Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ


ειδαμε ακουσαμε και μαθαμε για το νεο αναπτυξιακο προγραμα του Ο.Λ.Π.
ειδαμε ψηφιακη απεικονιση του εργου, ακουσαμε για πρασινη αναπτυξη, και μαθαμε για τον τροπο που θα λειτουργει το εργο δινοντας ωθηση στην τουριστικη βιομηχανια του πειραια.
παραδειγμα:
ειμαστε καταμεσις του καλοκαιριου και ο τομεας της κρουαζιερας βρισκεται σε κοκκινο συναγερμο.9.500 επιβατες σε 1 ημερα και μαλιστα οι πιο πολυ διερχομενοι απο τον πειραια που σημαινει οτι θα κατεβουν θα πανε μια εκδρομη και θα ξαναγυρισουν στον πειραια για επιβιβαση.
μεσα σε αυτη την κατασταση ειναι τραγικο να ανακαλυπτεις οτι στο μεγαλυτερο λιμανι της χωρας, το λιμανι που καθημερινα δεχεται τεραστιο αριθμο επισκεπτων δεν υπαρχει το αυτονοητο.
ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ,ΕΝΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ κατι τελος παντων βρε αδερφε για εναν απο τους 9.500 εκεινης της ημερας του ιουλιου που ενας επιβατης ζαλιστηκε και που εψαχνε ενα γιατρο ενα ασθενοφορο να τον μεταφερει σε ενα νοσοκομειο και που ανακαλυπτε οτι το ασθενοφορο που εβλεπε μπροστα του ηταν ενα αδειο οχημα απλα παρατημενο εκει για τα ματια του κοσμου.
και τι να πεις σε αυτον τον τουριστα ? οτι εχουμε αναπτυξιακο ?
ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΩΡΓΗ MONORAIL ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ?

ΑΦΗΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΠ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αδερφε εσυ που το ανεβασες αυτο ακου και τα υπολοιπα ρεζιλια. μεσα ιουλιου επιβατης κρουαζιεροπλοιου επαθε καρδιακη προσβολη και ο πρακτορας εκληπαρουσε μιση ωρα στο τηλεφωνο για ασθενοφορο..και η απαντηση???? εχετε εκει στο σταθμο και δεν μπορω να σας στειλω αμεσως. το ασθενοφορο ελεγε που ειναι στο τερμιναλ και ειναι ΜΟΝΟ για την αλλαγη βαρδιας ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!! αθανατη ελλαδαρα γλυτωσαμε ακομη μια φορα τα καναλια και την ντροπη.