Δευτέρα 31 Μαρτίου 2008

Δελτίο Τύπου Ένωσης Λιμενεργατών - ΟΜΥΛΕ 31/3/2008

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
(ΟΜ.Υ.Λ.Ε.)
ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ 1 & ΚΑΝΑΡΗ
(ΜΟΝΙΜΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ Ο.Λ.Π.)
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 186 48 ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΤΗΛ.: 4630.446-4614.763 FAX 4614.655

ΕΝΩΣΗ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΩΝ
ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ Ο. Λ. Π.
Θερμοπυλών 22 Πειραιάς 18545
TEL. : 2104614825 - 2104615721
FAX. : 2104611273
E-mail: dockers@otenet.gr


Πειραιάς 31 Μαρτίου 2008


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Διευθύνων Σύμβουλος Ο.Λ.Π. σε σχετική συνέντευξη, αναφέρει ότι ξεκίνησε διάλογο με τα σωματεία των εργαζομένων, προκειμένου να δώσει όλες τις διασφαλίσεις που ζητούν οι εργαζόμενοι για τις θέσεις εργασίας και τα κεκτημένα δικαιώματά τους.
Αυτό μόνο ως προβοκατόρικη απάντηση μπορεί να εκληφθεί.
Η θέση των εργαζομένων είναι μία και μοναδική: Να σταματήσει η παραχώρηση των ΣΕΜΠΟ των ΟΛΠ και ΟΛΠ η οποία αν συντελεστεί δημιουργεί ανεπανόρθωτα προβλήματα στις εργασιακές σχέσεις των εργαζομένων που τους θέτει υπό διωγμό και τους οδηγεί μέχρι την απόλυση.
Καλούμε τις Διοικήσεις των Οργανισμών, την Κυβέρνηση να σταματήσουν το επιχειρούμενο ξεπούλημα των Λιμανιών, να εγκαταλείψουν τις συνεχείς απόπειρες ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης, καθώς και τις προβοκατόρικες ενέργειες διάσπασης του ΕΝΩΤΙΚΟΥ Αγώνα των εργαζομένων.


ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ο κυριος Αναστασοπουλος παιζει σε πολλα ταμπλο.Και ο σκυλος χορτατος και η πιτα αφαγοτη δεν γινεται.Εαν θελει να σταθει στο υψος των περιστασεων ξερει τον τροπο.Το λιμανι οπως ελεγε παλια μπορει κατω απο την βοηθεια των εργαζωμενων να ανταγωνιστει εξισου οποιοδειποτε λιμανι της μεσογειου.Τη φοβατε και στην ηλικια που ειναι δεν μπορει να ορθωσει το αναστημα του?
Μηπως ο μπαμπουλας ειναι ο κυριος ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ?
Εγω προσωπικα δεν το πιστευω γιατι
οπως ολοι ξερουμε ενας σαλντιμπαγκος της πολιτικης ειναι.
Ας επεμβει ο ιδιος στον κυριο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ και να του εξηγησει ποσο
δυσκολο ειναι να ιδιωτικοποιοιθει το λιμανι.
Γιατι με τους φωστηρες που ειχε και εχει για υπουργους ναυτηλιας το μονο που θα γινεται ειναι να υπαρχει ενας συνεχεις αναβρασμος και στην αγορα αλλα και στους εργαζωμενους.