Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

ηρθε ενας ανθρωπος 45 ετων και μου ειπε .......... κλαιγοντας 

ρε θοδωρα με εσπρωξε .... με εδιωξε ......... με ξανασπρωξε ..........

να φυγω λεει γιατι ενοχλουσα ...........

τι ενοχλουσα ρε θοδωρα ? στην δουλεια μου ειμαι .......... ποιον ενοχλω στην δουλεια μου ? ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ ...........................


7 σχόλια:

CooLis είπε...

Οργασμός δημόσιων και ιδιωτικών επενδύσεων.
Ο Αντώνης Σαμαράς δεν προλαβαίνει να εγκαινιάζει έργα!

Την προβλήτα ‘Ερμής’ εγκαινίασε συγκινημένος σήμερα ο Έλληνας πρωθυπουργός, μαζί με τον πρόεδρο της COSCO, Κάπτεν Γουέι.
Το φαντασμαγορικό σόου συμπλήρωναν εκατό περίπου άνεργοι ηθοποιοί του Εθνικού θεάτρου, οι οποίοι προσελήφθησαν μόνο για σήμερα να υποδυθούν τους εργαζόμενους στον ανύπαρκτο σταθμό.

Ο Κάπτεν Γουέι από την μεριά του, ζήτησε περεταίρω μείωση του ετήσιου τιμήματος που πληρώνει στο Ελληνικό κράτος, ενώ ανακοίνωσε τουλάχιστον 17 εκατομμύρια νέες θέσεις εργασίας τα επόμενα δύο χιλιάδες χρόνια.
Ο κάπτεν Γουέι χαρακτήρισε απαράδεκτη την έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που κατήγγειλε την προβλήτα της COSCO ως “την μοναδική μεταξύ των 265 μεγαλύτερων Ευρωπαϊκών λιμανιών που δεν αναγνωρίζονται εργασιακά δικαιώματα” και εξήγησε στους Έλληνες αξιωματούχους ότι τα γράφουν όλα αυτά γιατί ζηλεύουν που είναι νέος ωραίος και κομμουνιστής.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός εκτός από τον Κάπτεν Γουέι, απεύθυνε πρόσκληση για επενδύσεις στον Κάπτεν Iglo, στον Κάπτεν Αμέρικα και τον Κάπτεν Κέρκ του αστρόπλοιου Εντερπράιζ.
Όλοι αποδέχτηκαν την πρόσκληση, και αναμένονται σύντομα στην Ελλάδα να αρχίσουν τα εγκαίνια ανύπαρκτων έργων μαζί με τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Ο κ Σαμαράς με την ίδια ομάδα ηθοποιών, θα εγκαινιάσει αύριο για άλλη μια φορά τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου-Πατρών, την Παρασκευή θα παραστεί στα εγκαίνια του μετρό της Θεσσαλονίκης που αναμένεται να είναι έτοιμο σε δέκα περίπου χρόνια, ενώ την Τρίτη θα εγκαινιάσει το αεροδρόμιο Ρεθύμνου, το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει στις αρχές του 2078.

Ο κυβερνητικός απρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου ανακοίνωσε πως τον δεκαπενταύγουστο ο Αντώνης Σαμαράς, με την βοήθεια και της Παναγίας, θα κάνει τα εγκαίνια του πρώτου Ελληνικού διαστημικού σταθμού ο οποίος αναμένεται να τεθεί σε τροχιά κάπου στα μέσα της επόμενης χιλιετίας...

Ανώνυμος είπε...

....χαχαχα!!!και που να ξερανε......τι τους περιμενει!!!!
κυρικη...κοντη γιορτη!!!!

Ανώνυμος είπε...

και εχουν μαζευτει κατι κονακια στη γγ και δεν ξερω τι να τα κανω.

Ανώνυμος είπε...

μην τα λέτε ΄τοσο τραγικά ρε παιδιά, εγώ πιστεύω ότι και ο κινέζος να πάρει το λιμάνι δεν θα μας πειράξουν
, είμαστε άρτια εκπεδευμένοι και φυσικά σε άριστη φυσική κατάσταση, δεν έχουμε λοιπόν να φοβηθούμε τίποτα

theodoros margaris είπε...

οταν παρει το λιμανι ο κινεζος ............ ΟΤΑΝ

Ανώνυμος είπε...

τι δηλαδή δεν θα το παρει;; ξέρτε κάτι; πες τε ρε παιδια..

Ανώνυμος είπε...

Καλα εκανε και σε εσπρωξε και σε εδιωξε γιατι η ωρα που ησουν εκει ενοχλουσε, το σωματειο σου ειχε φροντισει να πας εκει σε ωρα που δεν θα ενοχλουσες, εσυ και αλλοι 10 τι δουλεια ειχατε εκει?? Ακους εκει να εισαι στην πυλη του ΣΕΜΠΟ την ωρα που θα ερχοταν η πρωθυπουργαρα μας. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.