Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
(ΟΜ.Υ.Λ.Ε.)
ΕΝΩΣΗ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ ΟΛΠ

Πειραιάς 26.2.2009


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Κυβέρνηση, παρά τις ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ των εργαζομένων στα λιμάνια, των Πολιτικών Κομμάτων καθώς και της Νομαρχιακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης Πειραιά, εισάγει το ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ Νομοσχέδιο ξεπουλήματος του μεγάλου Λιμανιού στη Βουλή.

Επιχειρεί να νομιμοποιήσει μια αποικιοκρατική σύμβαση και να παραδώσει το μεγαλύτερο Λιμάνι της χώρας στην κινέζικη εταιρία COSCO. Μαζί με την «λεόντειο» σύμβαση παρέχει μεγάλες φοροαπαλλαγές αποκλειστικά στην COSCO και εγγυάται τα κεφάλαια δανειοδότησης αυτής της εταιρίας.

Όλα αυτά την ώρα που η οικονομική κρίση και η αδιέξοδη Κυβερνητική Πολιτική πλήττει βάναυσα όλες τις μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις.

Η ΟΜ.Υ.Λ.Ε σε όλα τα λιμάνια της χώρας, από κοινού με την Ένωση Λιμενεργατών ΟΛΠ, ΑΝΤΙΔΡΩΝΤΑΣ στο επιχειρούμενο ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ, προχωράει σε 24ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις την Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 3, 4 & 5/3/2009.

Την Τετάρτη 4/3/2009 στις 11:00 πμ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία στη Βουλή.

Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους του Λιμανιού, τα συνδικάτα, τους φορείς του Πειραιά, την Νομαρχιακή και Τοπική Αυτοδιοίκηση Πειραιά να δώσουν το ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΟΝ στην ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΛΙΜΑΝΙΩΝ.

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ
ΟΜ. Υ. Λ. Ε
ΕΝΩΣΗΣ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ ΟΛΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: