιλοι της ’πω Ανατολής : K-LΙΝΕ (Ιαπωνία), YML (Κορέα) και HANJIN (Κορέα).

Ο Σταθμός Εμπορευματοκιβωτίων της Cosco θα εργάζεται μόνο με Έλληνες τεχνικούς και λιμενεργάτες, ο δε αριθμός των εργαζομένων θα ανέλθει σε 650.

Και οι δύο πλευρές (ΟΛΠ και Cosco) οι οποίες θα συλλειτουργούν στους προβλήτες Ι και ΙΙ θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια καλής συνεργασίας σύμφωνα και με τις πολιτικές προώθησης πωλήσεων μιας εκάστης.

Σημειώνεται, ότι το ενδιαφέρον των δύο πλευρών, πέρα από την εξέταση των θεμάτων του επενδυτικού προγράμματος του ΟΛΠ Α.Ε., επικεντρώθηκε σε δύο κυρίως μείζονα θέματα:

Η πρώτη αφορά τη συνεργασία της "Cosco LOGISTICS Co." και της νεοϊδρυθείσας θυγατρικής του Ο.Λ.Π. Α.Ε. "Εταιρεία Συνδυασμένων Μεταφορών και Διαχείρισης Εμπορευμάτων Α.Ε."(LOGISTICS ΟΛΠ Α.Ε.) καθώς και η συνεξέταση της συνεργασίας τους για το Εμπορευματικό Κέντρο του Θριασίου. Και οι δύο πλευρές εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους και μέχρι την έκδοση της σχετικής Προκήρυξης Παραχώρησης θα συνεχίσουν τις αναγκαίες διαδικασίες διερεύνησης της συμμετοχής τους στο έργο.

Η δεύτερη αφορούσε τη συνεργασία της νεοϊδρυθείσας θυγατρικής εταιρείας του Ο.Λ.Π. Α.Ε. "Ναυπηγοεπισκευαστικές Υπηρεσίες Α.Ε."(ΝΑΥΣΟΛΠ) με τις εταιρείες της COSCO "Ship-Trade Co." και "Shipyard Group Cosco" για θέματα τεχνικής συνεργασίας, επισκευής και συντήρησης πλοίων στην Ελλάδα, καθώς και για την παράδοση δεξαμενής τύπου PANAMAX στην ΝΕΖ.

Για τα υπόλοιπα έργα οι δύο πλευρές θα έχουν σειρά νέων συναντήσεων για κάθε έργο εξειδικευμένα, μέσω των θυγατρικών εταιρειών της Cosco.

Ο capt. Wei εξέφρασε τη δέσμευση ότι όλες οι επενδύσεις της Cosco θα υλοποιηθούν στο ακέραιο όσον αφορά τον Πειραιά (Προβλήτες ΙΙ και III) σύμφωνα και με τους όρους της Σύμβασης Παραχώρησης και ότι προσβλέπει στην άριστη συνεργασία με την ΟΛΠ ΑΕ.
Και οι δύο πλευρές εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την προώθηση των κοινών τους στόχων.

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΕΝΑ ΠΛΕΓΜΑ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΘΥΓΑΤΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ (ΕΥΕΛΙΚΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ & ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΙΜΑ)...
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;
ΕΑΝ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ...Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΕΚΝΗ ,ΓΕΝΝΑΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ...(ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ).
ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΟΠΩΣ ΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΟΥΝ(ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ 2% ΣΤΟ 4%,ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΖΕΩΝ κτλ)...ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΕΝΑΡΙΟ....
ΘΡΙΛΛΕΡ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΜΕ...................ΣΩΣΟΝ ΚΥΡΙΕ ΤΟ ΛΑΟ ΣΟΥ(ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ) ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ ΤΗΝ ΜSC ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΕΜΠΟ ΑΛΛΙΩΣ.................ΔΙΕΥΧΩΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΗΜΩΝ ΨΑΧΤΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ..........ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΓΚΕΣ ΟΥΤΕ Η ΜSC ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ...
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ...
ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

http://thepsaraftisblog.blogspot.com/2010/05/chop-suey.html

για δεστε

Ανώνυμος είπε...

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, θέλω από το Βήμα αυτό, για άλλη μία φορά να δηλώσω, εκ μέρους του ΠΑ.ΣΟ.Κ., αλλά και να διαβεβαιώσω τους εργαζόμενους και στο λιμάνι του Πειραιά και στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, ότι για μας, το θέμα παραμένει ανοιχτό και θα παλέψουμε με όλους τους τρόπους και με όλες μας τις δυνάμεις, μαζί με τους εργαζόμενους, μαζί με τους συνδικαλιστές, προκειμένου να μην περάσει αυτή η ζημιογόνα επιλογή της Κυβέρνησης, τόσο για τους εργαζόμενους, όσο και για ολόκληρη τη χώρα.

ρε για να μην ξεχνατε

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ?

Ανώνυμος είπε...

το καινουριο φρουτο στο ασφαλιστικο.
με 12.000 ενσημα πληρης συνταξη.
Με 9.500 και 60 χρονων 40% κατω.
Καλα ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ με τον ΓΙΩΡΓΑΚΗ μας πηραν και τα σωβρακα γαμω τον σοσιαλισμο μου.

Ανώνυμος είπε...

ρε εμενα το δωρο γιατι μου το κοψανε??? ποια συνταξη ρε με τοσο καυσαεριο που τρωμε στα βαπορια τι να την κανω τη συνταξη ρεεεεεε γεια σου ρε καπεταν γιωργη φιλεργατικε αντιστασιακε ζητω το πασοκ μπραβο ρε συνδικαλισταραδες

Ανώνυμος είπε...

Τελικά έχει ακουσει κανείς τι θα γίνει με την καινούργια σύμβαση? Κάτι λένε για 4 6ωρα!! Υπάρχει περίπτωση να δεχτούμε κάτι τέτοιο ρε παιδιά?? Ας ξυπνήσουμε...γιατί μετά από αυτό θα μας πουν...δουλεύετε 6ωρο και θα πληρώνεστε για 6ωρο και σε όποιον αρέσει!! Μετά από αυτό ξέρετε τι έρχεται ε? Το λιμάνι θα γυρίσει στις παλιές εποχές...έχει δουλειά..?δουλεύεις..δεν έχει?..σπιτάκι σου και περίμενε να έρθει η σειρά σου!! Ελπίζω πάντως να μην τσιμπήσουμε στα δολωματάκια που θα μας/σας ρίξει ο κύριος Νουχου!! Ελπίζω φίλτατοι συνάδελφοι να σας δίδαξε η πείρα και να είσαστε λίγο πιο ψιλιασμένοι όταν μιλάει ο κύριος Νουχου!! Γιατί μας θέλει βόδια...να τον ακούμε με το στόμα ανοιχτό..ότι μαλακία κι αν ξεστομήσει!! Ελπίζω να είσαστε σε εκγρήγορση και ότι κι αν πουν...του τύπου...το Ικόνιο συμφώνησε...μόνο εσείς αντιδράτε...να το διασταυρώσετε...Μην ξαναπιαστούμε μαλάκες!!!

Ανώνυμος είπε...

gamo to pasok

Ανώνυμος είπε...

αγαπητε συναδελφε ψιλιασμενοι πρεπει να ειμαστε οταν μιλαει τοσο ο νουχουτιδης οσο και ο μπαλαμπανιδης. λιμενεργατες και χειριστες παλιοι και νεοι ειμαστε το ιδιο και το αυτο. εκτιθομαστε σε τεραστιους κινδυνους καθημερινα στη δουλεια μας ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΕΡΑΙΤΩΣ ακομα και οταν κανουμε μια εργασια που μπορει να φαινεται στα ματια οσων δεν ξερουν απλη. λοιπον και για να τελειωνουν τα παραμυθια και επειδη ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ας μας απαντησουν οι κυριοι συνδικαλιστες μας για ποιο γαμημενο λογο ειναι κομμενο το δωρο του πασχα. κανεις δεν μας εχει πει τιποτα μεχρι τωρα. τι ειναι αυτες οι μαγκες που εχουν αρχισει οταν θυμιζω οτι το μισο υπαλληλικο ειναι χρεωμενο ηδη με δανειο του ολπ. για ποια περικοπη λοιπον μιλαμε κυριοι ????? εχετε καταλαβει οτι μας εχετε φτασει οικονομικα στο αδιεξοδο??? εχετε καταλαβει οτι ο ενας συναδελφος δανειζει στον αλλον καθε μηνα?? ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΕΝΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ??? μη μας πειτε παλι εκεινες τις αρχιδιες που μας ειπατε στη συνελευση οταν αρχισατε να δια βαζετε ενα ενα τα επιδοματα λες και δεν ξερουμε ποια ειναι τα επιδοματα μας. για να μας πειτε τελικα τι??? εκει που θα πατε να τους πειτε οτι αυτοι δεν εκτιθονται σε κινδυνο δεν παραγουν και ερχονται βολτα στη δουλεια. μας εχετε φτασει σε αδιεξοδο εσεις και οι κωλοαπεργιες σας και τα σκατα σας ολα. λοιπον κυριοι λυστε πρωτα ολα αυτα και επειτα πιαστε και τον κανονισμο εργασιας. αναθεμα τι αλλο εχουμε ν ακουσουμε

Υ.Γ. τουλαχιστον να φορατε τα παντελονια σας οταν ανεβειτε εκει στους κολητους σας

Ανώνυμος είπε...

καλα ρε μαστορα του υπαλληλικου ακομα δεν εχεισ καταλαβει γιατι ειναι κομμενο το δωρο πασχα ?? εισαι απιστευτος τελικα εδω κοβουν τα παντα...συνταξεις επιδοματα...αφηνουν τους γερους χωρις φαρμακα και ρωτας τους συνδικαλιστες να σου απαντησουν γιατι κοπηκαν ολα αυτα ?? να σου πω εγω που δεν ειμαι λοιπον: γιατι στις εκλογες τρεξατε ολοι να ψηφισετε τον βλακα του ΠΑΣΟΚ για να παρει αυτα τα μετρα καθως και αυτα που ερχονται το καλοκαιρι. Ο χοντρος της ΝΔ δεν μπορουσε να παρει τετοια μετρα και εσεις ρε ζωα τρεξατε να βγαλετε τον μαλακα να μας πηδηξει. και ακομα εσυ ρε μαυρε ρωτας γιατι σου κοψανε το δωρο ??

Marie είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ συνάδελφε ξέρεις τι θα σου πούνε οι φίλτατοι συνδικαλιστές μας? Να είσαι και ευχαριστημένος που έχεις δουλειά!!! Λες και είμαστε εμείς υπεύθυνοι που το λιμάνι έγινε μπουρδέλο!!! Υπεύθυνοι είναι μόνο οι κυβερνήσεις και οι συνδικαλιστές!! Όλοι οι υπόλοιποι ιδρώνουμε καθημερινά για να βγει το μεροκάματο και πασχίζουμε πλέον να μας πιάσει κανα Σάββατο ή Κυριακή για να βγάλουμε κάτι παραπάνω...φυσικά όχι για μας αλλα για τις γ...νες τις τράπεζες!!! Ντροπή και αίσχος σε όλους αυτούς που ενώ ήξεραν από την αρχή τον επίλογο του έργου το έπαιζαν ανήξεροι!!! Κύριοι συνδικαλιστές...εμείς που σας κοιτάζαμε με το στόμα ανοιχτό ξυπνήσαμε και δεν μασάμε!! Για να σας δω τώρα με τι αρχίδια θα κατεβείτε στους τομείς!! Με δόλο πήρατε τις ψήφους κύριε Νουχού...τώρα χωρίς δόλο θα φάτε το ξύλο της αρκούδας!!! Γαμώ τα παντελόνια σου γαμώ!! Τράβα παραμύθιασε αλλα ζωα!! Εδώ δεν σε παίρνει πια!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΥ ΧΟΥ...
NU HU , IT'S SO CHINESSE...

Ανώνυμος είπε...

NU-HU-TI-DI !
its more chinese!
A RE POUSTI MOU KINEZO PRAKTORA PSIFISAME

Ανώνυμος είπε...

@@@@@