Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΚΡΑΤΩΝ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο μιστερ γιωργακης τσεφρυ ειναι υπερ των εθνικων κρατων ή μηπως ονειρευεται μια παγκοσμια κυβερνηση?
Ας αναλογιστουμε πρωτα ποιος μας κυβερνα τωρα και μετα να μας φταινε καποιοι αλλοι.
Ακουγεται στην διυπουργικη επιτροπη
αποκρατικοποιησεων οτι μεχρι το 2013 και επειτα απο πιεση του ΔΝΤ να μην υπαρχει συμετοχη του ελληνικου δημοσιου σε κανενα λιμανι.
Μερικοι υπουργοι αντεδρασαν.
Η απαντηση του κυριου ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ.
.
Τελικα ποσο μα ποσο λιγος και αναξιος ηταν να γινει κυβερνητης αυτης της χωρας.

oceanos είπε...

Εκτός από τον συγκεκριμένο καμιά άλλη κότα δεν μίλησε.
Του κολλήσανε και την ταμπέλα του εθνικιστή γιατί έτσι τους βολεύει.

Ανώνυμος είπε...

OI κοτες οι νταλικιεριδες μετα αοπο μια εβδομαδα απεργιας και ενω ελεγαν οτι θα την φτασουν μεχρι εκει που δεν παιρνει ,τελικα γυριζουν στην δουλεια και μαλων ο Ρεπας τους πηρε απ οτι φαινεται και τα σωβρακα.

Ανώνυμος είπε...

λοιπον εχουμε και λεμε

η αποψη ενος υπαλληλου

φιλοι λιμενεργατες,

ως γνωστον λιμενικες εργασιες χωρις υπαλληλους ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ακριβως το ιδιο ισχυει και με σας. υπαλληλοι και εργατες ειναι ενα και το αυτο.

παμε παρακατω.

εχουμε και λεμε:

1. γεφυρες. slow down χωρις βιασυνες
(ευκαιρια να μαυρισετε εσεις οι απο κατω)

2.οσμε. slow down χαλαρα

3.χειριστες κλαρκ κτλ. slow down κι αφηστε τους αλλους να φωναζουν

4.αμαξαδικα - RORO. slow down συμφωνα με τα προβλεπομενα (ας μεινει και μια φορα ενα καραβακι μεσα)ακου 40 αυτοκινητα.

5.ακτοπλοια. slow down χεστηκατε το ξερω βαλτε το δικο σας αμαξι να πατε τους τουριστες στα καραβια

6.κρουαζιερα. slow down σιγα να μην σπασετε τη μεση σας βαλιτσες σιγα σιγα, λεωφορεια τρακτορες με 10 χμ/ω. να δω ποιος θ αντεξει στο λιοπηρι.

οχι τους εχετε για μαλακες τους ελεγκτες εναεριας κυκλοφοριας.

ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ!!! ΤΕΡΜΑ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ. ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ!!

λιμενεργατες - ξυπνατε και κλειστε το στομα οταν σας μιλαει ο μουστακης. εκτος αν θελετε να φωναξω το σκαι εκει που φυτευετε μηπως ερθει και βοηθεια.
επομενο βημα σας βλεπω καμαριερες στο πενταστερο εχει δικιο ο συναδελφος σας. ρε εξειδικευμενοι λιμενεργατες ειστε στο μεγαλυτερο και πιο συγχρονο λιμανι της χωρας και καθεστε προσοχη??? ας μας πει εναν ο κ μουστακης που θα ανεβαινε στα 50 μετρα να βαλει παπουτσακι. αλλα ξεχασα το παιδι του ο εν λογω κυριος θα το παει διακοπες με σκαφος το πιθανοτερο αυτο το χρονο, μεχρι να ερθει ο επομενος, που θα αναγκαστει να το πουλησει λογω κρισης. αλλα οτι και να λεμε εχει αφεση αμαρτιων γιατι ακουσα οτι παραιτηθηκε την τελευταια στιγμη απο το διοικητικο συμβουλιο της ΑΣΠΙΣ. ναι καλα διαβαζετε αυτης που εκλεισε κι ο κοσμακης κλαιει ακομα τα λεφτα του.για διαβαστε:

(Ο διορισμός του αναπληρωτή διευθύνοντα συμβούλου του ΟΛΠ αποτελεί άραγε άλλη μια γκάφα της κυβέρνησης, ανάλογη εκείνης του διορισμού του Ανδρέα Κουτούπη; O νέος αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ (Ν. Μουστάκης ονομάζεται), σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, ήταν μέχρι πριν από λίγο εταίρος – και μάλιστα δραστήριος – της πολυεθνικής ελεγκτικής εταιρείας «Ernst and Υoung», η οποία όπως λέγεται κάνει και δουλειές με τον ΟΛΠ. Η περίπτωση Μουστάκη έχει και άλλες αντιδεοντολογικές συνιστώσες: Η Ernst and Young είναι σύμβουλος και έχει πάρει πολλές δουλειές του ΟΛΠ και ναυτιλιακών εταιρειών του Πειραιά. Ο Μουστάκης ήταν μέχρι πρόσφατα μέλος του Δ.Σ. της «ΑΣΠΙΣ» και συνεργάτης του Παύλου Ψωμιάδη και είναι συγχωριανός του Ανωμερίτη (από το χωριό Φιλώτι Νάξου). Η διαπλοκή ελεγκτικής εταιρείας και ΟΛΠ και ο διορισμός – έστω και πρώην εταίρου της – σε πολιτική θέση της κυβέρνησης δεν αποτελεί μόνο σύγκρουση συμφερόντων, αλλά και σοβαρό πολιτικό ζήτημα για μια κυβέρνηση που ευαγγελίζεται τη διαφάνεια και την αξιοκρατία και γι’ αυτό οφείλονται εξηγήσεις… Και ένα ερώτημα: Γιατί άραγε δεν προκηρύχθηκε και η θέση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου του ΟΛΠ; Όπως επίσης ποιοι ήταν άραγε οι λόγοι που ορίστηκε μέλος του Δ.Σ. του ΟΛΠ η Ειρήνη Μουστάκη, ιδιαιτέρα και συγχωριανή του Γ. Ανωμερίτη).

λοιπον μουστακη εχει ακουστει πολυ οτι δεν συνεργαζεσαι. τωρα να μου πεις και με ποιον να συνεργαστεις αλλα ας ειναι

κυριοι διοικησης και σωματειου

απαιτουμε αμεσα τα δεδουλευμενα μας δωρα επιδοματα κτλ. να μην τρωτε το παραμυθι οτι εχουμε δουλιτσα να μαστε καλα. ο οργανισμος ξαλαφρωνει με τους υψηλομισθους και η δουλεια ταυτοχρονα ανεβαινει. βλεπετε υπαρχουν κρατη σοβαρα που δεν εχουν κριση. ο οργανισμος απεχει απο την κριση δεν βοηθιεται απο κανενα δημοσιο δεν εχει αναγκη κανεναν. ας σταματησει επιτελους η προπαγανδα. ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΦΤΑΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΜΑΖΙ.

τελος.

Ανώνυμος είπε...

προς τον 1,05,συναδελφε οι λιμενεργατες παντα σεβοντουσαν τους
υπαλληλους του οργανισμου και πολλες
φορες η βοηθεια τους σε δικα μας θεματα ηταν απεριοριστη.
ΟΛΟΙ μας βιωνουμε την κριση και μαζι
θα την ξεπερασουμε.

Ανώνυμος είπε...

Πως θα το ξεπερασουμε φιλαρα ,,μας φαγανε τα κοματα,2 προισταμενους εκαναν οι τεχνικοι και ειναι και οι 2 για τα μαρουλια ο ενας μαλιστα ηταν και δικος μας εργατης και δεν ηξερε να χωρισει το 2 στη μεση,, αρε λαχανα που θελουν καποιοι ,,γεφυρες οσμε κλαρκ ακτοπλοοια κρουαζιερα ολα στους χαζους,,αμα εχεις γαμπρο στη κορωνη ολα καλα και ας εισαι και πιτουρο,,,αρε κοματα,,,και εμεις παλευουμε για μεροκαματο τα κερατα τους τα τραγια.

Ανώνυμος είπε...

ενω οι δικοι μασ προισταμενοι ειναι κολλητοι με τον τζονυ γουωκερ αστε τα μην τα ψαχνουμε αυτα