Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ






ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TO ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ XYLOPODARO$ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΥΤΥΧΕ$ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟ$!ΕΙΘΕ Ο ΝΕΟ$ ΧΡΟΝΟ$ ΙΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗ ΤΟΙΟΥΤΟ$, ΚΑΘΩΤΙ Ο ΠΑΛΑΙΟ$ ΜΑ$ ΕΔΙΑΚΟΡΕΥΣΕ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ.ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟΝ ΜΑ$ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ $Α$ ΜΕ ΝΕΕ$ ΠΡΟΣΦΟΡΕ$.ΟΠΟΙΟ$ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΔΙΕΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΟ$,πχ.car terminal,cruise terminal, container terminal,κ.α.ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩ$ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑ$ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ Ω$ ΔΩΡΟ ΝΕΟΤΕΥΚΤΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ type 214.ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕ$ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΩ$ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ.Π Ρ Ο Λ Α Β Ε Τ Α Ι.

jean είπε...

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους σας! Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, γεμάτα από όμορφες στιγμές που στο μέλλον θα γίνουν παλιές ευχάριστες αναμνήσεις και πραγματοποιημένα όνειρα!
Εύχομαι να περάσετε όλοι σας μία ακόμη πιο όμορφη Πρωτοχρονιά γεμάτη από χαμόγελα και αγαπημένες φάτσες ανθρώπων που ξέρετε πως σας αγαπάνε αληθινά!

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ.ΠΕΤΡΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

oceanos είπε...

Kαλημέρα σας και καλή χρονιά σε όλους σας και στις οικογένειές σας.

Το νέο έτος αν δε καταφέρει να είναι καλύτερο απο το προηγούμενο τουλάχιστον να μην είναι χειρότερο.

Υγεία πάνω απο όλα και αλληλεγγύη σε κάθε έναν διπλανό μας που τυχών να μην καταφέρνει να την περάσει. Παντού υπάρχουν τέτοιες καταστάσεις και καλό είναι στις μαύρες μέρες που ζούμε να μπορούμε ακόμη και απο τα ελάχιστά μας να μπορούμε να δώσουμε λίγη χαρά..λίγη ανακούφιση... ένα χτύπημα στον ώμο... ίσα ίσα να μπορέσει να νοιώσει ότι η όποια προσπάθεια χρειάζεται να κάνει για να ξανασταθεί στα πόδια του δεν είναι μία ουτοπία.

Επίσης απο το νου μας δε πρέπει να φεύγουν λόγω των προβλημάτων μας και όλοι όσοι δεν είναι πια μαζί μας. Ο καθένας όλο και κάποιον δικό του έχει χάσει και καλό είναι να αντλούμε απο την προτερη ζωή μας με αυτούς όλα τα καλά που είχανε και να προσπαθούμε να συνεχίζουμε να τα εφαρμόζουμε. Ετσι θα μείνουνε για πάντα μαζί μας.


Ας προσπαθήσουμε όλοι μας να είμαστε πραγματικά αυτοί που μπορούμε και όχι λόγω των προβλημάτων να κατεβάσουμε τον πήχη. Η οικογένεια, οι φίλοι μας. αυτοι που αγαπάμε και μας αγαπούν, μας έχουνε ανάγκη να είμαστε εκεί. Δυνατοί ... με καθαρό μυαλό ... με όρεξη για ζωή .. και πάνω απο όλα με το απαραίτητο χιούμορ που τις περισότερςς φορές ευτελίζει τα όποια προβλήματά μας.
Αυτοσαρκαστείτε... κοροιδέψτε το πρόβλημά σας ...εξευτελίστε το ... και όταν το βουνό γίνει νάνος μπροστά στα ματια σας.. τότε η λύση του θα βρεθεί με περισσότερο καθαρό μυαλό και χωρίς ψυχολογικές πιέσεις που τις περισότερες φορές φέρνουν άσχημα αποτελέσματα.
Όσοι αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας ... να δώσουν όλοι οι θεοί του κόσμου, σε όποιον και να πιστεύει ο καθένας, να ειναι περαστικά και με τον λιγότερο πόνο και ταλαιπωρία.

Ας ξεκινήσουμε αυτόν τον νέο χρόνο με την μαγκιά αυτού μου έπεσε αλλά τα πόδια του σιχαίνονται να μένουνε γονατισμένα.


Συγνώμη για το μέγεθος των ευχών μου αλλά αυτά ένοιωσα ότι ήθελα να γράψω.

Και πάλι χρόνια πολλά και το κεφάλι ψηλά....




ΥΓ

Όσοι έχετε "δράκο" στο "παραμύθι" σας και δέν καταφέρνετε να τον σκοτώσετε... όχι η λύση του να τον πνίξετε στον ασβέστη δεν είναι η πρέπουσα...

Ανώνυμος είπε...

χρονια πολλα με υγεια σε ολουσ

Ανώνυμος είπε...

ευχομαι η νεα χρονια να μας βρισκει πιο μυαλομενους και πιο μονιασμενους. Ετσι μονο θα αντιμετωπισουμε τις νεες προκλησεις που μαλλον μοιαζουν με τις παλιες!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!ΜΕ ΥΓΕΙΑ!ΕΥΤΥΧΙΑ!ΑΓΑΠΗ!ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟ 2013!ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΦΕ!ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ!ΤΣΑΙ!ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ!ΑΝΤΕ ΒΡΕ!ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!ΟΠΩΣ ΕΙΤΑΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ!

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά συνάδελφοι, υγεία σε εσάς και στις οικογένειες σας!! Θυμάμαι παλιά τις ευχές για τα χρόνια πολλά τις πέρνα με και από το σωματείο. Ερχόταν πρωί πρωί όλο το προεδρείο και ευχόταν στους τομείς..... Μάλλον οι τότε μας σεβόντουσαν μας και μας νοιάζοντουσαν. Σίγα τώρα οι πουθενάδες μην ξυπνήσουν πρωί πρωί και ρίξουν τα μούτρα τους για να έρθουν να μας ευχήθουν.... τλπ και πάλι χρόνια πολλά

oceanos είπε...

Για να μην ρωτάτε για τη σύμβαση λέω να περιμένουμε επίσημη ενημέρωση από το προεδρείο.
Φήμες κλπ για το τι συζητάνε ακούγονται αλλά καλύτερα να περιμένουμε και το νου σας στους παπαγάλους.