Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

                               ΠΡΟΦΑΝΩΣ     ΛΑΘΟΣ

θα ηταν λογικο  καποιος να ανοιξει   το θεμα της ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ   στο λιμενεργατικο προσωπικο εαν και εφ οσον  αυτο θα ειχε να κανει με νεα αντικειμενα  εργασιας. εξ αλλου  απ οσο  γνωριζω  κατα καιρους τρεχουν  καποια  σεμιναρια  εκπαιδευσης, οπως  ξενων γλωσσων, οικολογικης συμπεριφορας, υπολογιστων κ.α.

επισης   ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   χρειαζεται  στο  νεο ΣΕΜΠΟ  μετα την  αναληψη του lashing   σαν   νεο αντικειμενο εργασιας.

τωρα  δεν μπορω να φανταστω  τους λογους  που θα μπορουσε  να χρειαζεται  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ  ο λιμενεργατης  για  να μαθει  να σηκωνει την  νεα  βαλιτσα με τα  νεα ροδακια  ΒΑΛΙΤΣΑ   παραμενει.

να  μου ελεγες  οτι  ηρθαν  νεας τεχνολογιας  αυτοκινητα  που πετανε   να το καταλαβω  να παρουμε και διπλωμα πιλοτου.

να μιλαγαμε  για ξενες  γλωσες  να ελεγα  μαλιστα.

ειναι κακο πραγμα   η καρεκλα
ειδικα  οταν  εχει χαλασμενα   ροδακια  και δεν τσουλαει  προς ολες  τις κατευθυνσεις.

3 σχόλια:

CooLis είπε...

Και ποιος είναι ο επίδοξος αγοραστής; Ναι καλά καταλάβατε. Οι Κινέζοι της Cosco είναι ο μοναδικός ενδιαφερόμενος, προκειμένου ο Πειραιάς να γίνει το μεγαλύτερο ιδιωτικό λιμάνι της Μεσογείου και της Ευρώπης.

Αν γίνει αυτό, τότε οι Κινέζοι δεν θα πληρώνουν το κράτος αλλά τον εαυτό της για την παραχώρηση του ΣΕΜΠΟ. Βλέπετε το τίμημα που πληρώνουν για της προβλήτες 2 και 2 το καταβάλλουν στον ΟΛΠ και όχι στο Δημόσιο. Αν αγοράσουν το πλειοψηφικό πακέτο του ΟΛΠ και μάλιστα κοψοχρονιά (σ.σ. καθώς δεν υπάρχει της ενδιαφερόμενος διεκδικητής του πλειοψηφικού πακέτου του Οργανισμού), τότε ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί πως από τη μια τσέπη θα βγάζουν λεφτά οι Κινέζοι (και καλά από την ενοικίαση του ΣΕΜΠΟ) και από την άλλη τσέπη (βλέπε ΟΛΠ) θα τα βάζουν στα ταμεία της. Με ακόμα πιο απλά λόγια:
«Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει» και το ξεπούλημα θα έχει ολοκληρωθεί…

oceanos είπε...

Μπόκολη τι θα γίνει;
Τόσα λεφτά πήρες και ακόμα τίποτα.

CooLis είπε...

- E,αφήστε μας μόνους με τον πρωθυπουργό και κάτι θα γίνει...