Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Προς τους συνάδελφους αγωνιζόμενους αγρότες

Από την πλευρά των Λιμενεργατών ολόθερμα στηρίζουμε τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των Αγροτών συναδέλφων μας.
Συνάδελφοι, είσαστε ένα σημαντικό κομμάτι της οικονομικής παραγωγής της χώρας μας.
Τα ΜΜΕ , όπως και στην δική μας περίπτωση έχουν ανοίξει έναν ανηλέητο αγώνα κατά των θέσεων που υπερασπίζεστε.
Στις περσυνές κινητοποιήσεις των συναδέλφων σας της Κρήτης είμασταν παρόντες και μαζί αντιμετωπίσαμε την κρατική καταστολή σε όλο της το μεγαλείο.
Σήμερα πάλι στεκόμαστε αλληλέγγυοι στα δίκαια αιτήματα σας.
Θα ήθελα όμως να σταθώ σε σημερινή αναφορά σε πρωινάδικο, αγροτοσυνδικαλιστή που εγκαλούσε την Κυβέρνηση " όπως ο Βουλγαράκης έδωσε στους Λιμενεργάτες 250.000 ευρω να δώσει και η κυβέρνηση στους αγρότες" .
Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους ενδιαφερόμενους να έρθουν να διαπιστώσουν με τα μάτια τους τι έδωσε ο Βουλγαράκης και ο κάθε Βουλγαράκης στους εργαζόμενους στο λιμάνι.
Οι ατυχείς αυτές προσομοιώσεις πετυχαίνουν απόλυτα το σκοπό τους απ ότι φαίνεται.
Ο κοινωνικός αυτοματισμός ( δηλαδή να στρέφεται η μία ομάδα εργαζομένων κατά της άλλης ) έχει πετύχει το σκοπό του. Θα μπορούσα λοιπόν και γω ακούγοντας τις θέσεις των δημοσιογράφων να μπω στη λογική των " ανελέητων " που εμποδίζουν την κίνηση στις οδούς. Και μάλιστα από τη στιγμή που ο ίδιος αντιμετώπισα σοβαρό πρόβλημα γιατί αναγκάστηκα να κάνω 8.30 ώρες για να φτάσω σε χωριό της Λάρισας, για να βοηθήσω συγγενικό μου πρόσωπο ασθενή. Σε καμία όμως περίπτωση δεν μπήκα σε αυτή τη λογική και κατανόησα το πρόβλημα και την προσπάθεια σας για την δικαίωση του αγώνα σας.
Θα μπορούσα κάλλιστα και γω απο την πλευρά μου να πώ για τις " μαϊμού" επιδοτήσεις για τα πλασματικά στρέμματα καλλιεργιών κλπ κλπ κλπ. Και με στοιχεία μάλιστα.
δεν θέλω να μπω σε αυτή τη λογική.
Οι αγώνες των εργαζομένων είναι πάντα δίκαιοι εφ όσων φέρουν τη σφραγίδα αυτων που αγωνίζονται. ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΩΝ. Κανενός άλλου !!!!!!!!
Ευχαριστούμε θερμά τον συνάδελφο αγρότη που για να λύσει το πρόβλημα του ανακάλυψε και αυτός ότι το μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδας είναι οι Λιμενεργάτες και το διατυμπάνισε στα κανάλια, και τον καλούμε να έρθει στο λιμάνι του Πειραιά να μοιραστεί μαζί μας τα τρελά ποσά που μοίρασε ο Βουλγαράκης
Υ.Γ ( Δεν σκέφτηκες ποτέ φουκαρά μου να ζητήσεις μερτικό από την σύζυγο του Βουλγαράκη για τις συμβολαιογραφικές πράξεις που έκανε στο Βατοπαίδι εις βάρος του Ελληνικού δημοσίου ;
Ζητάς Μερτικό από τους Λιμενεργάτες ;
σε προκαλούμε : έλα να πάρεις και συ απ αυτά που πήραμε και μεις )
Συνάδελφοι αγρότες
Είμαστε δίπλα σας

Δεν υπάρχουν σχόλια: