Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Ερώτηση







Αρκετοί συνάδελφοι σε συγκεκριμένες ημερομηνίες  στα δελτία δεκαπενθήμερης αμοιβής (φίσες) για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου δεν είχαν μεροκάματο αν και είχαν δουλέψει τις συγκεκριμένες μέρες.
Είναι τυχαίο γεγονός ή κάτι μπήκε σφήνα από το χαλιφάτο που χάλασε την ροή προς την αποτίμηση;
Κακοπροαίρετος δεν είμαι αλλά .........

Καλορίζικα και καλοδούλευτα τα  3 ΟΣΜΕ που έφτασαν σήμερα.
Θείε τώρα που είσαι γαλαντόμος μήπως να κοιτάξεις να φέρεις και ένα κλωβό ασφαλείας για να έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας σε επικίνδυνες καταστάσεις;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κανένα νέο δεν βάλατε από το μέτωπο...

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΜΑΓΚΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι να σου πουν ρε φίλε; Ότι θα βάζει τους νέους πρώτα για δουλεία το Σ/Κ και τις αργίες; Ότι θα σου δίνει ρεπό; πως θα μας κόψει απο τον κουτσουρεμένο μισθό μας αλλά 22%; Και πόσα άλλα που δεν ξέρουμε...... Αν δεν είναι έτσι ας με διαψεύσει κάποιος σχετικός με αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Καλό βόλι...





Πασόκε, ξέρεις ποιος είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ξέρεις το ρόλο που έχει διαδραματίσει, τα αμαρτωλά νομοσχέδια που έχει περάσει στις υπουργικές του θητείες, ξέρεις για τα υποβρύχια, για τον νόμο περί ευθύνης υπουργών.
Ξέρεις ποιοι ευθύνονται για τον εξευτελισμό της Δικαιοσύνης, ξέρεις ποιοι είναι υπεύθυνοι για το ξεπούλημα της χώρας, για τους χιλιάδες άστεγους, για τους χιλιάδες νέους -και μεγαλύτερους- που εκδιώκονται, ουσιαστικά, από τη χώρα και φεύγουν μετανάστες.
Για τους εκατοντάδες που δεν άντεξαν και έβαλαν τέλος στη ζωή τους, για τα εκατομμύριασυμπατριώτες σου που χάνουν κάθε μέρα την αξιοπρέπειά τους. Τα ξέρεις όλα. Και τώρα δεν έχεις καμία δικαιολογία.
Δεν υπάρχει Έλληνας που δεν ξέρει πια.
ΠΑΣΟΚ, Νέα Δημοκρατία και ΛΆΟΣ υπέγραψαν την καταδίκη και την καταστροφή της χώρας και των πολιτών της. Το ξεπούλημα της χώρας δεν είναι κάτι αφηρημένο.
Έχει υπογραφές και ονόματα.
Πασόκε, πήγαινε τώρα με τα λερωμένα χέρια σου να ψηφίσεις τον Βενιζέλο για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Και μην ξεχάσεις να υπογράψεις. Να φαίνεται καλά το όνομά σου.
Με την ευκαιρία, να σου θυμίσω πως, όταν αυτός θα διαφεύγει από τη χώρα με το ελικόπτερο μαζί με τα ζάπλουτα αφεντικά του, εσύ θα μείνεις πίσω. Εδώ. Μαζί μας.
Καλό βόλι.



Aυτό το άρθρο προέρχεται από το: http://neakeratsiniou.blogspot.com/#ixzz1pO6cMveH