Παρασκευή 7 Μαρτίου 2008

Άλλος πάλι κι αυτός !!! Για τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά λέω που ακολουθώντας τη τακτική Μίχαλου έχει πάρει φόρα και επιτίθεται κατά των εργαζομένων.
Μέχρι τώρα έχει στηρίξει πλήρως την κυβέρνηση σε ότι αφορά το δικό μας θέμα για το ξεπούλημα των Λιμανιών και έχει φορτώσει όλα τα δεινά στις πλάτες των εργαζομένων στα Λιμάνια. Χθές λοιπόν από παράθυρο μεγάλου καναλιού ο κ Κορκίδης τα ριξε και στους συναδέλφους μας της ΔΕΗ. Χαρακτήρισε μάλιστα τον συνδικαλιστή που επίσης φιλοξενούσε το κανάλι "προνομιούχο".
Είναι προνομιούχοι οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ γιατί κατάφεραν να έχουν ένα Ασφαλιστικό Ταμείο υπόδειγμα, "πιλότο" θα μπορούσα να πώ για όλα τα Ταμεία. Λες και δεν έχουν πληρώσει αδρά για να έχουν αυτό το υγιές Ταμείο που θέλουν να τους το καταληστέψουν οι κύριοι της κυβέρνησης. Όπως προνομιούχοι έιμασταν και μείς όταν δουλεύαμε διπλοβάρδιες για να διακινούν τα εμπορεύματά τους αυτοί οι κύριοι.
Μα καλά ρε σεις, δεν σκεφτόσαστε ότι αυτοί στους οποίους επιτίθεστε κάθε φορά είναι αυτοί που στηρίζουν τις επιχειρήσεις σας και τα μαγαζιά σας ;
Εμείς οι εργαζόμενοι μπαινοβγαίνουμε στα μαγαζιά του συλλόγου που εκπροσωπείτε κύριε Κορκίδη εδω στον Πειραιά. Εμείς οι μικρομεσαίοι κάνουμε το μεγαλύτερο τζίρο στην αγορά.
Τι νομίζετε δηλαδή; Οτι αν δεν μπορούμε εμείς να καταναλώσουμε τα προϊόντα σας θα κατέβουν ο Καραμανλής, η Πετραλιά, ο Βουλγαράκης , ο Αναστασόπουλος και δεν ξέρω και γω ποιοί άλλοι να κάνουν νταλαβέρι στην αγορά;
Αν πιστεύετε κάτι τέτοιο συνεχίστε κύριοι να λειτουργήτε με αυτούς τους κανόνες.
Εμείς πάντως σας δηλώνουμε ότι όσες επιθέσεις και να δεχτούμε και απο όπου και να προέρχονται αυτές θα είμαστε πάντα ΟΡΘΙΟΙ για να υπερασπιζόμαστε το δίκιο μας.

4 σχόλια:

Ένα γελαστό απόγευμα είπε...

Το αίσχος κι η ντροπή που απηχεί ο αναίσθητος κι ασυνείδητος ύπνος μερικών διορισμένων πρέπει μόνο να μας ατσαλώνει απέναντι στο βρώμικο έργο που πρεσβεύουν...
Είναι κατάπτυστη η στάση αυτή κι είναι καταφανές πως κάτι τέτοιοι τύποι δεν περιμένουν το "μεροκάματό" τους για να ζήσουν, αντίθετα μέσα σε 4 χρόνια πέραν μιας "καταξίωσης" που τους δίνει η θέση τους, έχουν οικονομήσει με σκοτεινό τρόπο τόσα, όσα ένας εργαζόμενος αγωνίζεται να κερδίσει σ' όλη του τη ζωή...
ΑΛΗΤΕΣ,ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

oceanos είπε...

Αφού ζορίζεται έτσι άσχημα να μας πει τη διεύθυνση του μαγαζιού του να πάμε να του κάνουμε τζίρο όλα τα ρετιρέ.

oceanos είπε...

Για να μην το ξεχάσω, ο τύπος που λέμε είναι μέλος της Κ.Ε. της Ν.Δ.
Ας μην περιμένουμε λοιπόν τίποτα καλύτερο.Τώρα πήρε εντολή να φωνάξει ,τώρα φωνάζει.Θα του περάσει όταν ξαπλώσει να ξεκουραστεί.

παρα λιγο αεριτης είπε...

Καλημέρα παιδιά
Αλήθεια αυτός ο κύριος και οι υπόλοιποι που σφάζονται για τα δικά τους συμφέροντα, όταν τα κονομούσαν χοντρά τόσα χρόνια από τις πλάτες του λαουτζίκου, όταν έβαλαν τους λιμενεργάτες να δουλεύουν τριπλοβάρδιες στην Ολυμπιάδα για να γεμίσουν τις τσέπες τους, ήρθαν να μοιραστούν τα κέρδη τους με τους υπόλοιπους;
Ζούμε στην πιο όμορφη χώρα με τους πιο βρώμικους ανθρώπους. Μόνο το δικό μας είναι δίκιο. Των άλλων είναι άδικο γιατί βλάπτει εμάς. Όλους τους Έλληνες επηρεάζει η απεργία της ΔΕΗ ΚΑΙ έτσι πρέπει. Αλλιώς τι απεργία θα ήταν; Αν κάποιοι κύριοι από την παρέα που φωνάζει έχει πρόβλημα να πάει να αγοράσει καμιά γεννήτρια να κάνει και λίγο τζίρο στα υπόλοιπα μαγαζιά του συλλόγου. Αλλά ο κύριος πρόεδρος δεν σκέφτηκε το καλό των μαγαζιών αλλά το δικό του πολιτικό καλό.
Αδέλφια της ΔΕΗ συνεχίστε τον τίμιο αγώνα σας. Υπάρχουν ακόμα κάποιοι που καταλαβαίνουν τι σημαίνει να σε πετάνε στον δρόμο μαζί με την οικογένεια σου και τα όνειρα σου……….