Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Αγαπητοί συνάδελφοι  του  Δ.Σ.  της Ένωσης Λιμενεργατών (προεδρείο και σύμβουλοι) δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι αλλά στο καινούργιο ΣΕΜΠΟ είμαστε  τρισήμιση χρόνια  και υπάρχει μια βασικότατη έλλειψη την οποία θυμόσαστε κάθε χειμώνα και μόλις πιάσει η άνοιξη την ξεχνάτε πάλι.
Λέω για τα ρημαδοκαμαράκια στις γέφυρες που θα έχουν βγει οι νεώτεροι συνάδελφοι σε σύνταξη και ακόμα δεν θα έχουν γίνει.
Σήμερα τα ξημερώματα με το ξαφνικό μπουρίνι και μέχρι να φέρουνε τα 20άρια να μπούμε να μην βρεχόμαστε είχαμε γίνει μούσκεμα μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο.
Και μην πείτε ο παππούς ή ο θείος ή ο ένας και ο άλλος φταίει γιατί από γραφείο σε γραφείο χάνουμε την μπάλα.
Αν κάποιοι έχουν πολλά χρόνια να κατεβούν στο ντόκο τουλάχιστον ας σκεφτούν αυτούς  που δουλεύουν εκεί σαν ζώα.
Αν αύριο το πρωί που είναι μέσα και το FAUSTINA αποφασίσουμε χωρίς συμβούλους ,σωματεία και καραγκοζηλίκια να μην πάμε για δουλειά διαμαρτυρόμενοι για τέτοια θέματα τι θα γίνει;
Έ; Τι θα γίνει;
Απλά προειδοποιούμε  για να μην λέτε μετά ότι δεν ενημερώσαμε.


Φιλικά (πάντα)

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

'' Kι εάν χιονίζει κι εάν βρέχει
τ΄αγριογούρουνο αντέχει...''

Ανώνυμος είπε...

στο μουράγιο με ζέστη και κρύο, οι λιμενεργάτες είναι ντούροι σούπερμαν

Ανώνυμος είπε...

Στο γραφειο της ενωσης εχει φουτζισου.επεισης τα παχηδερμα δεν αναπνεουνε καρκινογονα κοτεινερ και δε εχουνε φοβο για τη υγεια τουσ

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΝΑΧΑΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟ Η ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ;,,,ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ

Ανώνυμος είπε...

Συναδελφε ο ευλογος προβληματισμος σου για τα καμαρακια τεθηκε στο συμβουλιο. Πηραμε τις διαβεβαιωσεις οτι το προβλημα θα λυθει συντομα με την αγορα απο αλλη εταιρεια (των κουβουκλιων) και οχι απο την αναδοχη του εργου των Γ/Γ απο την οποια εχει προκυψει η καθυστερηση.(Δεν στελνω την απαντηση για δημοσιευση αλλα για ενημερωση)
Ενας εκ των συμβουλων

oceanos είπε...

Αν δεν κάνω λάθος οι γ/γ δεν έχουν παραδοθεί επίσημα οπότε μόνο ο κατασκευαστής μπορεί να κάνει προσθήκες ή τροποποιήσεις.
Όπως και νάχει σε ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

ti ευχαριστείς ρε Μήτσο;; Αυτός που σου μίλησε είναι σύμβουλος της αίθουσας γι αυτό σου είπε αυτή την παπαρία, οι δικοί μας στο ικόνιο δεν έχουν ακούσει τίποτα από όλο αυτό

oceanos είπε...

Ξέρω τι γίνετε.
Μου είπε ο κυρ Νίκος
Καλό είναι να ρωτάνε τα παιδιά στο συμβούλιο και να μην κάθονται σαν γλάστρες