Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ  Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

Βιογραφικό

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης γεννήθηκε στη Γλυφάδα, το 1969. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του Πανεπιστημίου Harvard της Βοστόνης  με ειδίκευση στον τομέα των Διεθνών Σχέσεων.  
Με την πολιτική ασχολήθηκε αρχικά μέσα από τις τάξεις της Ο.Ν.ΝΕ.Δ.  Υπήρξε ιδυτικό μέλος της ΟΝΝΕΔ Γλυφάδας. Στο 5ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας το 1997 εξελέγη πρώτος  στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος. Εξελέγη Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην περιφέρεια της Β’ Αθηνών στις εκλογές του 2000, του 2004, του 2007 και του 2009. Την περίοδο 2001 - 2004 διετέλεσε υπεύθυνος του Τομέα Ναυτιλίας της Νέας Δημοκρατίας, ενώ την περίοδο  2004 – 2007 είχε την ευθύνη του Τομέα Ανάπτυξης. Παράλληλα από το 2006 έως το 2007 διετέλεσε Αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος.
Από τον Σεπτέμβριο του  2007 έως τον Ιανουάριο του 2009 διετέλεσε Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Εθνικής Άμυνας της Βουλής ενώ μετείχε ως μέλος στη Μόνιμη Επιτροπή Περιβάλλοντος του Ελληνικού Κοινοβουλίου. 

Από τον Ιανουάριο έως τον Οκτώβριο του 2009  διετέλεσε Υφυπουργός Εξωτερικών, με αρμοδιότητα την οικονομική διπλωματία της χώρας.

Σήμερα είναι μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Εθνκής Άμυνας της Βουλής, καθώς και τακτικό μέλος των Κοινοβουλευτικών Συνελεύσεων του Συμβουλίου της Ευρώπης και της Δυτικοευπαΐκής Ένωσης (από το 2004).
                                                   
E-mail: info@mvarvitsiotis.gr

5 σχόλια:

CooLis είπε...

Καλορίζικος!!!
(Κακό ψόφο να 'χει)...

YΓ: Βασανισμένο παιδί...

Ανώνυμος είπε...

κατι ξεχασες σημαντικο,μικρος επαιζε και με κουκλες Βarbie...

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ! Ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ. ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ

oceanos είπε...

χεστήκαμε

Ανώνυμος είπε...

αυτοί δεν είναι υπουργοί αλλά εκτελεστές, τι περιμένουμε λοιπόν;;;;