Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ






ΙΣΠΑΝΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ , ΜΑΛΤΑ , ΒΕΛΓΙΟ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ
ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κινητοποιηση ....δεν την ειδαμε την σταση λετε...μπραβο δυναμη ...ειχαμε και ξενους---

Ανώνυμος είπε...

Ο βλακας στην τριτη φωτο με το δερματινο γιατι δεν φοραει το γιλεκο εργασιας ...αλλα ξεχασα δεν εχει δουλεψει ποτε του...χα χαχ χα

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΗ Η ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ.... Α ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΑΛΗΘΕΥΕΙ;

CooLis είπε...

Σε ό,τι αφορά την πώληση του ποσοστού 23,1% του μετοχικού κεφαλαίου σε ιδιώτες, έχουν εκφράσει ήδη επίσημο ενδιαφέρον μια εταιρεία διαχείρισης container terminal από τις Φιλιππίνες, η International Container Terminal Services, αλλά και ο κινέζικος κρατικός όμιλος Cosco.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ν» το πρώτο θέμα που απασχολεί τους υποψήφιους αγοραστές είναι το management της εταιρείας, το οποίο και θέλουν να έχουν, αφού όπως έχουν επισημάνει σε κυβερνητικά στελέχη θα είναι ανούσιο το να επενδύσουν σε ένα στρατηγικής σημασίας λιμάνι στην Ανατολική Μεσόγειο χωρίς να έχουν καμία δυνατότητα παρέμβασης στο κέντρο λήψης αποφάσεων.

Ακόμα ένα θέμα είναι το εργασιακό, και έχουν ζητήσει να μάθουν με λεπτομέρειες το πώς λειτουργεί σήμερα ο ΟΛΠ και πόσους υπαλλήλους χρειάζεται για να λειτουργήσει με επιτυχία και στο μέλλον.

CooLis είπε...

''ΓΑΠ ο Απίστευτος...''
Τι άλλο να πείς;

Ανώνυμος είπε...

http://imageshack.us/photo/my-images/819/images22y.jpg/