Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Προεκλογικά



Σήμερα λοιπόν το πρωί μίλησε στα κεντρικά του ΟΛΠ ο Μπένι.
Με έφερε λοιπόν η κακή μου μοίρα την ίδια ώρα στα κεντρικά και αγανάκτησα.
Μεγάλη κομπανία τον συνόδευε και γίνονταν ο απόλυτος χαμός για να αφήσεις αυτοκίνητο.
Φήμες για υποχρεωτική παρουσία ηγουμένων κάθε τύπου ελέγχονται.


Αύριο όμως στις 8 το βράδυ στον ίδιο χώρο έχει προεκλογική συγκέντρωση ο κ.Δημήτρης Καρύδης υποψήφιος βολευτής του ΠΑΣΟΚ στην Ά  Πειραιά.
Μήπως να πάμε να τον υποδεχτούμε κατά την άφιξή του και να τον ρωτήσουμε γιατί μετά τις εκλογές του 2009 το γύρισε και αυτός (όπως και πολλοί άλλοι) στο καλαματιανό;

Λέω μήπως;







Την ανάγκη επανασύστασης του Yπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας επανέλαβε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος, Βενιζέλος, κατά την επίσκεψή του στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς, τονίζοντας ότι αποτελεί πρώτο μέλημα.

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι η ελληνική ναυτιλία και η ελληνική λιμενική και ναυπηγική υποδομή αποτελούν βασικούς πυλώνες του νέου παραγωγικού μοντέλου της χώρας. Σημείωσε ακόμη ότι στον ΟΛΠ έχει δημιουργηθεί η βάση συγκρότησης του δικτύου των ελληνικών λιμένων, ενώ επισήμανε ότι πρέπει να υπάρξει οριοθέτηση μεταξύ των λιμενικών αρχών (authority), της διαχείρισης των λιμένων και της παροχής λιμενικών υπηρεσιών.

«Πρέπει να επενδύσουμε στο λιμάνι του Πειραιά και σε όλα τα ελληνικά λιμάνια, στην αρχή λιμένος, στην οργανωμένη λιμενική πολιτική που θα επιτρέψει να γίνουν πολύ μεγάλες επενδύσεις, χωρίς να δημιουργηθούν νέα ιδιωτικά μονοπώλια, αλλά με την έντονη συμμετοχή των ξένων επενδυτών, γιατί μόνο έτσι μπορεί η ελληνική λιμενική βιομηχανία να λειτουργήσει ανταγωνιστικά στη Μεσόγειο. Δεν υπάρχουν περιθώρια για χαμένες ευκαιρίες, όπως με την κρουαζιέρα, το 2004. Ειδικά με την κρουαζιέρα, μπορούμε να κάνουμε μικρά θαύματα», ανέφερε ο κ. Βενιζέλος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας ενιαίου φορέα ναυπηγικής πολιτικής, έκανε λόγο για επαναφορά της ναυτιλίας στην Ελλάδα και πρόσθεσε ότι πρέπει να πειστεί η Κομισιόν να δώσει μια ευκαιρία στην ελληνική ναυπηγική βιομηχανία, χωρίς καταναγκασμούς νομικού και γραφειοκρατικού χαρακτήρα. Επισήμανε, παράλληλα, ότι η ναυπηγική βιομηχανία στην Ελλάδα συνδέεται και με την αμυντική πολιτική της χώρας.

Τέλος, τόνισε ότι πρέπει να διαμορφωθούν οι χώροι υποδοχής και επαναπατρισμού των ναυτιλιακών επιχειρήσεων, καθώς και ότι πρέπει να κατασκευαστεί ο οδικός άξονας «Ανδρέας Παπανδρέου», αλλά και να επεκταθούν μέχρι τον Πειραιά τα μέσα σταθερής τροχιάς.
Zougla.gr

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μαθε ονοματα ηγουμενων και γρεφτετα ρεεεεεεεεεεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

SIGA POY DEN KSEROUME, APO TOUS PROTOUS HTAN O DIKOS MAS PRO'I'NOS EPOPTHS

Ανώνυμος είπε...

tragic

Ανώνυμος είπε...

Ο Παπαδάκης του είπε....
Να φύγετε να πάτε αλλού...
και έριξε ένα γέλιο ο Μπένι....
έχει χιούμορ ο ΄'ανθρωπος...παιδιά.
1 δευτερόλεπτο ολόκληρο γέλαγε...

CooLis είπε...

΄΄ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΚΑΛΟ ΛΑΔΙ΄΄...