Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΨΗ

καλο μηνα
καπεταν γιωργο
"το ουκ αν λαβεις παρα του μη εχοντος" το ξερεις σιγουρα
επειδη λοιπον ακουω οτι ετοιμαζεσαι για κουρεματακι να σου αναφερω απλα τα παρακατω

μονος σου ανκοινωσες και μαλιστα υπερηφανα οτι μειωθηκε το λειτουργικο κοστος της εταιριας απο 70% σε 50%

επισης ανακοινωσες και επενδυτικα προγραματα αξιας εκατομυριων ευρω για την αναβαθμιση του κετρικου λιμανιου αλλα και του περιφερειακου κομματιου.
προφανως ομως θελεις να εφαρμοσεις και την κειμενη νομοθεσια για να εισαι καθ ολα νομιμος ετσι ?


εμεις λοιπον ειμαστε στην κατηγορια του μη εχοντος
ειμαστε αυτοι οι εργαζομενοι και το ξερεις πολυ καλα οτι εχουμε κουρευτει ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. ολοι οι εργαζομενοι στον ολπ.

ξερεις επισης πολυ καλα οτι απο μονοι μας βαλαμε οπου και οταν επρεπε πλατη για να ορθοποδησει ενα μισοτελειωμενο ΣΕΜΠΟ και να ξεκινησει σιγα σιγα να δουλευει ετσω και ετσι.

και επειδη ολα αυτα τα ξερεις πριν αποφασισεις οτιδηποτε σκεψου

οι εργαζομενοι του ολπ εχουν δωσει οτι καλυτερο μπορουσαν και ειναι πια στον πατο του βαρελιου.

και επειδη απο ζωγραφικη ξερεις σου λεω οτι εμεις την ΘΥΣΙΑ μας την εχουμε κανει και με το παραπανω μην ψαχνεις λοιπον ουτε στο ΣΕΜΠΟ ουτε καπου αλλου τις δαπανες ειναι περιορισμενες στο επακρο.

15 σχόλια:

oceanos είπε...

Γιατί ρε δεν βάζεις τόνους;

CooLis είπε...

ΕΤΣΙ ΡΕ ΜΗΤΣΕ ΡΙΧΤΟΥ...
Δίπλα στο -Λ- είναι το πλήκτρο για τους τόνους...
Πάτα το, ρε μάνα μου!!!

πιράνχας είπε...

Άντε ρε που είχες κόψη το δάχτυλο σου και πόναγες.....

Ανώνυμος είπε...

KAPTEN GIORGO O SINADELFOS KSEXASE NA SE PI SALIARI PSEFTI KAI LAOPLANE (gnisios PASOKOS) DISTIXOS AFOU SE KSERAME DEN SE PROSEXAME,

ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ ΤΖΙΜΗΣ ΕΚΤΕΛΟΝΙΣΤΗΣ είπε...

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΛΑΤΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ...Η ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΠΑΡΙΓΑ ΠΟΛΗ ΜΙΚΡΗ.....Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΑΛΑΞΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΗ ΝΑ ΒΓΑΛΗ ΤΗΝ ΧΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!!!ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΟΤΑΟ ΣΑΣ ΠΑΗ ΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΠΣΙΦΙΣΕΤΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ....ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΗ ΟΛΟΥΣ ΠΑΣΟΚ ΚΡΗΤΗ

scarface είπε...

Το πτυχίο "ΕΚΤΕΛΟΝΙΣΤΗ" πρέπει να το πήρες επί ΠΑΣΟΚ...έτσι δεν είναι.

Ανώνυμος είπε...

Το στίγμα... θα μπορούσε να είναι μια ιστοριούλα που άκουσα κάποτε στο χωριό του πατέρα μου. Για δυο κυνηγους όπου ο ένας φώναζε στον άλλον «τον κρατάω το λύκο!» Κι ο άλλος του φώναζε έντρομος «τι τον κρατάς? Διώχτον να φύγει από μπροστά μας!»
Και τότε του είπε ο πρώτος «εγώ τον διώχνω, αλλά αυτός δεν μ΄αφήνει...»

jean είπε...

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΒΛΑ ΤΗΣ!
Προσπαθούσα από προχτές να βρω μια φράση που να ταιριάξει με το αι σιχτιρ μου. Μέχρι που κάποιος πέταξε τη φράση υπενθυμίζοτας Αμπι Χοφμαν! Η επανάσταση για τη κάβλα της ρε γαμώτο. Δεν υπήρξα χίππυς ούτε γίππυς αλλά έβαλα τα γέλια σκεπτόμενος πόσες ήδη ξυνισμένες , ξύλινες φάτσες θα σούφρωναν τα χειλια τους με περιφρόνηση ακούγοντας τη φράση. Σαν τις θεούσες που σοκάρονται όταν βλέπουν όμορφες κοπελιές με τα μίνι τους. Σαν τις στερημένες της γειτονιάς που πετάνε φαρμάκι μόλις βλέπουν δυο παιδιά ερωτευμένα να φιλιούνται. Είναι τυχαίο άραγε ποου η έμπνευση διαφέρει από τη πράξη?

Ανώνυμος είπε...

peite gia sto SEMPO to 8eloun kai ayto oi gutones

Ανώνυμος είπε...

μπα αυτος ειναι αμετανοητος ΠΑΣΟΚΟΣ.
Σε κανα Μαξιμου μπορει να παει,σε αλλα γραφεια δεν το πιστευω.

ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ ΤΖΙΜΗΣ ΕΚΤΕΛΟΝΙΣΤΗΣ είπε...

μπραβο στον προθηπουργο μας και στους βουλευτες μας για την μεγαλη νικι του ΠΑΣΟΚ γεοργο παπανδρεου να σηνεχυσης μονος σου ,ασε τον ρουφιανο τον σαμαρα και τον κολοτουμπα τον καρατζαφερη αυτη ειναι προδοτεσ...εμεις σου βαζουμε πλατι και σε στιριζουμε εσανα θελουμε να μασ βγαλης απο την κρηση ΟΛΗ Η ΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΡΕΟΥ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΠΙΤΙΑ ΠΥΡΑΜΕ ΑΜΑΞΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΡΗΤΗ

Ανώνυμος είπε...

Για να δω τώρα ποιος θα έχει τα @@ να φέρει κανένα βουλευτεί να μιλήσει στο ΣΕΜΠΟ και στους ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ και ιδικά αυτούς που λένε ότι είναι ΠΑΣΟΚ τελικά αυτός είναι ένα ψυχοπαθείς επικίνδυνος για την Ελλάδα άλλα έλεγε και άλλα έκανε μιλαγε για δικαιώματα εργαζομένων και τελικά μας υπερχρέωσε μας ξεφτίλισε και τώρα ετοιμάζετε να πουλήσει και όλη την ΕΛΛΑΔΑ ο ρουφιανος και εντολοδόχος .
Και όπως αποκάλυψε η πρώην σύζυγος του ΕΥΑ ΖΗΣΙΜΙΔΟΥ << ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ ΑΘΕΟΣ και ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ >>

Ανώνυμος είπε...

Εμεις οι συνδικαλιστες του ΠΑΣΟΚ θα φερουμε παλι την ανοιξη.
Συντροφοι οι νεοι βουλευτες που θα ερθουν στο λιμανι θα σας μιλησουν για το πατριωτικο ΠΑΣΟΚ.
Χωρις αυτους δεν υπαρχει σωτηρια.

ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ ΤΖΙΜΗΣ ΕΚΤΕΛΟΝΙΣΤΗΣ είπε...

ναι φιλε μου η νεοι βουλεφτες μαζι με τον παπαδρεου θα φερουν αερα νικις στο ΠΑΣΟΚ!!!!!ΤΑ ΔΗΣΚΟΛΑ ΠΑΡΑΣΑΝ ΑΔΕΡΦΙΑ Ο ΠΑΠΑΔΡΕΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΗ ΤΗΝ ΧΟΡΑ ΜΑΣ !!!!!ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΣΗΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΠΑΣΟΚ.-Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΙΙΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣΖΗΤΟ Ο ΠΑΠΑΔΡΕΟΥ ΖΗΤΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΖΗΤΟ ΤΟ ΜΝΙΜΟΝΙΟ ΚΡΗΤΗ ΠΑΣΟΚ

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΝΑ ΚΑΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ.......